Αυτό είναι Σάββατο με τα όλα του! Η Σελήνη στο Τοξότη, συναντά τον Δία και το Σαββατοκύριακο μας είναι ότι καλύτερο για επαφές, επικοινωνίες, μετακινήσεις, ταξίδια, περιπέτεια και δραστηριότητες χαράς και ψυχαγωγίας! Οι πιο τυχεροί, Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

 

Κριός
Η ειλικρίνειά σου, Κριέ, «καίει» το πρόσωπό σου και θα σε κάνει σήμερα να κρατήσεις δίπλα σου άτομα, που είναι τα σωστά για σένα. Η νευρικότητα σε εγκαταλείπει και οι συζητήσεις με τα πρόσωπα που πλέον επιλέγεις να βρίσκονται κοντά σου, θα είναι πολύ εποικοδομητικές. Οι όποιες διαφωνίες σε οδηγούν σε διαλόγους, που τελικά μόνο θετικά πράγματα θα σε κάνουν ν’ αποκομίσεις. Θα έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου, Κριέ, και θα του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν. Εκφράσου χωρίς δισταγμούς. Αν δεν υπάρχει αυτή την περίοδο ταίρι στη ζωή σου, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα φτάνει μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, είναι η μέρα που θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα και να λες τα πάντα για εσένα, καθώς αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Ένα φιλικό σου άτομο, μεγαλύτερό σου σε ηλικία, θα σε συμβουλεύσει για πως ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα. Φρόντισε όλη την ημέρα οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, χωρίς να λες πολλές κουβέντες . Δείξε σήμερα τις ρομαντικές κι ερωτικές πλευρές του εαυτού σου, Ταύρε. Θα νιώσεις καλύτερα, ενώ θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες, που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

 

Δίδυμος
Η περιέργειά σου, Δίδυμέ μου, ίσως σήμερα να σε φέρει σε δύσκολη θέση με αγαπημένα σου άτομα. Εσύ μπορεί να ρωτάς από πραγματικό ενδιαφέρον, οι γύρω σου όμως δεν είναι πάντα σε θέση να το διακρίνουν. Φρόντισε να έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα και να μην πιέζεις καταστάσεις. Άσε τους άλλους να πάρουν το χρόνο τους και είναι βέβαιο, πως όταν είναι έτοιμοι ψυχικά, θα σου ανοίξουν την καρδιά τους. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, Δίδυμε, για να ισορροπήσεις το κενό που είχες στη σχέση σου κατά το παρελθόν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Καρκίνος
Το ενδιαφέρον σου, η αγάπη και η τεράστια αγκαλιά σου, Καρκίνε, είναι ανοιχτά για τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Να θυμάσαι όμως, ότι δεν χρειάζεται να γίνεσαι πιεστικός. Να ξέρεις ότι τα δικά σου άτομα, όταν έχουν τα προβλήματά τους, ξέρουν ότι θα είσαι δίπλα τους, πως θα τα βοηθήσεις και ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν απόλυτα. Έχεις έντονο εκνευρισμό, Καρκίνε μου, για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα έρχονται τα καλύτερα για σένα.

 

Λέων
Σήμερα, Λέων, θα ξεκαθαρίσεις σε ένα φιλικό σου άτομο κάποιες καταστάσεις και συγκεκριμένα, ότι τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, παρόλο που εσύ από τη δική σου πλευρά θα είσαι βράχος ακλόνητος. Θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους για να το βοηθήσεις και να το κάνεις να αισθανθεί περισσότερη ηρεμία. Θα σου πάρει αρκετό χρόνο βέβαια, αλλά η αρωγή σου τελικά θα αποδειχθεί πολύτιμη. Προσπάθησε μόνο να βρεις και λίγες στιγμές για σένα, αφού τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει δικά σου βασικά θέματα. Δες σήμερα το σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό, Λέων, και πες του πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Παρθένος
Η σιωπή σου σήμερα, Παρθένε, θ’ αποδειχθεί χρυσός. Καταλαβαίνεις ότι όσο και να προσπαθείς να συμβουλέψεις ένα φιλικό σου άτομο, αυτό δεν μπορεί να καταλάβει αυτά που του λες. Η καλύτερη τακτική είναι να του δώσεις να καταλάβει, ότι η πορεία που έχει αυτή τη στιγμή, είναι ανεξέλεγκτη. Μην απογοητεύεσαι και στη συνέχεια θα διαπιστώσεις, ότι οι κινήσεις σου μόνο καλό μπορούν να του κάνουν στην παρούσα κατάσταση. Μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου, Παρθένε, αρκεί πρώτα να το κάνεις να το καταλάβει. Μην έχεις δεύτερες σκέψεις για τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου, αφού θα έρθουν ξαφνικά καινούργιες γνωριμίες.

