Η μέρα προσφέρει δυνατότητες γνωριμιών, δικτύωσης, νέων γνώσεων αλλά και εκπλήξεων που θα σκορπίσουν χαμόγελα!

 

Κριός

Πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται για το ζώδιό σου. Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε μαζί πολύ όμορφα τη μέρα σας.

 

Ταύρος

Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου. Θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

 

Δίδυμος

Πολλά ευχάριστα γεγονότα προβλέπονται για το ζώδιό σου, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Στον αισθηματικό τομέα, ξέχνα καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Από τη στιγμή που γνωρίζεις τι είναι αυτό που θες, μπορείς εύκολα να το διεκδικήσεις. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε τη μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.

 

Λέων

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις καταστάσεις που ίσως σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι στην αναζήτηση, να ξέρεις ότι με τον ερωτισμό που θα εκπέμπεις αυτή την περίοδο, κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

 

Παρθένος

Θα πρέπει να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο στο σώμα σου. Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να περάσεις καλά με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα μεταξύ σας.

 

Ζυγός

Έχεις μια επιθυμία να αλλάξεις το σπίτι σου, αγαπητέ Ζυγέ.  Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου. Είναι σίγουρο ότι θα ξεχαστείς από το άγχος αλλά και θα περάσεις τέλεια.

 

Σκορπιός

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός σου θα καταπλήξει το ταίρι σου, ενώ με τις συζητήσεις που θα κάνεις και με την καλή σου διάθεση θα το κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πολύ σύντομα και ξαφνικά θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Τοξότης

Ίσως μαζί με κάποιους φίλους να αποφασίσεις ένα ιδιαίτερο ταξίδι σε ένα εξωτικό μέρος. Μπορεί να μην υλοποιηθεί, αλλά η επιθυμία θα παραμείνει. Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.

 

Αιγόκερως

Βρες τον δικό σου χώρο, αγαπητέ Αιγόκερε, για να κάνεις αυτό που ξέρεις, όμως ταυτόχρονα, σεβάσου την ανάγκη και των άλλων να λειτουργούν στον δικό τους κόσμο. Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε σημείο που σε ευχαριστεί, ενώ σε ικανοποιεί και η συμπεριφορά του συντρόφου σου.

 

Υδροχόος

Μπορεί να σε κυριεύσει ο θυμός, να θυμάσαι όμως ότι ο καθένας έχει τα προβλήματά του και αυτό θα είναι κάτι παροδικό. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί, αισθηματικά, ώστε η σχέση σου να πάει πολύ καλά και να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Αυτό που μένει είναι να εξωτερικευτείς περισσότερο.

 

Ιχθύς

Αν πρέπει να μιλήσεις με κόσμο, κράτα την επικοινωνία σου σύντομη και ανάλαφρη. Στον αισθηματικό τομέα, η πολύ καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και η γοητεία σου θα κάνει το ταίρι σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου.

 

Πηγή