Εντάσεις, τεταμένο κλίμα, καβγάδες και παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις, κρύβει το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη! Προσεκτικοί και ψύχραιμοι οφείλουν να είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Τη σημερινή ημέρα, φίλε Κριέ, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου! Παρόλο που είσαι ιδιαίτερα οξυδερκής και εύστροφος, με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη, ξεχνάς τη λογική και γίνεσαι μάλλον νευρικός και απότομος στα λόγια σου, όπως και βιαστικός στις μετακινήσεις σου! Μην ξεχνάς, πως ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται μέσα από καβγά! Μία ημέρα που θα φέρει φλερτ και νέα πρόσωπα στην ζωή σου, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι ήδη με κάποιον, πρέπει να είσαι λίγο παραπάνω προσεκτικός, αφού η οξυθυμία σου, μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ρήξεις σε σταθερές σχέσεις!

Ταύρος
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, οφείλεις να προσέξεις τις μετακινήσεις σου με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη! Αναποδιές, ατυχίες και λάθη, μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές, σε οποιαδήποτε κανονισμένη ή όχι μετακίνηση σου! Φρόντισε λοιπόν, να είσαι απόλυτα οργανωμένος! Επίσης πρέπει να περιορίσεις τον αυθορμητισμό στα λόγια σου και να αποφύγεις τα κουτσομπολιά! Δεν είναι και η καλύτερη ημέρα για σοβαρές συζητήσεις στα αισθηματικά σου, αφού άλλα λες και άλλα εννοείς, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και εντάσεις!

Δίδυμος
Σήμερα είσαι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, Δίδυμε, γι’ αυτό καλύτερα να κάνεις υπομονή και να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα βγάλεις μία συμπεριφορά που δεν θες και σίγουρα δεν σε αντιπροσωπεύει! Υπομονή λοιπόν, γιατί ίσως υπάρξουν ρήξεις σημαντικές στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις σήμερα, για το καλό σου, είναι να μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους ανθρώπους.  Μην τραβάς καταστάσεις στα άκρα και θα δεις ότι όλα θα ηρεμήσουν ξανά, κάποια στιγμή! Την ένταση που έχεις μέσα σου, καλύτερα να την εκμεταλλευτείς σε… ιδιωτικές ερωτικές στιγμές!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα, πιθανούς καυγάδες και εριστικότητα, σε διαπροσωπικές σχέσεις! Η οξύθυμη συμπεριφορά σου, αλλά και η τάση σου να υπερβάλεις σε όλα σήμερα, θα προκαλέσει αντιδράσεις από τους γύρω σου, οι οποίοι επίσης βρίσκονται σε ένταση, λόγω της όψης! Είναι κρίμα λόγω νευρικότητας και παρορμητισμού, να προκληθούν ρήξεις σε σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις. Δείξε την δύναμη σου με πράξεις και όχι με θυμωμένα λόγια! Λεκτικές γκάφες, ασυνεννοησία και νεύρα, θα πλήξουν την ερωτική σου ζωή, αν δεν κάνεις υποχωρήσεις και αν δεν γίνεις πιο διαλλακτικός! Αν είσαι ελεύθερος, γίνε λίγο πιο καχύποπτος απέναντι σε νέες γνωριμίες!

Λέων
Με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη, έχεις αρκετό άγχος, νευρικότητα και δεν ξέρεις πώς να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις, αγαπητέ Λέοντα! Τις τελευταίες ημέρες, ίσως άφησες πολλές εκκρεμότητες και η σημερινή ημέρα, θα σε αναγκάσει να τις τακτοποιήσεις όλες τώρα. Επιπλέον, θα τύχουν και κάποιες έξτρα υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις, αλλά προσοχή! Μπορεί ο χρόνος να είναι ελάχιστος, μην ξεχνάς όμως, πως όποιος βιάζεται, σκοντάφτει! Μπορείς να τα καταφέρεις, με όπλο σου την ψυχραιμία! Ήρεμη, ερωτική ημέρα, χωρίς να σε απασχολούν ιδιαίτερα εξελίξεις ή δυσάρεστες εκπλήξεις! Ένας συνάδελφος, πιθανόν να σε προσεγγίσει ερωτικά σήμερα, αλλά με έμμεσους τρόπους!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, οι τελευταίες ημέρες σου έδωσαν εύνοια και τύχη, αλλά μάλλον εσύ κακόμαθες και ζητάς όλο και περισσότερα σήμερα, με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη. Η έπαρση, αλλά και η παρορμητικότητα σου, θα πλήξει την καλή φήμη σου, θα κλονίσει τις κοινωνικές σου σχέσεις και θα χαλάσει εν τέλει, την προσπάθεια σου να περάσεις όμορφα και ψυχαγωγικά! Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και λαμπερός αυτές τις μέρες, αλλά είσαι αρκετά βιαστικός στην συμπεριφορά σου, γεγονός που θα ανατρέψει την άμεση πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σου! Μην καταστρέφεις το καλό κλίμα, επειδή απλά έχεις απαιτήσεις και επειδή θες να είσαι το κέντρο του ενδιαφέροντος! Χρησιμοποίησε έξυπνα και εποικοδομητικά για τον έρωτα, την δυναμικότητα και την ενέργεια, που σε διακρίνουν!

