Ο Ερμής γίνεται πιο καχύποπτος, μυστικοπαθής και λακωνικός σήμερα περνώντας στο Ζώδιο του Σκορπιού! Σήμερα πραγματοποιεί και την πρώτη του όψη Αντίθεσης με τον Ουρανό, φέρνοντας εντάσεις, ανατροπές και λάθη παρορμητικά για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Θα νιώσεις σήμερα πίεση, Κριέ μου, από ένα άτομο του στενού σου περιβάλλοντος, που θέλει να σε κατευθύνει στα «πρέπει» του. Αυτό το γεγονός θα σ’ ενοχλήσει, παρόλο που η προσπάθειά του δε γίνεται με δολιότητα. Θα γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση σου που ίσως αποδειχθούν δυσάρεστα για σένα. Καλό θα είναι να σκεφτείς με πολλή ψυχραιμία.

Ταύρος
Σε αγχώνει αυτή η μέρα, Ταύρε μου, ενώ στην ουσία δε θα έπρεπε. Ηρέμησε λίγο και πρόσεξε μη μεταφέρεις το άγχος σου αυτό σε οικογενειακά άτομα, αφού πραγματικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια που θα στενοχωρήσουν το ταίρι σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη ηρεμία.

Δίδυμος
Δεν είναι η κατάλληλη μέρα, Δίδυμέ μου, να πιέζεσαι για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις, οπότε άφησε τις αποφάσεις για λίγο αργότερα. Είναι ημέρα περισυλλογής και, από το απόγευμα και μετά, διασκέδασης. Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου που δεν ξεκαθαρίζουν, επειδή συνέχεια κάτι γίνεται. Φρόντισε σήμερα να δώσεις άμεσες λύσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, αφού έρχεται η περίοδος που θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Καρκίνος
Δεν είναι πάντα η αλήθεια αυτό που βλέπεις, Καρκίνε μου, ψάξε λίγο καλύτερα και θα καταλάβεις, ότι δεν αδικείσαι από τους φίλους σου. Θ’ ανακαλύψεις πως έχουν γίνει εκατέρωθεν μικρά λαθάκια συνεννόησης. Σήμερα, είναι μέρα θετικών ξεκαθαρισμάτων. Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα η σχέση σου και ειδικά η μελλοντική πορεία της. Φρόντισε πρώτα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχετε εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Λέων
Μην κλείνεσαι ερμητικά στον εαυτό σου σήμερα, Λέων μου, αν, και για να πω την αλήθεια, μια ολιγόωρη απομόνωση θα ήταν χρήσιμη. Έστω κι αν σε πιέσει, θα σου κάνει καλό, αφού θα ανακαλύψεις τους ισχυρούς δεσμούς με τους γύρω σου – ειδικά, το αν πραγματικά υπάρχουν. Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του.

Παρθένος
Έχεις σήμερα τη διάθεση, Παρθένε, να κάνεις ανέμελα πράγματα με τα πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα περάσεις όμορφες στιγμές κι αυτό θα σου δημιουργήσει μια ευχάριστη ορμή για όσα ακολουθούν. Απόφυγε σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σου. Μίλα για το μέλλον της, περνώντας ρομαντικά και όμορφα.

Ζυγός
Νομίζεις ότι οι δυνάμεις σου σ’ εγκαταλείπουν, Ζυγέ μου, και πως δεν έχεις κουράγιο ν’ αντιμετωπίσεις τα προβλήματα, με τα οποία σε φορτίζουν οι άλλοι. Το χιούμορ σου όμως, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αυτή τη πιεστική ημέρα. Στη σχέση σου εξάντλησε κάθε περιθώριο επικοινωνίας και κατανόησης από το ταίρι σου, πριν πάρεις δραστικές αποφάσεις.

Σκορπιός
Χάνεις σήμερα λίγο την αρμονία σου, Σκορπιέ μου, και σ’ αυτό βέβαια φταίει κι ένα οικογενειακό σου άτομο που σε πιέζει. Είναι κάτι που θα ξεπεραστεί γρήγορα με τη βοήθεια φιλικών σου προσώπων. Θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια κάποια προβλήματα από το παρελθόν, που όμως δεν έχουν σημασία. Καλό είναι, να μην τα συζητήσεις.

Τοξότης
Αισθάνεσαι σήμερα πως χάνεις τη δύναμη σου, Τοξότη, και ότι δεν μπορείς όλο αυτό να το διαχειριστείς. Θα καταλάβεις όμως, με τη βοήθεια ενός φιλικού σου προσώπου, ότι αυτοί είναι οι φόβοι σου κι όχι η πραγματικότητα. Θα κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που αφορούν το μέλλον. Διώξε τις αναστολές που μπορεί να έχεις, κι άκουσέ το. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Αιγόκερως
Δεν είναι κατάλληλη μέρα, Αιγόκερε, για να ακούσεις νουθεσίες από την οικογένειά σου, αλλά δυστυχώς φαίνεται πως θα συμβεί. Αυτό βέβαια, θα έχει ως αποτέλεσμα να εκνευριστείς με τους γύρω σου, αλλά θα κρατήσει ευτυχώς για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Σήμερα σε χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα της σχέσης σου.

Υδροχόος
Ευχάριστες στιγμές, Υδροχόε, γεμάτες ανεμελιά με κοντινά σου άτομα, θα ζήσεις σήμερα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη κι αυτό φυσικά σου αρέσει και σου ανεβάζει τη διάθεση. Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα πραγματικά χωρίς αιτία. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα τη μέρα σου, προστατεύοντας το ωραίο κλίμα που έχεις στη σχέση σου.

Ιχθύς
Θέλεις σήμερα να σπάσεις τις αλυσίδες που νομίζεις ότι σε κρατούν δέσμιο, Ιχθύ μου. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι ακροβατείς, όμως πραγματικά θα κάνεις τις αλλαγές που εσύ επιθυμείς. Στη σχέση σου έχεις πολλούς προβληματισμούς, που δεν εξωτερικεύεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις.

Πηγή