Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, χαρίζοντας έναν αυθόρμητο αλλά και χειμαρρώδη κι υπερβολικό τρόπο έκφρασης στις επικοινωνίες μας. Μπαίνουμε για τα καλά στο κλίμα των εορτών, οι επικοινωνίες μας γίνονται έντονες και συχνές, δε λείπει όμως η φλυαρία αλλά κι η διάθεση να πιστεύουμε πολλές φορές ότι τα ξέρουμε όλα! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, θα είσαι λίγο ευέξαπτος κι επιθετικός. Αυτή σου η διάθεση μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με αγαπημένα σου άτομα, κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις. Οι δικοί σου καταλαβαίνουν ότι αυτή την περίοδο δεν είσαι στην καλύτερή σου φάση και προσπαθούν οι ίδιοι να κρατήσουν τις ισορροπίες. Προσπάθησε με ηρεμία και χωρίς εκνευρισμό να λύσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δε σου ταιριάζει, καλύτερα να μην τη συνεχίσεις.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, η αγάπη σου για κάποιο οικογενειακό σου άτομο θα είναι αρκετά έκδηλη κι αυτό θα το γεμίσει με ευχάριστα συναισθήματα. Έχεις την ανάγκη να του εκφράσεις την τρυφερότητά σου, αλλά και την ευγνωμοσύνη που νιώθεις, για όσα σου έχει ανιδιοτελώς προσφέρει έως τώρα. Μαζί του, θα πλημμυρίσει κι η δική σου καρδιά με αγαλλίαση, ικανοποίηση και χαρά. Αδυνατείς να δεχτείς τους περιορισμούς, που μπορεί να σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε δυναμικά την κατάσταση, αρκεί να μη στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμε, το περίεργο παρελθόν ενός ατόμου του κοινωνικού σου περίγυρου βγαίνει στην επιφάνεια, προκαλώντας σου μεγάλη έκπληξη, αλλά και πάρα πολλές απορίες. Θα μπεις στη διαδικασία να μάθεις περισσότερα, όχι ρωτώντας τρίτους, αλλά προσεγγίζοντας κατευθείαν τον «πρωταγωνιστή. Η διακριτικότητά σου θα έχει ως αποτέλεσμα το να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις, αφού το πραγματικό σου ενδιαφέρον είναι να βοηθήσεις το άτομο αυτό. Θα αισθανθείς ότι ο σύντροφός σου σε πιέζει και πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μίλα σήμερα μαζί του, για να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτό που ζητάς και θέλεις.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, θα νιώσεις απογοήτευση από κάποιο άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος κι αυτό θα σου φέρει ιδιαίτερη θλίψη. Δεν θα την εκδηλώσεις και θα προσπαθήσεις να την κρατήσεις μέσα σου, σκεφτόμενος τι είναι αυτό που το κάνει να έχει τέτοια συμπεριφορά. Η προσπάθειά σου θα στεφθεί με επιτυχία, επειδή τελικά καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο, αφού και στο παρελθόν έχει κάνει τα ίδια πράγματα. Άλλαξε στάση απέναντι στο άλλο σου μισό. Μην αδιαφορείς, όπως κάνεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, διαφορετικά η στάση σου αυτή θα κουράσει το ταίρι σου.

Λέων
Σήμερα, Λέων, κάποια γεγονότα θα σου δημιουργήσουν έντονη περιέργεια, θέλοντας να πάρεις πληροφορίες για διαφορετικά πράγματα. Μην το κάνεις όμως, καθώς μόνο ταλαιπωρία θα βιώσεις. Βάλε τα πράγματα σε μια σειρά κι ασχολήσου με τις υποθέσεις που σε αφορούν και βρίσκονται ακόμη σε στασιμότητα. Η δυναμικότητά σου θα δώσει τις λύσεις που χρειάζονται. Μερικές φορές νομίζεις ότι αδικείσαι από το σύντροφό σου. Μπορεί όμως να μην είναι έτσι. Μην κρατάς πράγματα μέσα σου, συζήτησε μαζί με το ταίρι σου και λύσε τις παρεξηγήσεις.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις λίγο από τις υποθέσεις της καθημερινότητάς σου. Μην το κάνεις, αφού κι εσύ ο ίδιος μέσα σου γνωρίζεις, ότι αυτή η καθυστέρηση θα σε πιέσει λίγες μέρες αργότερα. Το φρονιμότερο είναι ν’ αφήσεις μερικά μη πιεστικά θέματα για μια άλλη μέρα και ν’ ασχοληθείς με αυτά που χρειάζονται άμεσες λύσεις. Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να ισορροπήσεις καταστάσεις, κάπως προβληματικές για τη σχέση σου.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, εκτελείς με απόλυτη ακρίβεια όλες τις υποχρεώσεις που σου έχουν ανατεθεί κι αυτό επειδή θέλεις να γίνουν όλα άψογα και να εισπράξεις ικανοποίηση. Το τρέξιμο θα είναι πολύ, αλλά έχεις έντομο δυναμισμό κι η αδρεναλίνη σου είναι στα ύψη της. Ο περίγυρος σου αναρωτιέται για την άσβεστη ενέργειά σου και απορεί για το πως δρομολογείς όλα τα θέματα με τόσο μεγάλη επιτυχία. Κάποιοι καινούργιοι έρωτες, αδέσμευτε Ζυγέ, μπορεί να εισβάλλουν στη ζωή σου. Καλό είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις.

