Δε θα σας πω από τώρα «Καλό Φθινόπωρο» όπως λένε όλοι γιατί το καλοκαίρι καλά κρατεί! Το διήμερο προβλέπεται μάλλον ήρεμο στα αισθηματικά μας. Οι όψεις του Σαββάτου θα μας βοηθήσουν να εγκλιματιστούμε πιο εύκολα στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Παράλληλα, θα ενισχύσει το συναίσθημα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, ενώ θα συμβάλει στη δημιουργία νέων για τους αδέσμευτους!

Βεβαίως, οι ευκαιρίες για διασκέδαση δε θα λείψουν, αφού η Κυριακή θα ευνοήσει κυρίως τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, βοηθά στην κοινωνικοποίηση και την επικοινωνία, φέρνει νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους, ενώ κι οι δεσμευμένοι μπορούν ν’ ασχοληθούν με νέες, πρωτότυπες κι ενδιαφέρουσες δραστηριότητες από κοινού με το ταίρι τους, γεγονός που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά και θα ισχυροποιήσει τον δεσμό τους!

 

Κριός

Αγαπημένο μου Κριαράκι, αυτό το σαββατοκύριακο χρειάζεται αρκετή προσοχή. Το συναίσθημά σου θα είναι έντονο, εξίσου έντονη όμως θα είναι κι η ανάγκη σου να επιβληθείς και ν’ αποκτήσεις αυτό που θέλεις, πράγμα που θα προσπαθήσεις να κάνεις με κάθε τρόπο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτή σου η ανάγκη να ξέρεις πως θα προκαλέσει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στη σχέση σου, που δε θα μπορείς εύκολα να διαχειριστείς και μπορεί να προκαλέσεις ρωγμές ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να αξιοποιήσεις τον ενισχυμένο σου ερωτισμό και να εκτονώσεις τις εντάσεις στο κρεβάτι, όπου μπορείς να διαπρέψεις, κάνοντας το ταίρι σου ευτυχισμένο!

Όσο για σένα που είσαι ένας ελεύθερος κι ωραίος Κριός, αξιοποίησε τις θετικές όψεις της Κυριακής, για να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Αυτό το διήμερο, είναι πολύ πιθανό μια νέα γνωριμία να ταράξει τα ήρεμα νερά της αισθηματικής σου ζωής και να κάνεις μαζί της ένα νέο ξεκίνημα! Ωστόσο, μην πιέσεις καταστάσεις, αλλά άσε αυτή τη σχέση να εξελιχθεί με τους δικούς της ρυθμούς!

 

Ταύρος

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αυτό το διήμερο ίσως να κάνεις δεύτερες σκέψεις για τη σχέση σου, ίσως να αναρωτηθείς αν σε καλύπτει κι αν υπάρχει πραγματικό συναίσθημα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις, είναι να καθίσεις με το ταίρι σου και να συζητήσεις μαζί του με ηρεμία και λογική το κάθε τι που σε απασχολεί, μόνο έτσι θα βρεθούν οι καλύτερες λύσεις!

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως αυτό το διήμερο ιδανικό για να βγεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Η γοητεία σου είναι στα ύψη και τα φλερτ δε θα σου λείψουν. Και να θυμάσαι πως μια σχέση που θα ξεκινήσει τώρα, θα έχει τα φόντα να κρατήσει στον χρόνο και να καλύψει απόλυτα τα συναισθηματικά σου κενά. Ωστόσο κι εσύ πρόσεξε, ώστε να κάνεις τη σωστή επιλογή. Και μην ξεχνάς την παροιμία που λέει πως όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι.

 

Δίδυμος

Αγαπημένο Διδυμάκι μου, οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πρέπει ν’ ασχοληθείς επειγόντως μαζί τους. Από την άλλη όμως, το μυαλό σου είναι αλλού! Νιώθεις πως έχεις βουλιάξει στη ρουτίνα και θέλεις να φέρεις αλλαγές στη ζωή σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου όμως, πρόσεξε, γιατί αυτές οι αλλαγές μπορεί να συμπεριλαμβάνουν και το ταίρι σου. Μη λειτουργείς παρορμητικά, αλλά σκέψου καλά τι θέλεις. Μη χαλάσεις για ψύλλου πήδημα μια σχέση που σε καλύπτει, γιατί αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις!

Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να νοιώθεις πως η γοητεία σου είναι στα ύψη και πως η επικοινωνιακή σου δεινότητα στο φόρτε της. Μπορείς να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο βάλεις στο ερωτικό σου στόχαστρο. Όμως πρόσεξε, γιατί οι επιλογές σου αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να μην είναι και οι καλύτερες.

 

 

Καρκίνος

Αυτό το σαββατοκύριακο θα σε πάει από τη ζέστη στο κρύο, ευαίσθητο Καρκινάκι μου! Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, όπως και η γοητεία σου. Ακτινοβολείς και τραβάς τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς, κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα που είσαι αδέσμευτος, αφού θα φλερτάρεις και θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν! Πρόσεξε όμως, γιατί μπορεί να μην κάνεις και την πιο σωστή επιλογή. Από την άλλη, κι εσύ που ήδη έχεις σχέση θα συναντήσεις πειρασμούς, στους οποίους θα πρέπει να αντισταθείς, αν θέλεις να παραμείνεις στο κλαμπ των δεσμευμένων!

