Απρόβλεπτες εξελίξεις, θετικές αλλαγές και ενασχόληση με ζητήματα που αφορούν τα κοινά, τους συλλόγους και τις ομάδες ευνοούνται σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου! 

 

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, θ’ αποφασίσεις να πεις τη σκληρή πραγματικότητα σε άτομα του φιλικού σου περίγυρου, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα. Αυτή σου η ενέργεια θα σε φέρει σε δύσκολη θέση και θα βρεθείς αντιμέτωπος με δικαιολογίες, που θα σ’ εκνευρίσουν ακόμη περισσότερο, αφού δεν ευσταθούν. Προσπάθησε, όσο είναι εφικτό, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μην ξεφύγουν τα πράγματα και τελικά να καταλήξετε σε μια ήρεμη συζήτηση. Μια μέρα που σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του, να μη μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.

Ταύρος
Η αναφορά σου, Ταύρε, σε άτομο του οικογενειακού σου κύκλου, για αλλαγές που εσύ θεωρείς ότι επιβάλλεται να κάνεις, θα σε φέρει σε αντιπαράθεση μαζί του. Η πρόθεσή σου είναι για καλό, κάτι που καταλαβαίνει, αλλά κι εσύ πρέπει να κατανοήσεις ότι το άτομο αυτό δεν έχει την ίδια διάθεση για αλλαγές. Κάνε πάντως αυτό το οποίο πραγματικά θέλει η ψυχή σου, για να νιώσεις απελευθέρωση. Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου αλλά σήμερα θα ήταν καλύτερο να συγκρατηθείς. Μπορείς να περάσεις μια χαρά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που ίσως να οδηγήσουν σε εντάσεις.

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμέ μου, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει αρκετή κακία από κάποια άτομα του κοινωνικού σου περίγυρου. Μπορεί μέσα σου αυτό να σε απογοητεύει, αλλά δε χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Έχεις πλέον πάψει ν’ ασχολείσαι με τέτοιου είδους μικρότητες. Είσαι ένα άτομο που πραγματικά ξέρει την αξία του, είσαι αγαπητός στον κύκλο σου, ενώ οι αξίες κι οι ιδέες σου είναι σημαντικότατες. Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα αλλά παραμένει η ανάγκη να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Μην κρύβεις μέσα σου τον τόσο έντονο ρομαντισμό σου.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, θα εστιάσεις σε υποθέσεις οι οποίες σε απασχολούν εδώ και αρκετό διάστημα και σε στεναχωρούν πολύ. Η στασιμότητα του τελευταίου διαστήματος σ’ έχει αποσυντονίσει, κρατώντας σε μακριά από τις καινούργιες ιδέες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Μίλα με κάποιο δικό σου άτομο, για να σε βοηθήσει σε θέματα που χρειάζεσαι υποστήριξη. Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες για να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, ώστε να νιώσετε καλύτερα εσύ και το ταίρι σου.

Λέων
Η στασιμότητα, Λέων μου, που σήμερα κυριαρχεί, θα σ’ εκνευρίσει κι αυτό επειδή εσύ είσαι πάντα σε εγρήγορση. Θα πρέπει όμως να σκεφτείς και να σταθμίσεις καλά όλους τους παράγοντες, μήπως τελικά όλο αυτό είναι προς όφελός σου. Κάποια μικρά εμπόδια που μπαίνουν αυτή τη στιγμή στο δρόμο σου, ίσως στην πορεία να σε αποτρέψουν από μελλοντικά λάθη. Θα έχεις σήμερα έντονο ερωτισμό οπότε θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σ’ έφερνε ακόμη πιο πολύ κοντά του.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, θα προκύψουν κάποιες ανεπιθύμητες συναντήσεις, που δυστυχώς δε θα μπορέσεις να αποφύγεις. Η διάθεσή σου δεν θα είναι και τόσο καλή και γι’ αυτό το λόγο ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπους για να διαφύγεις. Ευτυχώς για σένα, από μηχανής θεός θα είναι ένα φιλικό σου άτομο, που θα επιστρατεύσεις, ώστε με κάποια δικαιολογία να σε βγάλει από αυτή τη δύσκολη θέση. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν ν’ αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της κοινής σας ζωής.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, θα βοηθήσεις ένα φιλικό σου άτομο σε κάποιο ζήτημά του. Εσύ θα προστρέξεις κοντά του, για να πάρεις τη στεναχώρια του και να τη μετατρέψεις σε αισιοδοξία. Οι κινήσεις σου θα είναι πολύ σίγουρες κι η διάθεσή σου αρκετά ανεβασμένη. Τέλος, δεν πρέπει να αγχώνεσαι με θέματα τα οποία καθυστερούν, αφού σε λίγο θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Απόφυγε σήμερα να φορτίσεις το σύντροφό σου με άσχετα θέματα. Δε θα κάνει καλό στη σχέση σου.

