paul268

Θέλει αρκετή προσοχή η σημερινή ημέρα, με τη Σύνοδο Άρη-Ουρανού! Εντάσεις, απροσεξίες, ξεσπάσματα, επιθετικές συμπεριφορές, σοβαρά λάθη και γκάφες, θα φέρουν αρνητικές και σοκαριστικές ανατροπές! Εκείνοι που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Φίλε Κριέ, με τη Σύνοδο Άρη-Ουρανού, πρόσεχε πολύ τη συμπεριφορά σου, τον παρορμητισμό σου, την οξυθυμία σου και τις εκρήξεις σου σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου αλλά και στις μετακινήσεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες ξαφνικές συγκυρίες θα σου φέρουν καβγάδες και ίσως ρήξεις σοβαρές με τον σύντροφο, γι’αυτό προσπάθησε να ηρεμήσεις έγκαιρα! Αν καταφέρεις να συγκρατηθείς, θα διαπιστώσεις πως η ερωτική σας ζωή μπορεί να ανανεωθεί με καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι η ιδανική στιγμή τώρα για νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις ή προσεγγίσεις προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Ταύρος
Αρκετά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα κι η εσωτερική ένταση σήμερα, φίλε Ταύρε, λόγω της Συνόδου Άρη-Ουρανού! Είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι, σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε ερωτικά λάθη, κυρίως γιατί έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε απαγορευμένες ή παρελθοντικές σχέσεις! Τα πράγματα ξαφνικά θα ανατραπούν και τίποτα δε θα πάει έτσι όπως το σχεδιάζεις, αν είσαι λανθασμένα μπλεγμένος σε κρυφούς ή πρώην έρωτες. Πρόσεχε πολύ και επιστράτευσε τη λογική σου, πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε ερωτική ιστορία!

Δίδυμος
Πολλή προσοχή χρειάζεται στη συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Δίδυμε! Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία, θα φέρει πολλές κόντρες και ίσως ρήξεις με τον σύντροφό σου! Μην αμελείς τη σχέση σου για χάρη φιλικών και κοινωνικών συναναστροφών. Αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε να μπερδεύεις φιλία με έρωτα! Μη χάσεις έναν φίλο, απλά επειδή τώρα τον βλέπεις με άλλο μάτι και το εκφράζεις άμεσα, χωρίς να είσαι σίγουρος τι αισθάνεται και ο άλλος για σένα!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, να είσαι πολύ προσεκτικός σήμερα, λόγω της Συνόδου Άρη-Ουρανού, ώστε να μην εκτεθείς και να μη χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, που τόσο καιρό έχτιζες! Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ σημαντική για σένα σήμερα, αφού αισθάνεσαι πως έτσι θα έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, κυνηγάς με κάθε τρόπο, τις έντονες εμπειρίες στον έρωτα και δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε μία εφήμερη βραδιά πάθους, παρόλο που δεν το συνηθίζεις αυτό, αφού γενικά απεχθάνεσαι τα επιφανειακά!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, λόγω της σημερινής Συνόδου Άρη-Ουρανού, το παρακάνεις μάλλον με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια. Αν έχεις ήδη μία μόνιμη σχέση, θα υπάρξουν λόγια, νέα και συζητήσεις που θα σε κλονίσουν και θα σε ξαφνιάσουν μάλλον δυσάρεστα! Δυστυχώς σήμερα, δε θα υποχωρήσεις με τίποτα στα δικά σου «θέλω» κι έτσι θα προκαλέσεις εντάσεις ή τσακωμούς με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, αναδεικνύεις τον γοητευτικό και κοινωνικό εαυτό σου, ωστόσο παραείσαι αυθόρμητος και χάνεις αξιόλογες κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με τη Σύνοδο Άρη-Ουρανού, θα βγάλεις στην επιφάνεια ό,τι θυμό, νεύρα και παράπονα, κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό! Αν έχεις σχέση, σήμερα, πολύ πιθανόν να εκφράσεις με τον πιο λάθος τρόπο το παράπονό σου, ότι δεν εισπράττεις αρκετή αγάπη! Συγκράτησε όσο μπορείς συναισθηματικές εκρήξεις, ζήλιες και έντονες απαιτήσεις στην ερωτική ζωή, γιατί τα πράγματα είναι εύθραυστα. Σεξουαλικές παρεκκλίσεις και ρίσκα είναι ό,τι χειρότερο τώρα και πολύ πιθανόν να κάνεις πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή Σύνοδος Άρη-Ουρανού θέλει υπερβολική προσοχή από μέρους σου, γιατί θα πλήξει με ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές, τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Στη συντροφική σου ζωή, κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις, έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και ίσως οι αντιδράσεις και οι εκρήξεις σου να φέρουν καταστροφικές συνέπειες στον έρωτα, γι’ αυτό συγκρατήσου! Αν είσαι δεσμευμένος μην προκαλείς ρήξεις που μετά θα είναι δύσκολο να διορθώσεις και αν είσαι ελεύθερος, μην μπλέκεσαι σε ερωτικές ιστορίες που ξέρεις εξαρχής ότι είναι λάθος επιλογές!

