paul673

Το δυναμικό Εξάγωνο Άρη με Ποσειδώνα είναι εδώ να μας ηρεμήσει, να μας δώσει δύναμη και να εκπληρώσει τα όνειρά μας! Οι πιο τυχεροί είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 2ου δεκαημέρου φυσικά!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, είναι σίγουρα η ιδανική ευκαιρία για σένα να προγραμματίσεις και να οργανώσεις τη ζωή σου! Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα και πολύ πιθανόν να υπάρξει η έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής και βασισμένης στην αμοιβαία εμπιστοσύνη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους κι αισθησιασμού με τον σύντροφο. Για το λόγο αυτό, μη χαλάσεις την ερωτική ατμόσφαιρα με κρίσεις ζήλιας και κτητικότητας!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, το Εξάγωνο που σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα σήμερα, σε ανταμείβει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις κι ανανεώνεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, πετυχαίνεις στόχους, απολαμβάνεις σεξουαλική ζωή κι εκπληρώνεις επιθυμίες! Αν είσαι ελεύθερος, αλλά νιώθεις έντονα την ανάγκη για σοβαρή και μόνιμη δέσμευση, η σημερινή ημέρα είναι η απόλυτη ευκαιρία, αφού μπορείς να γοητεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο το οποίο σε ενδιαφέρει!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με τον Άρη σήμερα, μπορεί φαινομενικά να μη σου φέρει μεγάλες αλλαγές ή πολλά γεγονότα στη ζωή σου, αλλά σίγουρα θα σου φέρει ευκαιρίες. Στα ερωτικά σου, σβήνεις επιτέλους κάθε ανασφάλεια! Είσαι γοητευτικός, σαγηνευτικός και μπορείς να πετύχεις ακόμα και τους μεγαλύτερους στόχους σου στον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος κάνεις νέες γνωριμίες κι ίσως την έναρξη μίας νέας σχέσης! Αν είσαι δεσμευμένος, θες εντιμότητα και σταθερότητα στη σχέση σου και, ναι, τώρα το πετυχαίνεις με ευκολία!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ο Άρης σήμερα σχηματίζει ένα πολύ θετικό Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ιδιαίτερα ωφέλιμο για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος και σε απασχολεί ένα πρόβλημα στη σχέση σου, ζήτα άμεσα συμβουλή από τους φίλους σου! Από εκείνους θα έρθει η ιδανική λύση για αυτό το θέμα που σε προβληματίζει καιρό τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες, γνωριμίες και προοπτικές! Ναι, μπορείς τώρα να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό στόχο!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο Ποσειδώνας σχηματίζει Εξάγωνο με τον Άρη και σου δίνει τη σημερινή ημέρα την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα τη ζωή σου και το πρόγραμμά σου. Στον ερωτικό τομέα, πες «όχι» σε μια κρυφή ή απαγορευμένη σχέση! Αυτό που χρειάζεσαι είναι κάτι πιο σοβαρό, επιφανές κι αποδεκτό από τον περίγυρο σου, γι’ αυτό επικεντρώσου σε νέες γνωριμίες. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι απίστευτα ευνοημένος σήμερα! Ναι, έχεις τώρα την απόλυτη ευκαιρία να κάνεις ή να διεκδικήσεις το επόμενο μεγάλο βήμα της επισημοποίησης!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο Άρης σήμερα σχηματίζει μία θετική όψη Εξαγώνου με τον Ποσειδώνα κι αυτό θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις τώρα! Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες ουσιαστικές γνωριμίες, αξιόλογο και πλούσιο φλερτ αλλά κι ευχάριστα μηνύματα από το άτομο που ενδεχομένως ήδη σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «ναι» σε συζητήσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση ή την ανανέωση της σχέσης σου! Πες «ναι» σε παθιασμένες, ερωτικές κι αισθησιακές στιγμές!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, το γήινο Εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα, που πραγματοποιείται σήμερα, θα ανοίξει μπροστά σου τους σωστούς δρόμους, ώστε να αρπάξεις τις ουσιαστικές ευκαιρίες και να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας από το περιβάλλον σου εκδηλώνεται με ασυγκράτητο πάθος και σου αλλάζει την καθημερινότητα και την ίδια σου τη ζωή! Πλέον στον έρωτα σε ενδιαφέρει η ποιότητα κι όχι τα επιφανειακά, γι’ αυτό και παίρνεις εσύ την κατάσταση στα χέρια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μείνε λογικός, προσγειωμένος, συγκρατημένος και ψύχραιμος και μην παρασύρεσαι σε ζήλιες και καταπιέσεις!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο που σχηματίζεται απέναντί σου, ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα, είναι άκρως θετικό, ευνοϊκό κι ωφέλιμο για σένα! Ερωτικά, μπορείς επιτέλους κι ισορροπείς συναίσθημα με λογική! Είναι η ιδανική περίοδος για την έναρξη μίας νέας, σταθερής και σοβαρής σχέσης, γι’ αυτό διεκδίκησέ το! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ετοιμάσου για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο που θα σε κάνει να νιώσεις πλήρης, ευτυχισμένος και σίγουρος για το μέλλον της σχέσης σας!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ο Άρης κι ο Ποσειδώνα συνεργάζονται σήμερα κι ευνοούν απόλυτα την καθημερινότητά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, διόρθωσε λάθη που ενδεχομένως κάνατε με τον σύντροφο, το τελευταίο διάστημα, και μην εγκαταλείψεις τις προσπάθειες! Να θυμάσαι ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο που όλοι οι αγώνες ανταμείβονται, γεγονός που πρέπει να το εκμεταλλευτείς! Αν είσαι ελεύθερος, πες «ναι» σε έναν έρωτα που σε ενδιαφέρει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, γιατί μάλλον θα έχεις το αποτέλεσμα που θες!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το Εξάγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Άρης κι ο Ποσειδώνας, έχει εξαιρετικά ευνοϊκή και δυναμική επιρροή στο δικό σου ζώδιο! Τη μεγαλύτερη εύνοια στην αισθηματική ζωή την απολαμβάνεις εσύ που είσαι ελεύθερος, αφού είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία, ένα ραντεβού ή μία επικοινωνία, που θα εξελιχθεί σε μία σταθερή κι όμορφη σχέση, όπως ακριβώς χρειάζεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος αλλά κι ευκαιρίες, για να βάλεις τις βάσεις που χρειάζονται για το μέλλον της σχέσης σου!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το Εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα που πραγματοποιείται τη σημερινή ημέρα, ευνοεί απόλυτα τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Αν είσαι ελεύθερος, τώρα θα έχεις άπειρες ευκαιρίες για την πολυπόθητη επανασύνδεση, που τόσο καιρό περίμενες! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μία και καλή παλαιά προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο κι επιπλέον, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά! Πριν από κάθε σου ερωτική απόφαση, συμβουλέψου την αυξημένη διαίσθησή σου!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα που ο Άρης σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στο δικό σου ζώδιο, θα βοηθηθείς με ποικίλους τρόπους ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού. Ο ερωτικός τομέας, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σου ανοίγει νέους δρόμους για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στα ιδανικά που έχεις για την αγάπη και τον έρωτα! Γενικά ο συναισθηματικός τομέας, στην παρούσα φάση, σε καλύπτει απόλυτα συναισθηματικά και κυρίως επικοινωνιακά. Δέχεσαι χαρούμενα νέα, μηνύματα και τρυφερά λόγια!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!