Ζήλιες, πάθη και λόγια τρίτων επηρεάζουν τις σχέσεις σας και σας οδηγούν σε δυσάρεστες καταστάσεις, χωρίς λόγο. Μη στενοχωρείτε δικούς σας ανθρώπους για καπρίτσια τρίτων.

 

Κριός
Πολύ πιθανό να βρείτε πως η ζωτικότητα και δραστηριότητά σας σήμερα είναι αισθητά πεσμένη. Αποτέλεσμα αυτής της πτώσης θα είναι ένα δυσάρεστο επακόλουθο για τον συναισθηματικό σας κόσμο και πολύ πιθανόν με δυσάρεστα αποτελέσματα για την οικογένειά σας. Απομακρυνθείτε για ένα μικρό διάστημα από τις υποχρεώσεις σας και μην πιέζετε τις καταστάσεις.

Ταύρος
Ακόμα και με τον σύντροφο της ζωής σας ίσως υποχρεωθείτε να αλλάξετε ή βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Εδώ ιδιαίτερα φαίνεται πως οι αλλαγές θα γίνουν κάτω από συνθήκες που πολλές φορές δεν θα εξαρτώνται και από σας ολοκληρωτικά. Το ίδιο πιθανόν να ισχύει και για την ενασχόλησή σας. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να κάνει κάποιες αναγκαστικές θυσίες για τους άλλους χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.

Δίδυμοι
Μοναχική και σταθερή πρόοδος σε επαγγελματικές ή προσωπικές υποθέσεις θα είναι εμφανής μέσα στο χρονικό διάστημα αυτής της ημέρας. Η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για σας. Σε προσωπικό επίπεδο και σε σχέση με τις σχέσεις σας Θα χρειαστεί να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση που αφορά και κάποιο άλλο άτομο. Η βασική αιτία ίσως να είναι ότι δε βλέπετε να έχετε τους ίδιους στόχους ή τις ίδιες επιδιώξεις στην ζωή.

Καρκίνος
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να κάνετε ορισμένες σοβαρές μεταρρυθμίσεις στη δουλειά ή ενασχόλησή σας. Η αυξημένη δημιουργική εφευρετικότητα θα γίνει ο οδηγός σας ώστε να δημιουργήσετε μία εντελώς καινούργια κατάσταση πραγμάτων στα οικονομικά και την δουλειά σας. Συναισθηματικά αποκτάτε μια σχετική σταθερότητα, αφού αρχίζετε να κατασταλάζετε στα πρόσωπα που θέλετε να έχετε στη ζωή σας.

Λέων
Πολύ πιθανό να περάσετε μια σημαντική ημέρα συναισθηματικής έντασης ακόμα και ισορροπίας σήμερα. Θέματα πολύ προσωπικών σχέσεων θα αποτελέσουν το επίκεντρο των προσωρινών διενέξεών σας. Τα πάντα θα εξαρτηθούν σήμερα από το πόσο θα σας βοηθήσουν οι εμπειρίες σας ώστε να αποφύγετε τα ίδια λάθη. Εκτιμώντας σωστά την κατάσταση θα δείτε πως μια υποχωρητικότητα από μέρους σας, έστω και προσωρινή, ίσως να είναι η καλύτερη λύση.

Παρθένος
Οι στενές σας σχέσεις με τους άλλους θα υποστούν κάποιες ξαφνικές αλλαγές αυτό το διάστημα. Η κινητήρια δύναμη πίσω απ’αυτές τις αλλαγές, είναι η ανυπομονησία, η επιτακτική ανάγκη να επιτύχετε μεγαλύτερη ειλικρίνεια, τιμιότητα και κατανόηση ανάμεσα σε σας και τους άλλους. Σε μια ερωτική σχέση ή σ’έναν γάμο, είναι πιθανό να φέρετε στην επιφάνεια ζήλιες και άσχημα συναισθήματα προερχόμενα από γεγονότα που συνέβησαν πριν από αρκετό καιρό.