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη, πρέπει να είσαι συγκρατημένος, αλλά και ώριμος στην συμπεριφορά σου! Εντάσεις και καυγάδες, επιβαρύνουν το κλίμα μέσα στο σπίτι και οι οικογενειακές σχέσεις βάλλονται . Η αιτία είναι κυρίως η προκλητική σου συμπεριφορά και οι απαιτήσεις σου. Επίσης, προσοχή με τις οικιακές συσκευές, γιατί αναμένονται ζημιές και βλάβες σήμερα. Παλαιά προβλήματα κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους και σου προκαλούν σύγχυση, αλλά ευτυχώς, για σένα, όλα είναι παροδικά. Σήμερα πιθανόν να υπάρξει επικοινωνία με ένα άτομο του παρελθόντος, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ιδανικό και θα σε απογοητεύσει! Καλύτερα μην επιδιώξεις κάτι τέτοιο σήμερα λοιπόν και κάνε υπομονή μέχρι αύριο για να πάρεις αποφάσεις!

Σκορπιός
Σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή – Άρη, καλό θα ήταν φίλε Σκορπιέ, να αποφύγεις τα κουτσομπολιά. Αποκαλύψεις, λόγω λαθών ή απροσεξίας, θα σε εκθέσουν και ίσως χρειαστεί να απολογηθείς! Εντάσεις, επίσης θα υπάρξουν σε κοινωνικές σχέσεις και σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες! Πρόσεχε τα μηνύματα ή τα e-mail σου, τι στέλνεις και σε ποιον! Τέλος, φρόντισε να είσαι συνεπής στις συναντήσεις σου και προσεκτικός σε μετακινήσεις, ιδίως στην οδήγηση! Σήμερα γενικά, φρόντισε να είσαι ακροατής περισσότερο, παρά ομιλητής! Αν δεις με νεύρα το ταίρι σου, κάνε υπομονή και προσπάθησε να το ηρεμήσεις! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες και μην κάνεις το πρώτο βήμα σήμερα, αν είσαι ελεύθερος!

Τοξότης
Με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη, φίλε Τοξότη, θα νιώσεις απειλή για τα κεκτημένα σου! Προστάτεψε τα υλικά αγαθά σου από βλάβες, κλοπές ή λάθος χειρισμούς από μέρους σου! Ίσως νιώσεις σήμερα ανασφάλεια και ανησυχία, όσον αφορά την σταθερότητα και τις γερές βάσεις που θεωρούσες ότι είχες, σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και σπουδαίους τομείς της ζωής σου! Απέφυγε αυτήν αίσθηση και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, γιατί αυτές είναι η αιτία για την σημερινή αβεβαιότητα σου! Μείνε ολιγαρκής και συγκρατημένος στον έρωτα! Συμβουλή: Απέφυγε οποιαδήποτε πεισματική συμπεριφορά!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος, για το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη! Προσοχή πολύ σε εντάσεις, τεταμένο κλίμα, τσακωμούς, καυγάδες, ρήξεις και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις! Οφείλεις να είσαι προσεκτικός και κυρίως ψύχραιμος σε ότι κι αν συμβεί, αλλά και σε όποια εκνευριστική ή προκλητική συμπεριφορά από άλλους, αντιμετωπίσεις σήμερα! Έχε υπομονή και αυτοσυγκράτηση και θα δεις ότι ο κερδισμένος θα είσαι εσύ! Είσαι αρκετά σοφός και λογικός, για να καταφέρεις! Σκέψου καλά πριν μιλήσεις , γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στα λεκτικά λάθη! Ας αφήσουμε τις σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις στον έρωτα, για αύριο!

Υδροχόος
Εσωτερική αναστάτωση και ίσως νεύρα, χαρακτηρίζουν την μέρα σου αγαπητέ Υδροχόε, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Άρη! Σε κυριεύει ο εσωτερικός θυμός, οι σκέψεις, το άγχος και ο φόβος για το αύριο και τα γεγονότα του άμεσου μέλλοντος! Προσπάθησε να μην είσαι αυτοκαταστροφικός και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου! Μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου και το ένστικτο σου, γιατί μάλλον σου δίνουν λάθος συμβουλές και σε οδηγούν σε λάθη! Ωστόσο, παρόλο που βάλλεται η διάθεση σου, μία σημερινή αποκάλυψη θα σε βοηθήσει πολύ για τις μελλοντικές σου κινήσεις. Προσοχή πολύ χρειάζεται όσον αφορά έναν παρασκηνιακό έρωτα ή ένα κρυφό φλερτ που υπάρχει στη ζωή σου αυτήν την περίοδο, γιατί έρχονται αποκαλύψεις!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη, καλό θα ήταν να κατευνάσεις τα πνεύματα στο φιλικό σου περιβάλλον, ώστε να μην βάλεις σε κίνδυνο, σημαντικές για σένα φιλίες. Μην χρησιμοποιείς λοιπόν ως σάκο του μποξ έναν φίλο σου και μην είσαι προκλητικός με τα λόγια σου, γιατί η υπομονή του άλλου θα εξαντληθεί! Γενικά, μην διεκδικείς σήμερα στόχους και όνειρα, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη, που πιθανόν να σε γυρίσουν πάλι στο μηδέν και να χρειαστεί να αρχίσεις τις προσπάθειες εκ νέου! Αν είσαι ελεύθερος, σκέψου πολύ πριν προσεγγίσεις έναν φίλο σου ερωτικά και αν είσαι δεσμευμένος, μην εμπλέκεις φίλους στην σχέση σου! Θα προκαλέσεις μπερδέματα και παρεξηγήσεις, τα οποία δεν θα ξέρεις πως να τα διορθώσεις ύστερα!

Πηγή