Δύσκολη η σημερινή Πέμπτη για τα ερωτικά μας! Η Ανάδρομη Αφροδίτη Τετραγωνίζει τον Άρη, φέρνοντας αρκετά προβλήματα, εντάσεις, ρήξεις στις σχέσεις, πολλά ανούσια έξοδα κι οικονομικές αναποδιές, όπως και πολλά λάθος ερωτικά πισωγυρίσματα που θα πονέσουν τους Σταθερούς των αρχών του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Συγκράτησε λίγο τα νεύρα σου σήμερα, Κριέ μου. Θέλεις να ξεσπάσεις σε όλους, πράγμα που δε θα σε οδηγήσει κάπου, ενώ αντίθετα θα δημιουργηθούν με τους οικείους σου προβλήματα -που ξεπερνιούνται μεν, ανώφελα δε. Στη σχέση σου μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου! Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς ταίρι, έχε τη σιγουριά, ότι με τις καλές επιρροές των πλανητών πάνω σου, πλησιάζει ο καιρός που θα γνωρίσεις την αγκαλιά του συντρόφου των ονείρων σου!

Ταύρος
Δε χρειάζεται να σε πιάνει απελπισία, Ταύρε μου, λόγω των διαφωνιών που σήμερα θα έχεις με φιλικά σου πρόσωπα. Αντίθετα θα δεις, ότι είναι μια παροδική κατάσταση και μάλιστα γρήγορα θα ξεπεραστεί. Η καλή σου διάθεση και η υπομονή που δείχνεις, θα κάνουν το ταίρι σου να σου πει κάποια πράγματα, τα οποία θα σ’ ευχαριστήσουν αρκετά.

Δίδυμος
Όσο κι αν θέλεις, Δίδυμε, δε θα μπορείς να κρύψεις τη χαρά και την ικανοποίηση σου, για τις ευχάριστες στιγμές που θα περάσεις με κοντινά σου άτομα. Όλα σήμερα σου πηγαίνουν υπέροχα και αυτό ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου. Η σχέση σου αρχίσει να ισορροπεί και σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου. Φρόντισε να διαχειριστείς με δεξιοτεχνία τις καταστάσεις.

Καρκίνος
Πετάς πλέον από πάνω σου τις ψευδαισθήσεις, Καρκίνε μου, ισορροπείς καλύτερα και σήμερα φτιάχνεις τη σχέση σου με άτομα, από τα οποία έχεις απομακρυνθεί. Η σχέση σου είναι αρκετά καλή αλλά εσύ ζητάς κάτι περισσότερο. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και είναι σίγουρο, ότι θα κάνει τα πάντα για να σ’ ευχαριστήσει.

Λέων
Προσπαθείς να διαχειριστείς την ικανοποίηση που αισθάνεσαι, Λέων, επειδή κατάφερες να ξεπεράσεις δυσκολίες που σ’ είχαν ταλαιπωρήσει. Αυτή είναι μια ευχάριστη μέρα για σένα, γεμάτη πληρότητα κι ανακούφιση. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, θέτοντας τα όριά σου σε μερικά πράγματα της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, βρίσκεσαι σε ευνοϊκή περίοδο και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Παρθένος
Μην γίνεσαι σήμερα επικριτικός απέναντι στους γύρω σου, Παρθένε μου. Κάποιες φορές, είναι προτιμότερο να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου. Μετά θα δεις, ότι θα είναι πολύ πιο εύκολη η επικοινωνία με τα αγαπημένα σου άτομα.  Μερικές φορές μπορεί να αισθάνεσαι ότι μερικά πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις.

Ζυγός
Οι πλανήτες σού δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να ξεπεράσεις προβλήματα ίσως έχεις αυτές τις μέρες στη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, την περίοδο αυτή θα βρεις πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Στα οικονομικά σου, θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Σκορπιός
Συγκράτησε λίγο το άγχος σου, Σκορπιέ μου. Ξέρω, ότι νιώθεις πως δε σε κατανοούν και πως απομακρύνθηκες από κοντινά σου άτομα. Είναι λίγο πιεστική η μέρα, αλλά θα έχει ευχάριστη κατάληξη κι αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς που ίσως σου βάζει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε τις συνθήκες που τους ευνοούν.

Τοξότης
Σημαντική μέρα είναι αυτή για σένα, Τοξότη, επειδή ένα άτομο με δύναμη και κύρος θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που μακροπρόθεσμα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που επιδιώκεις. Άλλαξε στάση απέναντι στο ταίρι σου. Μην αδιαφορείς για κάποια πράγματα. Να ξέρεις ότι η συμπεριφορά σου αυτή, αν συνεχιστεί, θα κουράσει το ταίρι σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, να ξέρεις πως έφτασε ο καιρός για να κινηθείς έξυπνα και γρήγορα, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Αιγόκερως
Είσαι ιδιαίτερα χαρούμενος με τη χαλάρωση που σου προσφέρει η μέρα, Αιγόκερε. Το βραδάκι, οι συναντήσεις με αγαπημένα σου άτομα κι η διάθεσή σου για ξεφάντωμα, θα σου γεμίσουν ευχάριστα τις ώρες. Η σχέση σου κάποιες φορές σε οδηγεί σε πολλούς προβληματισμούς. Μην τους αφήνεις να σε βασανίζουν και φρόντισε να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση.

Υδροχόος
Πλημμυρίζεις σήμερα, Υδροχόε με ιδέες που θα σε ανανεώσουν, ενώ νιώθεις γεμάτος δύναμη κι έτοιμος να μοιραστείς καινούργιες καταστάσεις με τα πολύ δικά σου άτομα. Φρόντισε σήμερα να δράσεις άμεσα και να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία, ώστε να τακτοποιηθούν κάποια θέματα είναι ακόμη προβληματικά στη σχέση σου.

Ιχθύς
Αισθάνεσαι δικαιωμένος, Ιχθύ, επειδή εισπράττεις από τους γύρω σου την επιβράβευση. Επιπλέον, σήμερα θα είσαι γεμάτος ικανοποίηση, αφού δέχεσαι αγάπη από τα συγγενικά σου πρόσωπα. Στη σχέση σου ίσως υπάρχουν ορισμένα προβλήματα, αλλά με τη συζήτηση μπορείς να τα λύσεις.

Πηγή