Σκορπιός
Μετρίασε τη βιασύνη κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας αλλά και τις εκρήξεις σου στο άμεσο περιβάλλον σου, ώστε να αποφύγεις λάθη και αρνητικές συνέπειες. Έχεις μια ισχυρή τάση να μεταφέρεις τα επαγγελματικά σου προβλήματα στη σχέση σου σήμερα! Μη χρησιμοποιείς τον σύντροφό σου σαν σάκο του μποξ, γιατί έτσι θα δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα στη ζωή σου! Αν είσαι ελεύθερος, επίσης μην μπερδεύεις δουλειά με έρωτα! Το ερωτικό σου ενδιαφέρον για κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη θα σε εκθέσει ανεπανόρθωτα!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα με τη Σύνοδο Άρη-Ουρανού, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για επιπόλαια και ανώριμα αντιδραστική συμπεριφορά στην κοινωνική σου ζωή. Θα πρέπει σήμερα να συγκρατήσεις την αντιδραστικότητά σου κυρίως στα συναισθηματικά σου. Προστάτεψε την καλή σου ερωτική φήμη και μη φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Αν είσαι ελεύθερος, μην αρκείσαι σε επιπόλαιες ερωτικές σχέσεις, επαφές και γνωριμίες, απλά για λόγους προσωρινής καλοπέρασης! Το ερωτικό επιφανειακό και ίσως παράνομο παιχνίδι μπορεί να σε κάνει να χάσεις αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για μία ουσιαστική συναισθηματική σχέση!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, με τη Σύνοδο Άρη-Ουρανού, απόφυγε συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και στην οικογένεια. Αν είσαι δεσμευμένος, θα επαναφέρεις παλαιά προβλήματα και καβγάδες χωρίς λόγο! Είναι κατανοητό πως θες να νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής, κάτω από την προστασία της αγάπης και της αφοσίωσης του συντρόφου σου, όμως ο τρόπος που το ζητάς, πιθανόν να σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου! Αν είσαι ελεύθερος, πες οπωσδήποτε «όχι» σε έναν έρωτα του παρελθόντος που σε παρασύρει τώρα λόγω πάθους!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, πρόσεχε πολύ στις μετακινήσεις σου και την οδήγηση γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας ή βιασύνης! Οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα θα είναι κάπως ανατρεπτικές και αγχωτικές για σένα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και πρόσεχε πώς φλερτάρεις και τι μηνύματα στέλνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να είσαι προκλητικός και επιθετικός σε οποιαδήποτε επαφή ή συζήτηση με τον σύντροφό σου! Σκέψου καλά πριν ξεστομίσεις κάτι!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα με τη Σύνοδο Άρη-Ουρανού, θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα κεκτημένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές και δυσάρεστες αλλαγές, που πιθανόν να φέρουν απώλειες! Αν είσαι δεσμευμένος, γίνε οπωσδήποτε πιο υποχωρητικός με το σύντροφο και μην είσαι παράλογα επιθετικός απέναντί του. Πες «όχι» στη ζήλια αλλά και στην κτητικότητα που φέρνουν σημαντικές ρήξεις στον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου για σεξουαλικά λάθη. Μην μπερδεύεις την αγάπη με το σεξ και κυρίως μην προσπαθείς να κάνεις κάποιον να σε αγαπήσει μέσα στην κρεβατοκάμαρα!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!