Η Σελήνη από τον Ζυγό σε αρμονία με τον Ήλιο, συντελούν σημαντικά στο να έχουμε μία άκρως ενδιαφέρουσα και γλυκιά ημέρα, γεμάτη συναίσθημα αλλά και συντροφικότητα! Φιλίες, διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες μπορούν να αποδώσουν καρπούς και να εξομαλυνθούν σήμερα!

Κριός
Φίλε Κριέ, προσπάθησε σήμερα να μην κολλάς στην επιφάνεια, χάνοντας την πραγματική ουσία! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την ευκαιρία για αναζωπύρωση σχέσης ή για συζητήσεις το ενδεχόμενο επισημοποίησης γάμου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν αρκετές αξιόλογες κι ουσιαστικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση! Προσπάθησε να μην επικεντρώνεσαι μόνο στην εμφάνιση και στα εξωτερικά κι επιφανειακά χαρίσματα αλλά στα ουσιώδη, που χρειάζεται μία σχέση με βάσεις!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, αποφασίζεις να σκεφτείς σοβαρά την εξέλιξη και την πορεία της ζωής σου και δε σε ενδιαφέρει πια τίποτα επιφανειακό. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην κολλάς σε πρακτικά πράγματα, διότι ενδεχομένως έτσι να προκαλέσεις ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι πιο επιλεκτικός σήμερα παρά τις πολλές κατακτήσεις σου! Επιλέγεις να φλερτάρεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, με το οποίο όντως ταιριάζετε και σου αξίζει, κι αυτό θα σου βγει σε καλό!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, η σημερινή ημέρα θα είναι σίγουρα χαρούμενη κι αισιόδοξη! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες, θαυμαστές και κατακτήσεις, γεγονός που τονώνει την αυτοπεποίθησή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σήμερα υπερβολικές υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφό σου, διότι δε θα μπορέσεις να τηρήσεις πολλά από αυτά!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, είσαι γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους, γεγονός που σε κάνει να κερδίζεις πόντους στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές και στην κοινωνική σου ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς έντονα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Επιστράτευσε λογική, πριν κάνεις κίνηση, για να μην απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο υπερπροστατευτικός με τον σύντροφο, διότι ενδεχομένως κάποιες στιγμές καταπιεστεί! Περιποιήσου τον και φρόντισέ τον αλλά με μέτρο!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα διαπρέψεις κοινωνικά, όπως επίσης και θα βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις με γείτονες, αδέρφια αλλά και μακρινούς συγγενείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η συμπεριφορά σου να είναι κάπως ψυχρή κι υπερβολικά εγκεφαλική κι ο σύντροφός σου θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι αγνοείς τα συναισθήματά του και την ανάγκη του για τρυφερότητα κι αγάπη! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα χορταίνεις φλερτ, κυρίως διαδικτυακά, κι επιπλέον έρχονται νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα θα αισθανθείς και πάλι σίγουρος κι ασφαλής με τα κεκτημένα σου κι με ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει! Αν είσαι ελεύθερος, ψάχνεις την ευκαιρία για μία νέα σχέση σταθερή, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής, και γι’ αυτό δεν αναλώνεσαι σε ανούσια φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να απολαύσεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά κι απόλυτα συναισθηματική ημέρα! Περιόρισε μόνο την κτητική σου διάθεση και τη ζήλια, απέναντι στο ταίρι σου!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σίγουρα μία ευνοϊκή ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην ενθουσιαστείς εύκολα και γρήγορα, με μία νέα γνωριμία, γιατί πιθανόν να διαπιστώσεις ότι, τελικά, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» στην τάση σου να είσαι υπερβολικά παρορμητικός, για να αποφύγεις εντάσεις! Χρησιμοποίησε την παθιασμένη σου και συναισθηματική σου προσωπικότητα, για να απολαύσεις αισθησιασμό με το ταίρι σου!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές, αφού θα είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά κι ασταθής! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε μία νέα γνωριμία τώρα, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να ευχαριστήσεις τον σύντροφο συνεχώς, χωρίς αντάλλαγμα! Άρχισε να κοιτάς λίγο και τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, γιατί στο τέλος θα ξεσπάσεις με άσχημο τρόπο!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα τα γεγονότα κι οι συγκυρίες θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου στις φιλικές σου σχέσεις και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Εκτός αυτού, υπάρχει η πιθανότητα να μεταμορφωθεί μία φιλία σε ερωτική έλξη! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου παραπονιέται συνεχώς, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας που επιδεικνύεις απέναντί του!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, φρόντισε σήμερα να είσαι επιφυλακτικός επικοινωνιακά και ρεαλιστής, κι όλα θα κυλήσουν θετικά για ‘σένα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα αξιόλογες κατακτήσεις και κελεπούρια θαυμαστές! Οι εξελίξεις μπορεί να είναι αργές και σταδιακές, αλλά δεν πειράζει, αφού κάλλιο αργά παρά ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφό σου σήμερα κι είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για σταθεροποίηση ή και επισημοποίηση της ερωτικής σας σχέσης!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, ετοιμάσου σήμερα για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, κοινωνικότητα, καλοπέραση κι αρκετές χαρμόσυνες επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για πολλές ερωτικές επικοινωνίες! Έρχονται μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν και θα αλλάξουν θετικά τα δεδομένα σου στον έρωτα! Πολύ πιθανόν, να έχεις και μία νέα γνωριμία, που θα σου τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε όσο γίνεται νεύρα, ξεσπάσματα και τσακωμούς!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα για κάποιο λόγο, προσπαθείς υπερβολικά κι επίμονα να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση κι επαφή. Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητά σου θα σε οδηγήσει ορθά και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στο παιχνίδι του έρωτα και της αποπλάνησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις ενδυνάμωση συναισθήματος και σεξουαλικής ζωής! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις και να περιορίσεις είναι η τάση σου για ζήλια!

Πηγή