Σκορπιός
Όνειρο απατηλό, Σκορπιέ μου, θα σου φαίνονται σήμερα οι επιδιώξεις σου κι αυτό σε κάνει να χάνεις λίγη από την αισιοδοξία σου. Ευτυχώς όμως, οι πραγματικοί φίλοι σου θα σε βγάλουν από αυτό το μοτίβο σκέψεων και θα σου υπενθυμίσουν κάποιες ανάλογες καταστάσεις που είχες περάσει στο παρελθόν, απ’ όπου είχες καταφέρει να βγεις νικητής. Οργανώσου, λοιπόν, καλύτερα, άκου συμβουλές από τα άτομα αυτά και ξαναδές τα πράγματα με περισσότερη θετικότητα. Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το σύντροφό σου αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σ’ ευνοεί, για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, θα προσπαθήσεις να λύσεις κάποια ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Η αλήθεια είναι, ότι την τελευταία περίοδο όλα αυτά τα θέματα σε έχουν κουράσει πολύ. Κάνε λίγη υπομονή και προσπάθησε σήμερα τουλάχιστον να βρεις τα άτομα που δημιουργούν το πρόβλημα, να μιλήσεις μαζί τους και να λύσεις οριστικά κάθε αντιξοότητα. Μπορείς σήμερα να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου αφήνοντας στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Αν δεν το κάνεις, θ’ ακούσεις παράπονα.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα ασχοληθείς με τις δικές σου υποθέσεις και ειδικά με θέματα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε στασιμότητα και καθυστερούν τα μελλοντικά σου σχέδια. Θα μιλήσεις με κάποια άτομα κύρους και θα συζητήσεις μαζί τους για τα ζητήματα αυτά. Με τη βοήθειά τους θα βρεις λύσεις, οι οποίες θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο αυτής της ημέρας. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα πριν ακόμη συζητήσεις με το σύντροφό σου. Στασιμότητα και ρουτίνα μπορεί να υπάρξει, αν αποστασιοποιηθείς από την κατάσταση της σχέσης σου.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα βρεθείς αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα μέσα στην οικογένειά σου, που μάλιστα θα δημιουργηθεί από δύο άτομα. Με την ψυχραιμία και τη διαλλακτικότητά σου, θα τα βοηθήσεις να μιλήσουν και να πουν τι είναι αυτό που τους οδηγεί σε προβληματικές συμπεριφορές. Στο τέλος, θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις και τα άτομα αυτά θα είναι πολύ χαρούμενα κι ικανοποιημένα. Σήμερα θα έχεις συζητήσεις κι επαφές με το σύντροφό σου. Τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά, αν δώσεις να καταλάβει το ταίρι σου τι θέλεις από εκείνο.

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ μου, θα εκπλαγείς δυσάρεστα με τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων του φιλικού σου περίγυρου. Θα απορείς και θα ψάχνεις να βρεις την αιτία της στάσης τους. Αυτό που σε συμβουλεύω είναι, να μην ασχοληθείς καθόλου με τέτοιου είδους θέματα και να προσπαθήσεις να λύσεις δικά σου ζητήματα, που αυτή την περίοδο σε προβληματίζουν. Η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά, χωρίς προστριβές, εφόσον αποφύγεις να προκαλείς το ταίρι σου.

Πηγή