Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

Μην υποτιμάτε την ηρεμία και την ασφάλεια που σας προσδίδουν οι σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις. Μπορεί το νέο να είναι άγνωστο και πιο γοητευτικό, αλλά το δοκιμασμένο σίγουρα αντέχει περισσότερο.

 

Kριός
Την ημέρα αυτή δε σκέφτεστε καθαρά και δίνετε πολλή σημασία σε καταστάσεις που έχετε δημιουργήσει μόνο στο κεφάλι σας. Επικεντρωθείτε στα πραγματικά γεγονότα και αφήστε τα φανταστικά σενάρια, αν δε θέλετε να πέσετε απ’ τα σύννεφα. Νιώθετε μια ανάγκη ν’ απελευθερωθείτε από περιορισμούς του παρόντος και ν’ αναζητήσετε καινούργιες δραστηριότητες.

 

Ταύρος
Είστε τολμηροί και κατά κάποιο τρόπο αναπτύσσετε μια ιδιαίτερη αίσθηση για να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Πιθανό να αισθάνεστε από τις παρούσες συνθήκες πως υπάρχει κάτι που προσπαθεί να σας περιορίσει τις δραστηριότητες επάνω σε ένα συγκεκριμένο τομέα και προσπαθείτε όλο και πιο πολύ να ανατρέψετε αυτού του είδους τους περιορισμούς.

Δίδυμοι
Βαθιές συγκινήσεις θετικές και αρνητικές θα ταράξουν τα “νερά” της καθημερινότητας ή των υποχρεώσεών σας σήμερα. Πολύ πιθανό να γίνετε πιο απαιτητικοί ή καταπιεστικοί στις αισθηματικές σας σχέσεις ή στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Φόβος, ανασφάλειες, ζήλιες και κρυμμένα αισθήματα δυσαρέσκειας μπορεί να εμφανιστούν πολύ έντονα σήμερα. Νιώθετε την ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.

Καρκίνος
Καθόλου απίθανο να διασκορπίζετε κάποιο δυναμικό σας σε στόχους που δεν αποδίδουν άμεσα ή καθόλου. Αισθάνεστε πιο ευτυχείς όταν κάνετε κάτι τολμηρό και δε συμμετέχουν ή συνεργάζονται οι άλλοι σε αυτό. Οι σχέσεις σας βρίσκονται κάτω από ένταση. Έχετε μια τάση  να επιβάλλετε την άποψη και θέση σας στους άλλους παραγνωρίζοντας ή αδιαφορώντας για τις επιθυμίες ή προτιμήσεις τους.

Λέων
Οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα, σας φαίνονται αγγαρεία ή τουλάχιστον συναισθηματικά περιοριστικά και ίσως νιώσετε προσωρινά πεσμένοι ψυχολογικά ή να φτάσετε στο σημείο να λυπάστε τον εαυτό σας. Η διάθεσή σας δεν είναι ευχάριστη κι εσείς δεν είστε κοινωνικοί, ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε. Αποφύγετε τη σύγκρουση με το άμεσο περιβάλλον σας προσπαθώντας να απομακρυνθείτε προσωρινά από αυτό.

Παρθένος
Το περιβάλλον σας άμεσο και έμμεσο πολύ πιθανό να υποστηρίζει τις απόψεις σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί και να αποδώσουν. Ιδιαίτερα σε θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακής ασφάλειας θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί σήμερα. Όχι και τόσο καλή ημέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ο συναισθηματικός σας κόσμος ίσως είναι πιο έντονος απ’ ό,τι συνήθως με αποτέλεσμα να σας παρασύρει σε δυσάρεστες εμπειρίες με τους άλλους.

Ζυγός
Η συναισθηματική καταπίεση ή μοναξιά θα καταλάβει ένα σημαντικό μέρος από την ψυχολογία σας σήμερα. Κάποιες υπευθυνότητες σε σχέση με μια γυναίκα ή με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας δημιουργήσουν επιπρόσθετες ευθύνες. Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αποφεύγοντας την υπερβολική αδυναμία. Οι δυσκολίες υπάρχουν στη ζωή μας για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε κάποιες ανώτερες αξίες.

Σκορπιός
Μπορείτε να δείτε τα πράγματα από μια σκοπιά πιο καλή σήμερα. Βλέπετε με καθαρότητα τις υποθέσεις σας και εκτιμάτε τις δραστηριότητες των άλλων πιο αντικειμενικά. Τα ενδιαφέροντά σας και οι στόχοι σας θα ταιριάζουν με τις ανάγκες της κοινωνίας σαν σύνολο.

Τοξότης
Αυτή είναι μια εκπληκτική, θαυμάσια ημέρα για σας. Θα αισθάνεστε πιο νέοι, δημιουργικοί, και θα ενθουσιάζεστε πιο εύκολα με ό,τι κάνετε. Καινούργιες ιδέες κι ευκαιρίες σας περιτριγυρίζουν. Αυτή είναι καλή ημέρα για να ξεκόψετε από τα παλιά και να ασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο, με δημιουργικούς ανθρώπους και δραστηριότητες.

Αιγόκερως
Παρόλο που αισθάνεστε υπέροχα σήμερα, πιθανό να μετανιώσετε για τις πράξεις σας αργότερα αν δεν περικόψετε τις υπερβολές στις αντιδράσεις σας, στα έξοδά σας και στις ειδικές απολαύσεις. Είναι πολύ πιθανό να έχετε συχνά σκηνές ζηλοτυπίας με τον/την σύντροφο για θέματα ηθικής συμπεριφοράς. Υπάρχει περίπτωση ν’ αφήνετε ευκαιρίες και να μην τις εκμεταλλεύεστε λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σας.

Υδροχόος
Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι πάρα πολύ καλές και αν δεν έχετε κάποια σταθερή σχέση είναι πολύ πιθανό ν’ αποκτήσετε σήμερα. Στην περίπτωση που έχετε ήδη σχέση η ημέρα είναι ευνοϊκή για να την σταθεροποιήσετε ή να την βελτιώσετε. Οι καινούργιες γνωριμίες σήμερα θα επιφέρουν σοβαρές αλλαγές στη δουλειά σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Ιχθείς
Μια ημέρα όπου θα διαθέτει μεγάλο πνευματικό δυναμισμό, ικανότητα να αρπάζετε κάθε ευκαιρία και να την περνάτε από απλή ιδέα ή σκέψη σε πράξη. Έρχεστε με έξυπνες λύσεις και σχέδια στις συζητήσεις σας με τους άλλους κάτι το οποίο καθόλου απίθανο να σας φέρει σημαντικά οφέλη από κάποια συμφωνία. Έχετε την τάση να αποφασίζετε πολύ γρήγορα αλλά και θετικά σήμερα κάνοντας τις ιδέες σας πράξεις.

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.
 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.