Οι θετικές αλλαγές και εξελίξεις στην ζωή των ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα του 3ουδεκαημέρου συνεχίζονται με την επιρροή του Τριγώνου Κρόνου-Ουρανού! Κάνουμε τώρα ένα επαναστατικό αλλά ουσιώδες βήμα και βελτιώνουμε την ζωή μας κατά πολύ! Όλα αλλάζουν και χαμογελάμε ξανά!

 

Κριός

Μεγάλες στιγμές έρχονται για την οικογένειά σου και σου δίνουν χαρά, απομακρύνοντας έτσι δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος.  Μην συνεχίζεις με το ίδιο τέμπο με τις ευθύνες και τα επαγγελματικά σου και παραμελείς το ταίρι σου γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα.

 

Ταύρος

Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος απαιτούν άμεση λύση και αναγκάζεσαι να δείξεις σκληρότητα σε άτομα που δεν θα ήθελες να πληγωθούν.  Πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή γιατί θα πεις λόγια που θα έχεις φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις καμιά παρεξήγηση σήμερα άστα για αργότερα.

 

Δίδυμος

Βάλε σε τάξη τα πράγματα και μην δημιουργείς λάθος εντυπώσεις. Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά όσο μπορείς.

 

Καρκίνος

Να θυμάσαι πως οι καταστάσεις δεν αξιολογούνται μόνο από το αποτέλεσμα αλλά και από τη διαδρομή. Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση.

 

Λέων

Να προσέξεις τη διαχείριση σε οικογενειακό επίπεδο καθώς πρόσθετες ανάγκες κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους. Έχεις μπει σε περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στην σχέση σου βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρασε χαλαρά με το ταίρι σου χωρίς να έχεις κριτική ή εγωισμούς ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.

 

Παρθένος

Λάθη του παρελθόντος σε βασανίζουν με τις τωρινές τους συνέπειες, ευτυχώς όμως θα σου δοθεί δεύτερη ευκαιρία να διορθώσεις την κατάσταση. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις, σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξίδι θα σας έκανε καλό και στους δύο.

 

Ζυγός

Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε για την ξεκούρασή σου, και να θυμάσαι πως η ευεξία είναι πρωταρχικός παράγοντας για τη γενικότερη εξέλιξη στη ζωή σου. Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

 

Σκορπιός

Να είσαι σε ετοιμότητα. Οι ευκαιρίες δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο έρωτας αλλά και οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία και να δεις και τα αισθηματικά σου.

 

Τοξότης

Μη φαντασιώνεσαι βοήθεια εξ ουρανού, εσύ θα οδηγήσεις τη ζωή σου στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Στα αισθηματικά σου, μυστικές συναντήσεις καινούργιες γνωριμίες που έρχονται αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα δεν θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις.

 

Αιγόκερως

Μέσα σε αυτή, νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου και φέρνουν ουσιαστική βελτίωση σε πολλούς τομείς. Έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφο σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις χάρες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

 

Υδροχόος

 

Πρόσφερε χρόνο στις προσωπικές σου ανάγκες και το αποτέλεσμα θα βελτιώσει τη διάθεσή σου. Πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε την θέση σου, τι είναι αυτό το οποίο ζητάς.

 

Ιχθύς

Άφησε πίσω τις αρνητικές σου σκέψεις και προχώρησε σε δράσεις που μπορούν να βελτιώσουν την υπάρχουσα κατάσταση. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου στο παρελθόν με την συζήτηση αλλά και με την αλλαγή του εαυτού σου μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Πηγή