Το Τετράγωνο Ερμή-Δία προειδοποιεί τους Μεταβλητούς του 3ου δεκαημέρου να ηρεμήσουν λίγο, να μην το παρακάνουν με την απληστία και να μη διακινδυνεύουν σημαντικά θέματα και σχέσεις, στο όνομα της υπερβολής! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σταθεροποιεί ερωτικές κι οικονομικές υποθέσεις των Ζωδίων της Γης και του Νερού!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο σήμερα, θα φέρει κάποια ωφέλιμα γεγονότα στη ζωή σου, ακόμα κι αν δε γίνουν άμεσα αντιληπτά κι αισθητά! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις, όσον αφορά έναν έρωτα απωθημένο, κρυφό ή και παρελθοντικό! Δίνεις τέλος σε αμφιβολίες και μπερδεμένα συναισθήματα, αφού το τοπίο ξεκαθαρίζει, βλέπεις την αλήθεια και ξέρεις πλέον τι πρέπει να κάνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις και πετυχαίνεις εντιμότητα, σταθερότητα και σιγουριά στη σχέση σου!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Αφροδίτη σήμερα, σχηματίζει ένα πολύ ωφέλιμο για σένα Εξάγωνο με τον Κρόνο! Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις νέους ουσιαστικούς ερωτικούς δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ευκαιρίες, εμπειρίες κι εξελίξεις, ώστε να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό όνειρο! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση ή κάνεις συζήτηση με τον σύντροφο, να συμβουλευτείς και τους στενούς σου φίλους!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, η Αφροδίτη σήμερα σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο και σου δίνει επιτέλους την πολυπόθητη ευκαιρία, να οργανώσεις καλύτερα τη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος και σε απασχολεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλάζεις στρατηγική διεκδίκησης, αφού θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, διότι πλέον είσαι αποφασισμένος για κάτι πραγματικά σοβαρό και επιφανές, και κυρίως αποδεκτό από τους γύρω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να έχεις τώρα την ευκαιρία να αποφασίσεις με τον σύντροφο ένα είδος επισημοποίησης!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Αφροδίτη σήμερα σχηματίζει ένα τυχερό για σένα Εξάγωνο με τον Κρόνο! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σου φέρει σίγουρα ουσιαστικές νέες γνωριμίες, μπόλικο φλερτ κι ευχάριστα μηνύματα ή τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, επικοινώνησε τον σύντροφο, αφού ευνοούνται πολύ οι συζητήσεις που στοχεύουν στην επισημοποίηση μίας σχέσης ή την εύρεση λύσεων στα κοινά προβλήματα!

Λέων
Φίλε Λέοντα, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου αναδείξει τον σωστό δρόμο για την εκπλήρωση των στόχων σου και θα σου προσφέρει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου! Ένας έρωτας απωθημένος, ή ακόμα κι απαγορευμένος, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει τώρα, είτε είσαι ελεύθερος είτε όχι! Γενικά, πάντως, μπορείς τώρα να κερδίσεις ό,τι έχεις σκοπό στον ερωτικό τομέα, λόγω της αυξημένης σου γοητείας! Ο σεξουαλικός τομέας βελτιώνεται αισθητά κι επιτέλους σε ικανοποιεί ουσιαστικά!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο σήμερα είναι απόλυτα θετικό κι ωφέλιμο για σένα, αφού θα σου φέρει σίγουρα σημαντικές ουσιαστικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές κι επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις την έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής και σοβαρής, μετά από μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μία πρόταση, ένα μήνυμα, μία συζήτηση ή μία εξομολόγηση από τον σύντροφο θα σε κάνει να νιώσεις πιο ικανοποιημένος και σίγουρος από ποτέ, για εκείνον και τη σχέση σας!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η Αφροδίτη κι ο Κρόνος συνεργάζονται σήμερα, με την όψη Εξαγώνου, γεγονός που θα ευνοήσει αρκετά τη ζωή σου κι ιδιαίτερα την καθημερινότητά σου! Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να αποφύγεις έναν έρωτα που εξελίσσεται στο εργασιακό περιβάλλον, γιατί μάλλον δε θα μπορέσετε να κρυφτείτε και θα εκτεθείτε σε συναδέλφους ή ακόμα κι ανώτερους! Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις τώρα τις προσπάθειες! Οι αγώνες σου στη σχέση σου θα ανταμειφτούν! Συνέχισε να δείχνεις έμπρακτα την αγάπη σου!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο που σχηματίζουν σήμερα η Αφροδίτη κι ο Κρόνος θα σου προσφέρει την απόλυτη εύνοια! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μόνο ευχάριστα σήμερα στη σχέση σου, η οποία χαρακτηρίζεται, από ρομαντισμό, πάθος, αλλά και σταθερότητα! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που υπόσχεται κοινό μέλλον και σταθερότητα! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, μη χάσεις ευκαιρία τώρα!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, μπορεί το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Δία να σε παρασύρει σε κάποια λάθη ή υπερβολές, το ταυτόχρονο όμως Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε σώζει τελευταία στιγμή! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε γκρίνια και παράπονα, χωρίς σημαντικό λόγο! Αντ’ αυτού τώρα μπορείς να λύσεις παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μία μόνιμη και σίγουρη επανασύνδεση είναι τώρα εδώ! Κάνε την πρώτη κίνηση, απλά φρόντισε να γίνει με διακριτικότητα κι επιφύλαξη!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα που ο Κρόνος στο Ζώδιό σου σχηματίζει Εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα έχεις σημαντική εύνοια, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις μόνο ποιοτικό φλερτ, κι έτσι κάνεις μία γοητευτική γνωριμία, που μπορεί εύκολα να οδηγηθεί σε μία σταθερή και μόνιμη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε τώρα μία συζήτηση που θες εδώ και καιρό να κάνεις με τον σύντροφο! Είναι σίγουρο πως θα βρείτε λύσεις, θα εξομαλύνετε καταστάσεις και θα έρθετε πιο κοντά, βελτιώνοντας τη σχέση σας!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία, για να οργανώσεις ένα πρόγραμμα, που θα σε εξυπηρετήσει να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου σήμερα το γεγονός ότι οι επιτυχίες σου στον ερωτικό τομέα αυξάνονται σταθερά κι ουσιαστικά! Η έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης με έναν άνθρωπο που μπορεί να αφοσιωθεί σε σένα είναι πολύ πιθανή τώρα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιασμό αλλά κι αποδείξεις ερωτικής πίστης από τον σύντροφό σου!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο που σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο σήμερα επιτέλους σε ανταμείβει για όλες σου τις σκληρές προσπάθειες αλλά και για τις απογοητεύσεις, που κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις προκάλεσαν! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις σήμερα, μια νέα γοητευτική γνωριμία, που πολύ πιθανόν, να καταλήξει σε έναν ουσιαστικό έρωτα και μία σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου κι ανανεώνετε τις προοπτικές και τις εξελίξεις που μπορεί να έχει η σχέση σας! Βρίσκετε λύσεις σε παλαιά προβλήματα και πολύ πιθανόν να παρθεί ακόμα και μία απόφαση επισημοποίησης!

Πηγή