Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, μαζί με Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα! Και τα 12 Ζώδια του 1ου δεκαημέρου ευνοούνται με δυναμικότητα και ουσιαστική επιτυχία σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου!

Κριός
Αν δεν επιστρατεύσεις όσον το δυνατόν πιο γρήγορα, Κριέ μου, τη λογική και τις αντιστάσεις σου, θα βρεθείς σε μπερδεμένες καταστάσεις, από τις οποίες πολύ δύσκολα θα βγεις. Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη, οπότε φρόντισε να μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη. Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δε σου ταιριάζει, μην την συνεχίσεις και να περιμένεις κάποια πραγματικά καλύτερη.

Ταύρος
Το πείσμα και οι εμμονές σου, Ταύρε μου, θα σε οδηγήσουν σε άσχημες καταστάσεις. Χαλάρωσε και δώσε λίγο χρόνο και χώρο, τόσο στον εαυτό σου, όσο και στις συνθήκες. Με μια πιο ψύχραιμη ματιά θα δεις, πως αν ελιχτείς λίγο καλύτερα, θα βοηθηθεί η ψυχολογία σου, αλλά και τα θέματά σου. Δυσκολεύεσαι να δεχτείς περιορισμούς, ακόμη κι αν προέρχονται από το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση, αρκεί να μη στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

Δίδυμος
Οι εντάσεις της σημερινής μέρας, Δίδυμε, θα σε αναστατώσουν και προβληματίσουν. Θα εκνευριστείς και θα θυμώσεις, αλλά μην ξεχνάς, πως οι δύσκολες και ακραίες καταστάσεις είναι αυτές που θα σε ενεργοποιήσουν και θα σε κάνουν να πάρεις νέες αποφάσεις. Θα αισθανθείς σήμερα ότι ο σύντροφός σου σε καταπιέζει και πως δεν μπορείς να αντιδράσεις. Μίλησέ του και βοήθησέ τον να καταλάβει τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.

Καρκίνος
Ο ομφάλιος λώρος με το παρελθόν, Καρκίνε μου, πρέπει επιτέλους να κοπεί και ν’ ανοίξεις τα φτερά σου σε νέες περιπέτειες. Οφείλεις να βάλεις νέες βάσεις στη ζωή σου και να ωριμάσεις περισσότερο. Όσο και αν σε ξεβολεύει, αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ολοκλήρωσή σου ως άτομο. Άλλαξε σήμερα στάση απέναντι στο ταίρι σου. Δείξε περισσότερο ενδιαφέρον, διαφορετικά η σχέση σας θα εμφανίσει σημάδια κόπωσης.

Λέων
Σήμερα, Λέων, θα βρεθείς με πολύ κόσμο και θα σου δοθούν πληροφορίες, που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις και να ξεκαθαρίσεις τα γεγονότα. Φρόντισε να κάνεις χρήση κι όχι κατάχρηση, οπότε να είσαι συγκρατημένος. Πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μερικές φορές νομίζεις ότι αδικείσαι από το σύντροφό σου. Μπορεί όμως να μην είναι έτσι τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση συζήτησε με το ταίρι σου και λύσε τις παρεξηγήσεις.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα, Παρθένε, είναι κατάλληλη για πρόγραμμα και συγκρότηση. Φτιάξε ένα χαλαρό και πραγματοποιήσιμο πλάνο, για να το ακολουθήσεις τις επόμενες μέρες. Η αυτοπεποίθηση είναι ο καλύτερος οδηγός για την περίπτωσή σου. Μην ξεχνάς να πραγματοποιείς και μικρές αποδράσεις από τα καθήκοντά σου. Στον αισθηματικό τομέα μπορεί σήμερα να γίνουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, για να δημιουργήσεις τις ιδανικότερες συνθήκες.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα, Ζυγέ, δεν είναι καλή για πιέσεις κι εξοντωτικό πρόγραμμα εργασίας – αντίθετα προσφέρεται για ανάπαυλα και χαλαρότητα. Πάρε μερικούς φίλους και φρόντισε να διασκεδάσεις. Όταν γυρίσεις στην εργασία σου, οι γεμισμένες σου μπαταρίες θα αποδειχτούν σωτήριες. Χρησιμοποίησε τις ικανότητές σου για κάτι καλό, δημιουργικό και ικανοποιητικό για σένα. Ένας καινούργιος έρωτας, αδέσμευτε Ζυγέ, μπορεί να εισβάλλει στη ζωή σου. Καλό θα είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις.

Σκορπιός
Είναι καιρός να πατήσεις στα πόδια σου και να κάνεις κάτι για σένα. Σήμερα, μπορείς να βάλεις μια νέα αρχή στην καθημερινότητά σου. Μην αμελείς, Σκορπιέ μου, θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείξει κατανόηση, ενώ έχει κι υπομονή, αλλά πρέπει κι εσύ να προσφέρεις πιο πολλά πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη, που αυτή την περίοδο είναι στο ζώδιό σου, σε ευνοεί, οπότε θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Τοξότης
Η επίτευξη των όποιων στόχων σου, Τοξότη, μπορεί να έρθει μόνο με επίπονες και επίμονες προσπάθειες. Αυτό το ξέρεις εσύ καλύτερα από τον καθένα. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να απογοητεύεσαι και να αποσυντονίζεσαι από τις όποιες καθυστερήσεις. Ο επιμένων νικά! Μπορείς σήμερα να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι με το σύντροφό σου. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας, ενώ θα δημιουργήσει κι ένα αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου.

Αιγόκερως
Είναι καλό, Αιγόκερε, που αντιμετωπίζεις μερικά πράγματα με ευαισθησία και συναίσθημα. Μήπως όμως το παρακάνεις, μια κι αυτή η στάση δεν είναι συνήθης για το χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου; Άλλωστε, μην ξεχνάς πως φόρτε σου είναι ο ορθολογισμός. Μίλα με το σύντροφο σου πες του τι είναι αυτό που σ’ ενοχλεί κι ανησυχεί. Είναι το πρώτο βήμα για να λυθούν τα όποια προβλήματα της σχέσης σας.

Υδροχόος
Οι άνθρωποι που σε κουράζουν και μπερδεύουν, Υδροχόε, καλό είναι να απομακρυνθούν από το περιβάλλον σου, αφού δημιουργούν καταστάσεις δυσάρεστες για την ψυχοσύνθεσή σου. Επίσης, χρήσιμο θα ήταν να μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου στους άλλους, πριν αυτά πραγματοποιηθούν. Μην τραβάς το σχοινί με το ταίρι σου. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά με μια συζήτηση σε χαμηλούς τόνους, μπορούν να λυθούν.

Ιχθύς
Μην ξεχνάς πως ο στρουθοκαμηλισμός και οι αναβολές οδηγούν σε τέλματα, που δεν βοηθούν, ποτέ και κανέναν. Μην αφήνεις μερικά ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα, Ιχθύ μου, μόνο πάνω στον σύντροφό σου. Πρέπει να δράσεις κι εσύ και μάλιστα σε πάρα πολλά θέματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι κάποια απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από τη μοναξιά, φέρνοντας στο δρόμο σου ένα νέο έρωτα.

Πηγή