Σήμερα μη διστάσετε να πλησιάσετε τον εαυτό και τις βαθύτερες επιθυμίες του. Μπορεί να βρεθείτε μπροστά σ’ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις.

Κριός

Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα, για να απομακρύνετε περιορισμούς, οριοθετήσεις και εμπόδια απ’ τη ζωή σας. Μπορείτε να αναμορφώσετε ή να αναδιοργανώσετε τις συνθήκες γύρω σας έτσι ώστε να μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα και να συγκεντρωθείτε σε πράγματα που πραγματικά θέλετε να κάνετε.
Τα μικροπροβλήματα δε σας ενοχλούν σήμερα. Έχετε γενικώς μια διάθεση αισιοδοξίας και νιώθετε πανέτοιμοι να κυνηγήσετε τους πάσης φύσεως στόχους σας.

Ταύρος

Προσεγγίζετε τη δουλειά και τη ζωή σας γενικά, με νέα προοπτική και μπορείτε να αποκοπείτε από πολλές παγίδες στις οποίες είστε πιασμένοι. Αυτή είναι μια ημέρα, όπου μπορείτε ν’ανακαλύψετε ταλέντα μέσα σας και να ξεκινήσετε μια νέα πορεία. Αν ασχολείστε με τις τέχνες, μάλλον θ’ αναπτύξετε ένα πολύ νέο ύφος αυτές τις ημέρες. 
Σας ελκύει γενικώς οτιδήποτε νέο και δεν αποκλείεται να κανονίσετε ένα ταξίδι προς άγνωστους κι εξωτικούς προορισμούς.

Δίδυμοι

Καθοδηγείστε περισσότερο απ’το ένστικτο παρά απ’τη λογική σήμερα. Καταβάλλεστε από μια σχεδόν φανατική και αυθόρμητη ανάγκη να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στη ζωή σας. Οι αυθόρμητες ανάγκες σας παίρνουν πολλές μορφές αλλά μία ιδιαίτερα δυνατή, είναι η ανάγκη να απαλλάξετε τον εαυτό σας από περιορισμούς, όρια και εμπόδιαΕπίσης σε αυτό το σημείο της ζωής σας βρίσκεστε κοντά στο να επιτύχετε μια εντυπωσιακή ανακάλυψη.

Καρκίνος

Πιο απαιτητικοί και λιγότερο εύκολα ικανοποιημένοι απ’ τον άλλο, πιο ρομαντικοί, λιγότερο βολικοί και πιο κατακτητικοί. Είναι πιθανόν να εμφανιστούν ζητήματα ζήλιας και κατακτητικότητας. Η φύση των ζητημάτων και των αλλαγών που εμφανίζονται σήμερα, εξαρτάται από τις αλλαγές που χρειάζονται στη σχέση. Πίσω απ’ όλες αυτές τις αλλαγές κρύβεται η ανάγκη για κοντινότερη επαφή και περισσότερη ερωτική και σεξουαλική πλήρωση.

Λέων

Αν και αυτή η χρονική ημέρα, είναι δύσκολη και γεμάτη πρόκληση, σας δείχνει ωστόσο, ποια πράγματα είναι στ’ αλήθεια σημαντικά για σας. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν, πως οι προσωπικές τους σχέσεις, η οικογένεια και η υγεία τους είναι πιο σημαντικά. Οι αποσπάσεις και οι ερασιτεχνισμοί βγαίνουν απ’ την ζωή σας και αναγκάζεστε ν’ αντιμετωπίσετε τα βασικά. Μπορείτε σήμερα να χτίσετε τη ζωή σας σε πιο δυνατά, πιο ειλικρινή,πιο φυσικά θεμέλια.

Παρθένος

Αυτή είναι μια ημέρα της ζωής σας, όπου θα πρέπει να απαλλαχθείτε από τις παλιές συνήθειες, και να γίνετε πολύ πιο αυθόρμητοι και ζωηροί. Μπορεί να ανακαλύψετε νέες δημιουργικές ικανότητες και να μάθετε να βελτιώνετε περισσότερο την ζωή σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα, για να εξερευνήσετε νέους δημιουργικούς τρόπους, ιδιαίτερα εκείνους που απαιτούν μεγαλύτερο αυθορμητισμό.