Την Κυριακή ωστόσο, το σκηνικό θα είναι σαφώς καλύτερο! Η Κυριακή ανεβάζει τον ρομαντισμό σου στο ζενίθ και σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις μια άκρως αισθησιακή μέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου! Ανάλογο θα είναι το σκηνικό και για σένα που είσαι μόνος, αφού θα σε πολιορκούν στρατιές θαυμαστών και υποψηφίων συντρόφων! Ωστόσο μη βιαστείς να μη δώσεις υποσχέσεις σε μια νέα γνωριμία, γιατί αύριο ίσως να έχεις αλλάξει γνώμη.

 

Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Λιονταράκι, μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό στον αισθηματικό τομέα. Ίσως να νιώσεις πως το ταίρι σου δεν μπορεί ή δε θέλει να καλύψει τις ανάγκες σου, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στη σκέψη σου και κάποια απωθημένα του παρελθόντος, που θα κάνουν τον εκνευρισμό σου ακόμα πιο έντονο. Πρόσεξε λοιπόν, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις με τη στάση σου ρωγμές στη σχέση σου, που δε θα είναι εύκολο μετά να τις γεφυρώσεις. Μην ξεχνάς πως το Σάββατο μπορεί να φέρει στον δρόμο σου κάποιες νέες γνωριμίες που θα σε ξεμυαλίσουν. Πριν παρασυρθείς σε ατασθαλίες όμως, σκέψου αν αξίζει να χαλάσεις μια σχέση δοκιμασμένη, για μια εφήμερη περιπέτεια.

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως αυτό το διήμερο, με τη γοητεία σου θα μπορέσεις να έλξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, που θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις τώρα να σε ξεσηκώσει και να σε ενθουσιάσει με την έντονη προσωπικότητά του. Όμως, πριν προχωρήσεις μαζί του αναλογίσου αν είναι αυτό που σου ταιριάζει.

 

Παρθένος

Αγαπημένε μου Παρθένε, αυτό το σαββατοκύριακο θα περάσεις από ψιλό κόσκινο τις προσωπικές σου σχέσεις κι ίσως να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές ή να απομακρύνεις κάποια πρόσωπα, με τα οποία ενδεχομένως δε συμβαδίζεις πλέον. Αν είσαι δεσμευμένος, σ’ αυτή τη διαδικασία θα υποβάλεις και το ταίρι σου, όμως μη βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις, ακόμα κι αν νιώθεις πως η σχέση σου δε σε καλύπτει απόλυτα. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, ίσως να νιώσεις ενθουσιασμό για κάποιο άτομο, που έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σου. Πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις μαζί του όμως, σκέψου αν στην πορεία θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου.

Την Κυριακή το σκηνικό βελτιώνεται. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, οι αμφιβολίες κι οι ανασφάλειες εξαφανίζονται, ξαναβρίσκεις τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό σου, ενώ η libido σου ανεβαίνει στα ύψη. Όσο για σένα που είσαι μόνος, μη διστάσεις να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, καθώς με την ακαταμάχητη γοητεία σου καθόλου δε θα δυσκολευτείς να το κατακτήσεις!

 

 

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, αυτό το διήμερο δε θα είναι και το πιο ρομαντικό της ζωής σου! Μάλλον θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποια θέματα οικονομικής ασφάλειας, ενώ στα αισθηματικά σου θα προκύψουν ζητήματα εξουσίας. Νιώθεις την ανάγκη να έχεις το πάνω χέρι στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, εντάσεις, ακόμα και ρήξεις με το ταίρι σου. Ευτυχώς βέβαια, την Κυριακή επαναφέρει τη διαλλακτικότητα και τη διπλωματία σου, όμως πρόσεξε, γιατί μπορεί να έχεις ήδη προκαλέσει μια απόσταση με το ταίρι σου, που δε θα είναι εύκολο να γεφυρωθεί.

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, αυτό το σαββατοκύριακο θα νιώσεις την ανάγκη να ερωτευτείς και να αποκτήσεις ένα ταίρι, που θα σε συντροφεύει τις καυτές βραδιές του καλοκαιριού που έρχεται. Αυτή σου η ανάγκη όμως, μπορεί να σε οδηγήσει σε μια λανθασμένη επιλογή, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην αφήσεις την παρόρμησή σου να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις, που αργότερα θα μετανιώσεις. Άσε τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, να εξελιχθούν με τους δικούς τους ρυθμούς και μη βιάζεσαι να δεσμευτείς. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους!

 

Σκορπιός

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, να ανανεώσεις τα πάντα και να γυρίσεις σελίδα! Αυτή σου η ανάγκη βεβαίως, συμπεριλαμβάνει και τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους λοιπόν, υπάρχει ο κίνδυνος να λειτουργήσεις εγωιστικά και να μην αξιολογήσεις σωστά τη σχέση σου, ρίχνοντας στο ταίρι σου τις ευθύνες για ό,τι δε σου αρέσει στη ζωή σου. Πριν το κάνεις όμως, και πριν φέρεις μια οριστική ρήξη μεταξύ σας, βάλε κάτω τη λογική σου και σκέψου αν αξίζει να καταστρέψεις έναν δεσμό που σε καλύπτει απόλυτα, μόνο και μόνο για να νιώσεις μια απατηλή ελευθερία!

