Μια εβδομάδα που θα πρέπει να πάρουμε μερικές ανάσες, μιας και το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο και πιθανόν να μας ζόρισε αρκετά, αλλά και πλησιάζουμε σε περίοδο που πολλοί πλανήτες θα γυρίσουν σε ανάδρομη πορεία, κάτι που θα μας φέρει σε επαφή με το παρελθόν μας. Πράγματα που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα, θέματα που δεν έχουν κάνει τον κύκλο τους και φυσικά επιστροφές από πρώην ταίρια είναι μέσα στο μενού των επόμενων μηνών. Οπότε, η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να ηρεμήσουμε λίγο, να τα βρούμε με τον εαυτό μας και να μπούμε σε μια τάξη. Βέβαια, το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο θα μας κάνει να μην μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις και να μη θέλουμε να επικοινωνήσουμε με κανέναν. Δεν είναι πολύ κακό αυτό βέβαια. Πολλές φορές η σιωπή είναι καλύτερη από τα νεύρα και τους καυγάδες.

 

Κριός

Συνεχίζουν να σε απασχολούν τα οικονομικά σου για ακόμα μια εβδομάδα. Πώς μπορείς να τα αυξήσεις, πώς μπορείς να κρατήσεις όσα ήδη έχεις, πώς τα καταφέρνεις και τα χαλάς και δεν το παίρνεις καν χαμπάρι. Να έχεις υπόψη σου πως υπάρχει πιθανότητα να σου επανέρθουν στο προσκήνιο οικονομικά λάθη που έκανες στο παρελθόν. Εάν χρωστάς κάπου χρήματα, ετοιμάσου να σου τα ζητήσουν! Εάν έχεις αφήσει κάποιο λογαριασμό ή μια υποχρέωση που δεν τα έχεις διευθετήσει, πιθανόν τώρα να το μετανιώσεις, ενώ εάν εσένα σου χρωστάνε χρήματα, τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τα διεκδικήσεις και φυσικά να τα πάρεις στο ακέραιο.

 

Ταύρος

Μπαίνει ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο τη Δευτέρα. Οπότε, η επικοινωνία σου παίρνει φωτιά. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει δύο όψεις: είτε δε σε πιάνει κανείς στο λόγο και τα επιχειρήματά σου είναι τόσο σωστά που οι γύρω σου τα σέβονται και τα ακολουθούν χωρίς αντίρρηση, είτε όμως μιλάς πολύ, λες πράγματα που δεν πρέπει και πιθανόν να τραβάς το σκοινί ως εκεί που δεν πρέπει. Όπως κι αν έχει πάντως, καλό θα είναι να χρησιμοποιήσεις το δώρο που σου κάνει το σύμπαν προς όφελός σου κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Εάν παίξεις σωστά το χαρτί σου, οι ανώτεροί σου θα σε λατρέψουν.

 

Δίδυμος

Η Αφροδίτη παραμένει στο δικό σου ζώδιο κι αυτό σε κάνει να λάμπεις και να εκπέμπεις συναίσθημα και ρομαντισμό. Στο δικό σου ζώδιο, όμως, θα γυρίσει κι ανάδρομη στις 13 του μήνα, κάτι που σίγουρα θα σε φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν σου, κυρίως το ερωτικό. Εάν θέλεις να γυρίσεις πίσω σε μια σχέση, τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μελετήσεις τις κινήσεις σου, ώστε από τα μέσα του μήνα και μετά να βάλεις μπρος το σχέδιό σου. Τέλος, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, εάν ασχολείσαι με κάτι που είναι βασισμένο σε καλλιτεχνικά δρώμενα ή που χρειάζεται έμπνευση, να απογειώσεις το ταλέντο σου.

