Η Σελήνη σήμερα Εξάγωνο με τον Ερμή κι ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με την καρδιά μας, να εκφράσουμε το συναίσθημά μας, να πούμε «ναι» σε μετακινήσεις που στηρίζονται σε συναισθηματικές υποθέσεις! Οι πιο τυχεροί είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι!

Κριός
Θέλεις να αναπτύξεις το πνευματικό σου κόσμο, Κριέ, κι ασχολείσαι ιδιαίτερα με αυτό. Γεμίζεις ικανοποίηση, ανακαλύπτοντας ότι σε αυτή σου την αναζήτηση θα σε ακολουθήσουν άτομα του κοινωνικού σου περίγυρου. Σε κάποια προβλήματα θα δώσεις λύσεις, που θα σε ικανοποιήσουν ψυχικά. Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου.

Ταύρος
Κάποιο ισχυρό άτομο, Ταύρε, θα λειτουργήσει σαν συνδετικός κρίκος με άτομα που θα σε βοηθήσουν στην άνοδό σου γενικώς. Πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη και ν’ αφήσεις τα γεγονότα να σε οδηγήσουν εκεί που πρέπει. Σήμερα, μπορεί να δημιουργηθεί μία πολύ δυνατή φιλία, η οποία θα κρατήσει στο πέρασμα του χρόνου, ασχέτως εάν έρθουν και κάποιες δύσκολες στιγμές. Να ξέρεις, ότι μόνο θετικά πράγματα μπορείς ν’ αποκομίσεις. Φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου περνώντας τη μέρα ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που αντιμετωπίζεις σε άλλους τομείς, έχεις κουραστεί ψυχικά.

Δίδυμος
Στο κομμάτι της επικοινωνίας σου, Δίδυμε, έρχεται η επιτυχία και η πληρότητα, που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα. Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο, αφού στο παρελθόν το είχες διεκδικήσει. Οι γύρω σου αναγνωρίζουν την αξία σου κι έτσι σου δίνεται η ευκαιρία να προγραμματίσεις τα περαιτέρω σχέδιά σου. Βρες λίγο χρόνο ν’ ασχοληθείς με τον εαυτό σου, αφού τον τελευταίο καιρό τον έχεις κάπως παραμελήσει. Στη σχέση σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Καρκίνος
Στηρίζεσαι στις ικανότητες και τη γοητεία σου, Καρκίνε, για να καταπλήξεις τους γύρω σου. Τα πράγματα εξελίσσονται πάρα πολύ καλά, περισσότερο απ’ όσο είχες υπολογίσει. Βρίσκεσαι σε μία περίοδο άκρως δημιουργική, που σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πάρα πολλά για σένα. Οι καλές καταστάσεις που θα έρθουν, θα σε γεμίσουν ικανοποίηση, που θα μοιραστείς με κάποιο αγαπημένο σου άτομο. Μπορείς σήμερα ν’ αγκαλιάσεις το ταίρι σου να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

Λέων
Σήμερα, Λέων, η σύγκρουση με τον εαυτό σου θα είναι μεγάλη, επειδή θα βρίσκεσαι σε δίλημμα για το πώς να χειριστείς μία κατάσταση που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Δε χρειάζεται να προβληματίζεσαι, καθώς έχεις πολλή λογική, η οποία στην προκειμένη περίπτωση θα λειτουργήσει άψογα και θα δώσει λύση στο θέμα σου. Έχεις πάρα πολλές ικανότητες, που πρέπει να αξιοποιήσεις, και να μην αφήνεις το χρόνο να περνάει χωρίς να τον εκμεταλλεύεσαι. Στη σχέση σου σήμερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, καθώς αν κλειστείς πολύ στον εαυτό σου, θα μπεις σε άβολες συζητήσεις.

Παρθένος
Σου έχει πάρει πάρα πολύ καιρό, Παρθένε, να περάσεις τις απόψεις σου σε κάποια άτομα. Σήμερα, είναι η στιγμή που θα δεις, πως ό,τι έλεγες τόσο καιρό, δικαιώνεται. Δε χρειάζεται ν’ αγχώνεσαι για μελλοντικές καταστάσεις, που θα σου είναι πολύ εύκολο να λύσεις. Κάποιο φιλικό σου άτομο θα σε παρασύρει σε πιο ανέμελες στιγμές, ώστε να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα. Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη του.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, θα νιώθεις ότι τα ψυχικά σου αποθέματα εξαντλούνται. Από την άλλη, δε θέλεις να παραιτηθείς. Μικρά εμπόδια από το παρελθόν που πάλι παρουσιάζονται, σε κουράζουν, αφού νόμιζες πως είχες ήδη δώσει τις λύσεις. Θέλεις να πετύχεις πολλούς στόχους και ο χρόνος σε αγχώνει. Φρόντισε να ηρεμήσεις κι όλα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά. Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα αισθηματικά σου αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις, που επικρατούν αυτή την περίοδο στη σχέση σου.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι στα ύψη και θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες στο μέλλον θα εξελιχθούν σε πολύ δυνατές φιλίες. Η οικογένειά σου θα χρειαστεί τη βοήθειά σου σε πρακτικά θέματα, που σου είναι πάρα πολύ εύκολο να λύσεις. Έχεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν και πρέπει να αντιμετωπίσεις, οπότε θα κάνεις ενέργειες που θα εκτιμηθούν από τα άτομα με τα οποία κινείσαι μαζί.Σήμερα θα περάσεις ευχάριστα στη σχέση σου και θα πεις πολλά πράγματα στο ταίρι σου, ώστε να μοιραστείτε περισσότερες όμορφες στιγμές.

Τοξότης
Σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου, Τοξότη, και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου, θα γνωρίσεις ανοδική πορεία. Θα κινείσαι καλά, όσο κάνεις σωστές επιλογές και δεν παρασύρεσαι σε ακραία έξοδα. Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό σου και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αιγόκερως
Έχεις αναρίθμητες υποχρεώσεις, Αιγόκερε, που θέλεις να λύσεις κι αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Σήμερα, πρέπει να σκεφτείς με πιο πρακτικό μυαλό και να μην αφήσεις τα αρνητικά συναισθήματα να σε συνεπάρουν, ώστε να μην πιεστείς ψυχικά. Φρόντισε να μιλήσεις με άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, να τους πεις για όλα αυτά που σε απασχολούν και είναι σίγουρο, ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχεις βρει τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στεναχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Υδροχόος
Η φαντασία σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι στο ζενίθ της. Θ’ ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, κάτι που θα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν ένα μικρό παιδί που ξαναβρίσκει το παιχνίδι του. Γεμίζεις με καινούργιες εμπειρίες κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανεβαίνει η ψυχολογία σου. Η σχέση σου πάει αρκετά καλά. Μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα δεις πως οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν, ώστε να βρεις το καλύτερο για σένα.

Ιχθύς
Η ζωή σου, Ιχθύ, πηγαίνει πάρα πολύ καλά, αλλά εσύ πάντα έχεις το ανικανοποίητο για τον εαυτό σου, αλλά για τους γύρω σου. Θέλεις να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σου, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι ιδέες που έχεις, είναι καταπληκτικές, οπότε φρόντισε να ρίξεις λίγο τους τόνους, να δώσεις περισσότερο χρόνο στις περιπτώσεις που σε αφορούν και θα έχεις τα θετικά αποτελέσματα που περιμένεις. Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά πράγματα που ήθελες να ζήσεις, να πραγματοποιούνται με άψογο τρόπο.

Πηγή