Ζυγός

Δεσμεύσεις και υποσχέσεις στους φίλους και στο κοινωνικό σας περιβάλλον σας επιτρέπουν να αναμειχθείτε με ένα πιο ουσιαστικό τρόπο στις κοινωνικές εξελίξεις του στενού σας περιβάλλοντος, λαμβάνοντας ίσως περισσότερες ευθύνες απ’ότι στο παρελθόν. Την ίδια στιγμή αισθάνεστε λιγότερο κοινωνικοί απ’ότι συνήθως και αποφεύγετε τις ομάδες ή τις περιπτώσεις όπου συγκεντρώνονται άνθρωποι, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι αναγκαίο.
Αυτό βέβαια δεν είναι κακό μιας και σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε παραγωγικό χρόνο με τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας ενεργοποιούνται βαθιά ριζωμένες και κρυμμένες ενέργειες και σας επηρεάζουν πολύ. Θυμάστε γεγονότα και συμβάντα που είχατε ξεχάσει για πολύ καιρό. Καθοδηγείστε ενστικτωδώς να κάνετε συγκεκριμένα πράγματα, ακόμα κι αν ίσως δεν κατανοείτε συνειδητά, γιατί ωθείστε να τα κάνετε.

Τοξότης

Τα ενδιαφέροντα στην ψυχολογία και σε όλα τα αισθηματικά και οικογενειακά σας ζητήματα σας απασχολούν πολύ αυτή την ημέρα. Η ιστορία, η ανθρωπολογία και οι τέχνες σας ενδιαφέρουν επίσης πολύ. Είναι καλό αυτή την μέρα να ασχοληθείτε αρκετά με το γράψιμο και το διάβασμα. Αν καταπιάνεστε επαγγελματικά με αυτούς τους τομείς, δεν αποκλείεται μελλοντικά μια επιτυχία, των οποίων οι καρπόι θα ‘χουν στρωθεί αυτές τις μέρες.

Αιγόκερως

Να είστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί απέναντι σε κάθε νέα σχέση, που σχηματίζεται σήμερα. Είναι πιθανόν να συνάψετε σχέσεις προσωπικού και επαγγελματικού χαρακτήρα, για τις οποίες ελπίζετε πολλά και τελικά να απογοητεύεστε απ’ αυτές. Έχετε την τάση να προβάλλετε τα ιδανικά και τις φαντασιώσεις σας στους άλλους σήμερα και να μη βλέπετε αντικειμενικά και καθαρά. Οι άλλοι, μπορούν εύκολα να σας εξαπατήσουν.

Υδροχόος

Αν έχετε μια τάση φανατισμού και ζήλου αυτήν την ημέρα θα βγει στην επιφάνεια. Τείνετε να υπερασπίζεστε τις πεποιθήσεις σας και να παλεύετε. Ισως ενθαρρύνετε και άλλους να προβάλλουν την φιλοσοφία και τα πιστεύω τους το ίδιο επιθετικά με σας. Η επιθυμία σας για δράση και περιπέτεια μπορεί να σας ωθήσει να ταξιδέψετε ή να αναλάβετε ένα εγχείρημα ψυχολογικά ή πνευματικά προκλητικό και πιθανόν επικίνδυνο.

Ιχθείς

Ακόμα κι αν θεωρείτε τον εαυτό σας φιλελεύθερο και αμερόληπτο μπορεί να βρεθείτε να κάνετε αρνητικά κριτικά σχόλια για συγκεκριμένες οργανώσεις, θρησκεύματα, επαγγέλματα, ομάδες ή τύπους προσωπικοτήτων. Και πάλι αυτές οι προκαταλήψεις ξεκινούν από βαθιά ριζωμένα αισθηματικά συμπλέγματα μέσα σας. Αυτή είναι η ημέρα για να αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα και να ξεριζώσετε αυτά τα ζιζάνια απ’ την συναισθηματική σας ζωή.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.