 

Καρκίνος

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα είτε να μάθεις μυστικά που σου κράταγε το περιβάλλον σου, είτε δικά σου μυστικά να έρθουν στην επιφάνεια. Το σίγουρο πάντως είναι πως για καλό θα είναι η όποια αποκάλυψη. Γιατί με τα όσα βγουν στο φως, θα προετοιμάσεις το έδαφος για μια μεγάλη επιστροφή στη ζωή σου. Γενικότερα, είσαι το κατεξοχήν ζώδιο που δύσκολα προχωράει μπροστά στη ζωή του. Οπότε, για σένα η ανάδρομη πορεία των πλανητών είναι μια μοναδική ευκαιρία να γυρίσεις πίσω, εκεί που χτυπάει ακόμα η καρδούλα σου. Τέλος, κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, πιθανόν να νιώθεις πως όσα κάνεις δεν έχουν νόημα. Μη μου αγχώνεσαι! Παροδικό είναι.

 

Λέων

Την εβδομάδα αυτή θα σε απασχολήσουν πολύ οι ανάγκες σου, και προς τον εαυτό σου και προς τους άλλους, καθώς και η επαφή σου με τα άτομα του περιβάλλοντός σου. Νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν ξέρεις τι σου φταίει. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου υπάρχει πιθανότητα να σου φέρει ένα νέο, μάλλον δυσάρεστο, που θα σου χαλάσει το κέφι αλλά και κάποια σχέδια. Προσπάθησε να είσαι ανοιχτός και να μην πάρεις κατάκαρδα τα όσα ακούσεις. Να θυμάσαι πως όλα για καλό γίνονται! Οπότε, δες πως μπορείς να εκμεταλλευτείς υπέρ σου την κατάσταση.

 

Παρθένος

Το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσει αρκετά αυτές τις ημέρες. Ίσως μια ιδέα που είχες εδώ και καιρό να ήρθε η ώρα να την υλοποιήσεις, ίσως να σου έρθει μια πρόταση για συνεργασία από ένα πρόσωπο που γνωρίζεις καλά, είτε συνεργάτης είτε φίλος, ή ακόμα και να ανοίξει μια επαγγελματική πόρτα που στο παρελθόν την είχες βρει κλειστή. Η νέα θέση του Ερμή από τον Ταύρο, μιλάει για ξαφνική έμπνευση. Εάν ετοιμάζεσαι να δώσεις κάποιες εξετάσεις, εάν ασχολείσαι με τη συγγραφή ή εάν η δουλειά σου έχει να κάνει με το γράψιμο, το επόμενο διάστημα βάζει φωτιά στην πένα σου.

 

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους και τον Άρη στον Υδροχόο, εσύ βιώνεις την απόλυτη ευτυχία στον ερωτικό τομέα. Η ήδη υπάρχουσα σχέση σου περνάει σε άλλο επίπεδο κι όλα βαίνουν μετά από πολύ καιρό καλώς, ενώ εάν είσαι αδέσμευτος, οι έρωτες σου χτυπάνε την πόρτα. Ναι, σωστά διάβασες, πληθυντικός! Επίσης, σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκεις, το παρελθόν σου θα το βρεις μπροστά σου μέσα στο επόμενο διάστημα. Καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τις κινήσεις σου, προτού διαλύσεις κάτι σίγουρο για κάτι που στο παρελθόν δεν πήγε όπως ήθελες. Δες πρώτα τι έχει να πει η κάθε πλευρά κι ύστερα διαλέγεις το καλύτερο για σένα.

 

Σκορπιός

Με τον Ερμή απέναντί σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο, η επικοινωνία σου θα είναι στα χειρότερά της. Δε σου βγαίνει να μιλήσεις, αυτά που λες αλλιώς τα εκλαμβάνουν οι γύρω σου ή μπορεί να πεις πράγματα που θα πληγώσουν. Μην τρομάζεις, όμως, λίγες μέρες είναι θα περάσουν. Από την άλλη, προς το τέλος της εβδομάδας, υπάρχει η πιθανότητα να μάθεις κάτι που θα σε σοκάρει, είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο. Θα αναγκαστείς, όμως, να βγεις από το comfort zone σου και να ξεβολευτείς. Εάν είναι για ευχάριστο λόγο, δε θα έχεις καμία δικαιολογία να γκρινιάξεις. Εάν από την άλλη, τα νέα δεν είναι τόσο ευχάριστα, οι δικοί σου άνθρωποι είναι εδώ για να σε στηρίξουν.