Από την άλλη, εσύ που είσαι ελεύθερος, να ξέρεις πως τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται. Αξιοποίησε τη γοητεία σου για να βγεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς! Βεβαίως, καλό θα είναι να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες από ένα πρόσωπο που μόλις γνώρισες, γιατί αργότερα μπορεί να απογοητευτείς. Μην ξεχνάς πως οι σχέσεις θέλουν τον χρόνο τους για να εξελιχθούν.

 

Τοξότης

Αγαπημένε μου Τοξότη, το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι αυτό το σαββατοκύριακο. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα απολαύσεις ένα σαββατόβραδο γεμάτο πάθος, ενώ κι ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δυο μπορεί να ανεβάσει τη libido σου στα ύψη, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα διώξει κάθε συννεφάκι που μπορεί να σκίαζε την ευτυχία σας! Βεβαίως, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο την Κυριακή, που ενισχύει την καχυποψία σου, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να νιώσεις έντονη την ανάγκη να κάνεις μια νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή. Αναζητάς το άλλο σου μισό, αυτό που θα σε ωθήσει να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Πριν παραδοθείς όμως σε μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, σκέψου: Είναι αυτό το άτομο που μπορεί να σε ακολουθήσει στην πορεία; Κράτα τις επιφυλάξεις σου και μη βιαστείς να απαντήσεις στο ερώτημα ούτε θετικά ούτε αρνητικά, άσε το χρόνο να δώσει την απάντηση.

 

Αιγόκερως

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Αιγοκεράκι, θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις το περιβάλλον σου από τα άτομα που δεν καλύπτουν πλέον τις ανάγκες σου και δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σου. Αυτή η διαδικασία αφορά κυρίως στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην εμπλέξεις το ταίρι σου σ’ αυτήν, για να μη δημιουργήσεις προβλήματα κι εντάσεις μεταξύ σας.

Ωστόσο, για σένα που είσαι ελεύθερος τα πράγματα είναι καλύτερα στα αισθηματικά σου. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις το άλλο σου μισό, και μάλιστα με τη διαμεσολάβηση ενός φιλικού σου προσώπου, που θα σας φέρει σε επαφή και θα οργανώσει τη γνωριμία σας. Βεβαίως, ναι μεν αυτή η γνωριμία θα έχει τα φόντα να μακροημερεύσει, αλλά μη βιαστείς να ενθουσιαστείς και να δεσμευτείς.

 

Υδροχόος

Αυτό το Σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, θέλει προσοχή στον αισθηματικό τομέα. Οι όψεις του Σαββατοκύριακου μπορεί να σε ωθήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και χειρισμούς, που σύντομα θα μετανιώσεις! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές, μπορεί να νιώθεις πως το ταίρι σου δε σε αφήνει να εκφραστείς ελεύθερα, πως είναι ένα βαρίδι που δε σε αφήνει να πετάξεις! Και δεν αποκλείεται να πιστέψεις πως περνάς καλύτερα με τους φίλους σου, απ’ ό,τι μαζί του! Πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις όμως, σκέψου το δυο φορές, για να μην κλαις μετά!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις τον έρωτα να σε χτυπάει κατακούτελα, ειδικά την Κυριακή! Πριν αποφασίσεις όμως να παραδώσεις γη κι ύδωρ στο άτομο αυτό, σκέψου αν είναι αληθινός ο έρωτας αυτός ή αν πηγάζει μόνο από την ανάγκη σου να αλλάξεις το status στα αισθηματικά σου! Και κυρίως, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις γιατί μπορεί να εκτεθείς.

 

Ιχθύς

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου νιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις τη σχέση σου, θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνεις αλλαγές. Αυτές τις αλλαγές όμως, καλό θα είναι να τις κάνεις σε συνεννόηση με το ταίρι σου και να μην πάρεις αποφάσεις μόνος σου, γιατί αλλιώς θα προκύψουν εντάσεις, διαφωνίες, ακόμα και ρήξεις! Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, για να μη φέρεις τη ρήξη στη σχέση σου!

Όσο για σένα που είσαι μόνος, αυτό το σαββατοκύριακο αντιλαμβάνεσαι την ενισχυμένη γοητεία σου και την εκμεταλλεύεσαι για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, και πολύ καλά κάνεις! Οι θαυμαστές σε περικυκλώνουν κι εσύ δεν έχεις παρά να ακούσεις τη φωνή της διαίσθησής σου για να κάνεις την πιο σωστή επιλογή. Αξιοποίησε λοιπόν το διήμερο αυτό για να βγεις, να περάσεις καλά, να φλερτάρεις και –γιατί όχι– να ξεκινήσεις μια νέα σχέση!

Πηγή, συγγραφέας: Ορφέας Δούκας

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!