 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, οι σκέψεις σου θα είναι ασταμάτητες και θα έχεις πάρα πολλούς προβληματισμούς για κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Έχει αναρίθμητες αναποδιές, τις οποίες άφησε πάνω σου για να λύσεις. Η δυναμικότητα του χαρακτήρα σου το κάνει να νιώθει ότι πρέπει να στηριχτεί σε σένα. Ξέρεις, ευτυχώς, καλά τι σου γίνεται και οι κινήσεις σου είναι πάντα μετρημένες, οπότε θα δώσεις λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αυτό θα σε γεμίσει ικανοποίηση και να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Σήμερα, Ζυγέ, μίλα με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις τη σχέση σας και για τη μελλοντική πορεία της. Έτσι, θα γίνουν πολλά πράγματα καλύτερα. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην προβληματίζεσαι, αφού γρήγορα θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Σκορπιός
Οι σκέψεις που έχεις, Σκορπιέ μου, είναι πάρα πολλές και μερικές από αυτές σε θλίβουν. Είσαι από τα δυναμικά ζώδια και βρίσκεις λύσεις, ακόμη κι εκεί που φαίνεται ότι δεν υπάρχουν. Μπορείς, λοιπόν, να προοδεύσεις κι έχεις τη δύναμη να πας παρακάτω. Το οικογενειακό σου περιβάλλον θα σε καταλάβει και θα βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να περνάς αυτή τη μέρα. Σε βεβαιώνω, ότι μπαίνεις σε μία περίοδο, που τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, Σκορπιέ, αρκεί πρώτα εσύ να το καταλάβεις. Μην το βλέπεις πάντα με κριτικό μάτι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να είσαι σε ετοιμότητα, αφού ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία, που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, θα ασχοληθείς με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θα παρατηρήσεις ότι κάποιο πρόσωπο έχει κλειστεί στον εαυτό του και δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματά του. Εσένα ίσως να μην ακούσει, αλλά μπορείς να βάλεις κάποιο τρίτο άτομο να του μιλήσει, ώστε να ανοιχτεί. Θα ξεκινήσει ένας κύκλος συζητήσεων, όπου η βοήθειά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Αυτή την περίοδο, Τοξότη, το ταίρι σου αγωνίζεται για να τακτοποιήσει κάποιες δικές του ανάγκες. Φρόντισε να του σταθείς και να το κάνεις να νιώσει καλύτερα ψυχικά.

 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα έχεις έντονο εκνευρισμό από την αφέλεια και την ανωριμότητα κάποιου δικού σου ατόμου. Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες, αφού με τα νεύρα δε θα καταφέρεις κάτι. Προσπάθησε να πλησιάσεις σε αυτό το άτομο και να το κάνεις να εξωτερικευτεί, ώστε να καταλάβεις τι είναι αυτό το οποίο θέλει. Θα διαπιστώσεις, ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο νόμιζες. Δώσε τις συμβουλές σου και να ξέρεις, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις σήμερα έντονο το συναίσθημα της απομόνωσης, Αιγόκερέ μου. Καλό είναι να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα φτάσεις στα όριά σου, επειδή νομίζεις ότι μερικά άτομα μπορεί να σε υποτιμούν. Η ανοχή σου πλησιάζει πλέον στο τέλος της. Έχεις πάρει την απόφαση να τα πεις όλα έξω από τα δόντια και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, οι οποίες είναι προβληματικές. Μπορείς να το κάνεις αυτό, αφού θα σε οδηγήσει στην ψυχική σου ηρεμία και θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σου. Απόφυγε σήμερα, Υδροχόε, να συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης σας, καθώς στο τέλος θα καταλήξουν σε εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν.

 

Ιχθύς
Οι πάρα πολλές υποχρεώσεις σου, Ιχθύ, σε κάνουν μερικές φορές να νιώθεις εγκλωβισμένος μέσα στις καταστάσεις που σε περιβάλλουν. Δε χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι, ούτε να εκνευρίζεσαι με ανθρώπους που δεν μπορούν να καταλάβουν το δικό σου σκεπτικό. Εσύ ήδη προχωράς πιο μπροστά από τις συνθήκες. Πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία υπάρχουν αυτή την περίοδο, θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο και ευχάριστα γεγονότα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα. Η σχέση σου, Ιχθύ, θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, για να περάσετε όμορφα κι οι δύο.

 

Πηγή