Ζυγός
Κατάλληλη στιγμή για να φέρετε νέες ιδέες και εμπνεύσεις στην καριέρα σας ή ακόμα και στην οικογενειακή σας ζωή. Είναι πραγματικά, ώρα για κάποιες αλλαγές που αφορούν και τον συναισθηματικό τομέα. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και είναι πια καιρός ν αστηρίξετε τις ελπίδες σας και να βασιστείτε σε κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Προσοχή στις επιπολαιότητες, πρέπει να είστε προσγειωμένοι.

Σκορπιός
Επειδή σήμερα είστε πολύ ευαίσθητοι, μπορεί να γίνετε πολύ ανόητοι και καθόλου πρακτικοί στο χειρισμό πρακτικών, συνηθισμένων συναλλαγών επαγγελματικής φύσης. Τείνετε να ενεργείτε συναισθηματικά ορμώμενοι και όχι με αυτά που είναι πρακτικά και συνηθισμένα και καταλαμβάνεστε από την φαντασία σας. Κάνετε όνειρα και όσον αφορά τις σχέσεις σας, ωστόσο λίγος ρεαλισμός δε βλάπτει, μιας και δεν ξέρετε αν ονειρεύονται και οι άλλοι εσάς.

Τοξότης
Αυτή είναι μια ημέρα, όπου η όλη αντίληψή σας για τη ζωή είναι ανεβασμένη. Είστε λιγότερο αγχωμένοι και ανήσυχοι και νοιάζεστε για συνηθισμένες υποθέσεις και προβλήματα στην προσωπική σας ζωή, βάζοντας με ευκολία τάξη σε αυτά. Η χαλαρότητα αυτή φαίνεται και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σας κάνει περισσότερο ελκυστικούς. Αυτή η πιο ήρεμη πλευρά του εαυτού σας αρέσει περισσότερο και σας το δείχνουν. Μήπως να την υιοθετήσετε για περισσότερο καιρό;

Αιγόκερως
Η φυσική σας υγεία είναι περισσότερο ευαίσθητη απ’ το συνηθισμένο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε συνήθειες εξάσκησης, αλλά μη το παρακάνετε και να ξεκουράζεστε αρκετά. Ζήλιες και παλιά πάθη σας αναστατώνουν, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Τα λόγια των τρίτων δεν είναι σημαντική αιτία για να βλάψετε τη σχέση σας. Όσο αφήνετε άλλους να σας επηρεάζουν, θα συνεχίσετε να στενοχωρείτε άτομα που σας αγαπούν και σας νοιάζονται.

Υδροχόος
Μπορεί να έχετε σοβαρές αμφιβολίες και να νιώθετε μπερδεμένοι σχετικά με τις ανάγκες και τα «θέλω» σας αυτό το διάστημα. Μη φοβηθείτε ν’ αμφισβητήσετε αξίες που κρατούσατε για πολύ καιρό και ακολουθήστε μια λογική πορεία που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Αν κάτι δε σας ικανοποιεί πια, είναι καιρός να το αφήσετε πίσω, ακόμη κι αν αυτή η σκέψη σας στενοχωρεί προσωρινά. Οι καιροί αλλάζουν κι εσείς προσαρμόζεστε, δεν υπάρχει τίποτα κακό σ’ αυτό.

Ιχθείς
Ενδιαφέρεστε περισσότερο για τους άλλους και αυτό φαίνεται. Είστε πάντα εκεί για ν’ ακούσετε, να συμβουλέψετε, να στηρίξετε, αν χρειαστεί. Ο ιδανικός φίλος και σύντροφος. Προσοχή ωστόσο, το γεγονός ότι εσείς δίνετε τα πάντα για τους άλλους, σε σημαίνει ότι θα κάνουν κι αυτοί το ίδιο για εσάς. Δείξτε την αγάπη σας γιατί θέλετε να το κάνετε και γιατί σας γεμίζει, όχι γιατί περιμένετε κι από τους άλλους να το κάνουν για εσάς.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.