Σκορπιός
Η διαφορετικότητα ενός ατόμου που θα γνωρίσεις σήμερα, Σκορπιέ, σου κεντρίζει την προσοχή και σε βάζει σε σκέψεις. Ο τρόπος που συμπεριφέρεται, οι ιδέες του, ακόμη και η εξωτερική του εμφάνιση, σε εξιτάρουν και ψάχνεις να διαγνώσεις την ψυχοσύνθεσή του. Θα προσπαθήσεις ν’ αντλήσεις πληροφορίες από τρίτα πρόσωπα κι αυτό όχι από περιέργεια, αλλά για να καταλάβεις καλύτερα και να καταλήξεις αν τελικά θα το συμπεριλάβεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Μην αμελείς θέματα που αφορούν το συναισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείξει κατανόηση, ενώ έχει κι υπομονή, αλλά πρέπει κι εσύ να δώσεις πιο πολλά πράγματα.

Τοξότης
Το παραμικρό δεν μπορεί να σκιάσει την ακτινοβολία σου σήμερα, Τοξότη, όσο κι αν κάποιοι το προσπαθήσουν. Ο Ερμής, που είναι στο ζώδιό σου, θα σε κάνει να ζεις μέσα στη δική σου λαμπρότητα και καλή διάθεση, που ουδείς θα μπορεί να χαλάσει. Καταφέρνεις να μεταδώσεις όλα αυτά τα συναισθήματα και στους γύρω σου, με αποτέλεσμα κι αυτοί να γίνουν πιο χαρούμενοι. Απόλαυσέ το, επειδή πραγματικά το αξίζεις. Μπορείς να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι με τον σύντροφό σου. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας, ενώ θα δημιουργήσει κι αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού οι πλανήτες αυτή την περίοδο σε ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Αιγόκερως
Έχεις πάρα πολλές υποθέσεις, Αιγόκερέ μου, οι οποίες σε προβληματίζουν και κρατάς μέσα σου, χωρίς να μιλάς σε άτομα που είναι δικά σου. Μην το κάνεις, αφού έτσι κλείνεσαι στον εαυτό σου, μπαίνοντας συνεχώς σε αρνητικές σκέψεις. Μίλησε σε κάποιο πρόσωπο εμπιστοσύνης για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε βεβαιώνω, ότι στο τέλος θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Μίλα σήμερα με τον σύντροφο σου, Αιγόκερε, και πες του τι είναι αυτό που σ’ ενοχλεί ή προβληματίζει.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάποιο ξεσκαρτάρισμα στα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου, εντοπίζοντας αυτά που απλώς προσποιούνται τους φίλους σου. Ξέρεις πάρα πολύ καλά τι σου γίνεται, άσχετα αν μερικές φορές από τον ευγενικό σου χαρακτήρα δεν θέλεις να προσβάλεις κάποιον. Ξεκινά, λοιπόν, από τώρα και διώξε από τη ζωή σου όλα τα τοξικά άτομα που φέρνουν πίσω την πορεία των σχεδίων σου. Μην τραβάς το σχοινί με το ταίρι σου. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά με συζήτηση σε χαμηλούς τόνους μπορείς να τα λύσεις.

Ιχθύς
Το μυαλό σου γυρίζει συνεχώς, Ιχθύ, κι οι ιδέες σου είναι ατελείωτες. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά πράγματα και να πετύχεις ακόμη και στόχους, που αυτή τη στιγμή φαίνονται άπιαστοι. Σε πληροφορώ ότι με τις κινήσεις που κάνεις και τη γλυκύτητα του χαρακτήρα σου θα καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις και μάλιστα με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην αφήνεις μερικά θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα, μόνο πάνω στο σύντροφό σου. Πρέπει να δράσεις κι εσύ.

Πηγή