 

Τοξότης

Για κάποιο λόγο, νιώθεις πως η ζωή σου είναι ταινία σε αργή κίνηση. Τα πάντα είναι κολλημένα σε μια κατάσταση που δε σου αρέσει καθόλου. Είσαι έτοιμος να σπάσεις τα δεσμά σου και να το ρίξεις στις απολαύσεις, το γλέντι και τα πάρτι. Από την άλλη, με την Αφροδίτη να ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομη στο απέναντί σου ζώδιο, η επιστροφή από ένα πρώην ταίρι είναι σχεδόν σίγουρη. Καθώς, όμως, το δικό σου μότο είναι «επιστροφές – καταστροφές», δεν το βλέπω να έχει και πολλές ελπίδες να σου κατακτήσει την καρδιά. Να ξέρεις, όμως, πως δεν πρόκειται να καταθέσει εύκολα τα όπλα! Οπότε, να είσαι προετοιμασμένος για σκληρή μάχη. Η έκβασή της, όμως, είναι καθαρά στο δικό σου χέρι.

 

Αιγόκερως

Ούτε εγώ δεν το πιστεύω αυτό που θα σου πω! Να σου θυμίσω πως κι εγώ Αιγόκερως είμαι, αλλά για μια φορά στη ζωή σου ξεχνάς το γραφείο και τις υποχρεώσεις σου και το ρίχνεις στον έρωτα. Νέοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο, κυρίως στα ξαφνικά, παλιοί αναθερμαίνονται και τα σεντόνια παίρνουν φωτιά. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε κάνει να θέλεις να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, το χώρο σου και τα πάντα γύρω και μέσα σου. Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να ξεκινήσεις μια σωστότερη διατροφή, να γυμναστείς λίγο περισσότερο ή να πας μια βόλτα από το κομμωτήριο, τώρα που ανοίγουν ξανά.

 

Υδροχόος

Εάν δεν είσαι καλά στα αισθηματικά σου, να ξέρεις πως θα φταις μόνο εσύ. Είτε σου έρχονται νέοι έρωτες από εκεί που δεν το περιμένεις, είτε αναθερμαίνεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε το παρελθόν σου συνειδητοποιεί πόσο πολύ του λείπεις και πόσο πιο όμορφη ήταν η ζωή του δίπλα σου και γυρνάει μετανιωμένο κι έτοιμο για επανασύνδεση. Αυτό βέβαια σου παίρνει όλη την ενέργεια και την προσοχή σου, με αποτέλεσμα η δουλειά σου να μένει πίσω κι ως ακόλουθο να έχεις γκρίνιες από τους ανωτέρους σου. Θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή και την ισορροπία ανάμεσα στον έρωτα και τη δουλειά, ώστε να μη χάσεις το ένα όταν το άλλο πάει καλά.

 

Ιχθύς

Αν και συνήθως εσύ δύσκολα μιλάς, τώρα θα αρχίσεις να λύνεις τη γλώσσα σου. Λες όλα όσα κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό. Από την άλλη, υπάρχει πιθανότητα μιας ξαφνικής συνάντησης με κάποιον που θέλεις πάρα πολύ να δεις. Θα μου πεις, εν μέσω καραντίνας, πώς θα τον συναντήσεις; Το σύμπαν, όμως, έχει τους τρόπους του. Μπορεί να πας στο σούπερ μάρκετ και να το συναντήσεις στην ουρά για τα τυριά ή να βγεις να πετάξεις τα σκουπίδια σου και να περάσει κάτω από το σπίτι. Οπότε, έχοντας αυτό στο μυαλό σου, μη μου κυκλοφορείς όπως να’ ναι. Άλλωστε, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει να θέλεις να περιποιηθείς την εμφάνισή σου. Ευκαιρία είναι!