polinari905

Προετοιμαζόμαστε σήμερα για ξαφνικές παρεξηγήσεις, έντονα καβγαδάκια και ίσως κάποια δυσάρεστα νέα. Απρόσμενη αλλά και αρνητική κινητικότητα θα έχουν σήμερα αν δεν μείνουν λογικοί και ψύχραιμοι, οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Το μόνο που θέλεις σήμερα, αγαπητέ Κριέ, είναι να κρυφτείς στο καβούκι σου. Θα ήθελες να κάτσεις στο σπίτι σου και να μην μιλήσεις με κανένα. Φυσικό είναι στο σπίτι σου να νιώθεις ασφάλεια και ηρεμία. Στα αισθηματικά σας μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και άλλοι να σταματήσετε σχέσεις που σας κουράζουν αλλά και δεν σας προσφέρουν τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις.

 

Ταύρος

Αγχώνεσαι γιατί κάνεις συνδυασμούς οι οποίοι δεν έχουν και απόλυτη σχέση με την πραγματικότητα. Μην το κάνεις όμως γιατί αυτό δε σου αφήνει την δυνατότητα να δεις πιο συγκεντρωμένος τα θέματα που σε απασχολούν. Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες σήμερα με το ταίρι σου και με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

 

Δίδυμος

Με τον Άρη που είναι στην Παρθένο και σε ευνοεί ίσως αισθανθείς ότι θέλεις να χρησιμοποιήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα, αναπτύσσοντας καινοτόμες προσεγγίσεις στα παλιά προβλήματα σήμερα Σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από την σχέση σου. Προτίμησε ότι θέλεις να το πεις στον σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

 

Καρκίνος

Η οργάνωση ενός σχεδίου σήμερα μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις πιο εύκολα τις ιδέες σου και οι άνθρωποι θα είναι πιο πιθανό να ανταποκριθούν θετικά σε αυτά που θέλεις. Μην κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτε. Μπορείς να πας μια εκδρομή με τον σύντροφό σου, το έχεις ανάγκη.

 

Λέων

Η δημιουργικότητά σου θα δείξει ότι βρήκες πραγματικά μια πρωτοποριακή προσέγγιση για να τακτοποιήσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

 

Παρθένος

Διατύπωσε με σαφήνεια και εξυπνάδα τις ιδέες σου ώστε οι άλλοι να είναι πιο ανοιχτοί στις προτάσεις σου και να ενστερνιστούν περισσότερο τις καινοτομίες σου. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί και η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε περίοδο που πολλά θέματα που σε προβληματίζουν θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο(σε ευνοεί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου) που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

 

Σκορπιός

Τα πράγματα πάνε καλύτερα για σένα και αφού το καταλαβαίνεις κάνεις τις επαφές σου ακόμα και αυτές που τις άφησες πίσω γιατί δεν ήσουνα κατάλληλα προετοιμασμένος.  Για να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, δώσε του να καταλάβει και να κατανοήσει μερικά πράγματα.

 

Τοξότης

Θέλεις να βρεις τις ισορροπίες σου και να δουλέψεις πάνω σε αυτές ώστε να δημιουργήσεις και να κάνεις τα σχέδια σου για τις επόμενες μέρες ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς να εμπιστευτείς τον σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

 

Αιγόκερως

Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και ο σύντροφός σου. Απόφυγε να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει γιατί η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σου.

 

Υδροχόος

Φρόντισε να χαλαρώσεις γιατί έτσι όπως έχεις κινηθεί έχεις τακτοποιήσει πολλά θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα. Να ξέρεις ότι με ότι καταπιαστείς, η επιτυχία θα είναι με το μέρος σου. Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

 

Ιχθύς

Τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Άρης από την Παρθένο σε ευνοεί και θα έχεις τέτοια δυναμικότητα που κανένα εμπόδιο δεν θα μπορεί να σταθεί στον δρόμο σου. Απόφυγε να έχεις κριτική σήμερα σε σχέση με τον σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό – που έχεις πάρα πολύ – γιατί αν όχι θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις.

 

Πηγή