planets, stars and galaxies in outer space showing the beauty of space exploration. Elements furnished by NASA

Ώρα να μαζευτούμε! Το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Δία μας δημιουργεί την εντύπωση ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, οδηγώντας μας σε λάθος συμπεριφορές και λάθος κινήσεις, ιδίως αν είμαστε Μεταβλητοί του 3ου δεκαημέρου! Επίτευξη στόχων θα έχουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου!

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, θα ξεχωρίσεις σίγουρα για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ενισχυμένη σου γοητεία! Ερωτικά, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις άμεσα αυτό! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις τη ζήλια και την κτητικότητα και διοχέτευσε την ενέργειά σου, στην κρεβατοκάμαρα αλλά και σε ρομαντικές συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά πάρε τον χρόνο σου για να δεις ότι όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα!

Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σήμερα θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο, θα σου κάνει μία χαρούμενη πρόταση ή απλά θα επιδιώξει να περάσει όμορφες στιγμές μαζί σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αφού οι συνέπειες θα είναι θετικές για σένα! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, να ερωτευτείς, να ενθουσιαστείς στο έπακρο και να φλερτάρεις χωρίς σταματημό!

Δίδυμος
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, θα κάνεις μια θετική κι εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι, απολαμβάνεις τη μαγεία ενός κρυφού έρωτα που αναστατώνει τη ζωή σου! Ωστόσο, καλό θα ήταν, όμως, να επιστρατεύσεις και τη λογική πριν μπλεχτείς σε μία τέτοια ιστορία, η οποία μπορεί να σε εκθέσει ή να σε πληγώσει! Ιδίως αν είσαι δεσμευμένος, ίσως κινδυνέψεις από σημαντικές αποκαλύψεις, αν φερθείς επιπόλαια!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, έρχονται θετικά γεγονότα κι ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, με το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Κρόνου! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα κι ανανεώνεις, βελτιώνεις κι αλλάζεις με ποικίλους τρόπους τη σχέση σου με τον σύντροφο! Οι φίλοι σου δίνουν πολύτιμες συμβουλές που σε βοηθούν πολύ, ώστε να πετύχεις πράγματα στον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την ευκαιρία σήμερα, να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να κάνεις νέα γνωριμία μέσα από φιλικό περιβάλλον!

Λέων
Με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, φίλε Λέοντα, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Αν είσαι ελεύθερος, βάζεις επιτέλους προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση κι έτσι, δεν αποκλείεται να κάνεις μία πολύ αξιόλογη κι ενδιαφέρουσα γνωριμία σήμερα, που υπόσχεται κοινό μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σου δείχνει με ποικίλους τρόπους το ουσιαστικό του ενδιαφέρον, γεγονός που θα ενδυναμώσει τη σχέση σας αλλά και το πάθος μεταξύ σας!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, μπορεί το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου να σου δώσει τύχη κι εύνοια, σε ό,τι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις, όμως η ταυτόχρονη κόντρα Τετραγώνου, ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, σε προειδοποιεί να μην το πάρεις πάνω σου! Σήμερα, δέχεσαι ιδιαίτερη εύνοια, αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας, αφού ένα πολύ καλό νέο έρχεται! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβού και πολύ φλερτ! Ένα μήνυμα, που θα έρθει τη σημερινή ημέρα, αλλάζει όλα σου τα δεδομένα και σε κάνει να χαμογελάς ξανά!

Ζυγός
Η τύχη είναι σίγουρα και σήμερα με το μέρος σου, φίλε Ζυγέ, κυρίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες αλλά και κάποια σχέδια που θες υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σίγουρα πολλές ευκαιρίες για να κερδίσεις τον έλεγχο στη σχέση σου, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις τη συναισθηματική σου ζωή, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σεξουαλικότητά σου και να απολαύσεις καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα χαρακτηρίζεσαι από πάθος κι εμφανή γοητεία, γεγονός που σε βοηθά να σαγηνεύσεις αυτόν που θες!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου απέναντί σου, θα σε ωθήσει σήμερα σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές κι ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι επαφές. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την πλήρη ανανέωση και το καυτό πάθος στη σχέση σου με τον σύντροφο, η οποία, βελτιώνεται αισθητά κι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα νέες σημαντικές γνωριμίες που υπόσχονται κοινό μέλλον! Αν πάλι ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, σήμερα πολύ πιθανόν να κάνει κίνηση για να σε πλησιάσει!

Τοξότης
Το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, αγαπητέ Τοξότη, θα σου φέρει επιτυχία, ηρεμία κι εύνοια στην καθημερινότητά σου! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες κι επιφανειακά συναισθηματικά παιχνιδάκια! Θες να ασχοληθείς πρώτα με τις υποχρεώσεις σου κι αν βρεις ελεύθερο χρόνο, να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο, γιατί αυτό θα τον κάνει να αμφιβάλλει για το αν πραγματικά τον αγαπάς!

Αιγόκερως
Σήμερα, το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, υπόσχεται σε σένα, φίλε Αιγόκερε, μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις! Καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργική απασχόληση και προσωπική λάμψη, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος, με έντονη ερωτική διάθεση, γοητεία και λάμψη! Ένας νέος μεγάλος έρωτας πιθανόν να έρθει τώρα, και μάλιστα τον επιλέγεις ανάμεσα σε πολλές κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις σημαντικά τη σχέση σου με συναίσθημα και πάθος και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, καταφέρνεις κι υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και προσωπικούς στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη ημέρα η σημερινή για να συζητήσεις με τον σύντροφο για συμβίωση, αλλά και για να επιλύσετε παλαιά προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι ιδανική στιγμή για νέο ξεκίνημα, αντιθέτως ίσως σε απασχολήσει σήμερα ένας έρωτας από το παρελθόν και πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε επανασύνδεση!

Ιχθύς
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, λόγω του Τετράγωνου Ήλιου-Δία, η διάθεσή σου, που ομολογουμένως το τελευταίο διάστημα ήταν στα καλύτερά της, ήρθε η ώρα να προσγειωθεί απότομα, λόγω διάψευσης των προσδοκιών σου! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις συναισθηματική επικοινωνία με τον σύντροφο και φυσικά την πετυχαίνεις! Η συζήτηση θα σας φέρει πιο κοντά κι ίσως πάρετε μία σημαντική κοινή απόφαση σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, μη διστάζεις σήμερα να δοκιμαστείς σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για τη χαρά του φλερτ! Καμιά φορά, μέσα από τα παιχνίδια, βρίσκει κάποιος τον αληθινό έρωτα!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!