Μια μέρα που φέρνει στην επιφάνεια λόγια που θέλουμε να πούμε και δεν τολμήσαμε, στόχους που αποφασίσαμε να κινήσουμε, σχέσεις που επιθυμούμε να διεκδικήσουμε.

Κριός

Η έντονη επιθυμία να μοιραστείτε μαζί με άλλους στιγμές χαράς και ευτυχίας. Αισθάνεστε γενναιόδωροι και επεκτατικοί και έχετε την τάση να κάνετε ακριβά δώρα ή να αγοράσετε κάτι όμορφο για σας που είναι ακριβό ή υπερβολικό. Η δίαιτα ή οι λογαριασμοί μπαίνουν στην άκρη σήμερα. Όσο δεν υπερβάλλετε, είναι καλή ημέρα να παραδοθείτε στα αισθήματα καλοσύνης απέναντι στους άλλους ή να γίνετε πολύ επιεικείς με τον εαυτό σας.

Ταύρος

Η πιθανή εμφάνιση μιας αισθηματικής σχέσης η οποία στηρίζεται περισσότερο σε πνευματικές αξίες. Μια ιδιαίτερη εκτίμηση για την ομορφιά το καλλιτεχνικό και την διασκέδαση με όλες τις μορφές. Δεν αποκλείεται να παρατηρήσετε μια αστάθεια στις προσωπικές σας σχέσεις, να σας κυριεύσουν ανασφάλειες και να ψάξετε για σιγουριά κι ενδιαφέρον σε πρωτότυπες νέες συνήθειες, έξω από τη ρουτίνα σας.

Δίδυμοι

Τις διαμάχες, φιλονικίες και έντονες αντιδράσεις δυσαρέσκειας εκ μέρους των άλλων πιθανό να μην τις αποφύγετε. Ειδικά όταν αποφασίσετε να εκφράσετε την γνώμη σας. Το να εκμυστηρευτείτε κάποιες απόψεις σας, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα τις μεταδώσετε, εγκυμονεί ιδιαίτερους κινδύνους σήμερα. Οι άλλοι φαίνεται πως δεν συμμερίζονται τα προβλήματά σας σήμερα ανεξάρτητα αν και ποιος έχει το δίκιο με το μέρος του. Δοκιμάστε να επιβραδύνετε τον ρυθμό σας “στις πράξεις και σκέψεις” μειώνοντας τις πιθανότητες απωλειών εκ μέρους σας.

Καρκίνος

Είστε πολύ απόλυτοι και με επιχειρήματα σήμερα και δεν επιτρέπετε σε κανέναν να σταθεί εμπόδιο ή να καθυστερεί τις αποφάσεις σας. Η ώθησή σας για πολλή προσωπική ελευθερία κινήσεων σε πάρα πολλούς τομείς πιθανό να σας παρασύρει να μην λάβετε καθόλου υπ’όψιν τις επιθυμίες ή απόψεις των άλλων κάτι το οποίο αργά η γρήγορα θα σας φέρει σε σύγκρουση μεταξύ τους. Το να αφοσιώνεστε σωματικά στα ενδιαφέροντά σας και τις φιλοδοξίες σας ίσως να μην είναι τόσο κακό όσο το να θέλετε να υπαγορεύσετε στους άλλους να σας ακολουθήσουν.

Λέων

Τα θετικά συναισθήματα και η εσωτερική σας αρμονία θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε οι σχέσεις σας να γίνουν πιο ομαλές και άνετες με τους άλλους. Η διαίσθηση και τα εσωτερικά σας αισθήματα σας βοηθούν ώστε να βρίσκετε ακριβώς το στόχο σας σήμερα. Συχνά αν όχι πάντοτε θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής ή επικαιρότητας για ένα ιδιαίτερο χάρισμά σας.

Παρθένος

Αισθάνεστε αρκετά μελαγχολικοί, ήσυχοι, ρεαλιστές και περιεκτικοί. Αν η διάθεσή σας είναι άσχημη μην ανησυχείτε – η κατάσταση είναι προσωρινή. Έχετε την τάση σήμερα να βλέπετε τα πράγματα πιο απαισιόδοξα απ’ ότι συνήθως και αυτό είναι κάτι το οποίο πιθανά οφείλεται στην στάση των άλλων. Είναι η σωστή ημέρα για απομόνωση, ησυχία και αυτοκριτική. Μην αποφεύγετε ή παραμελείτε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις εξαιτίας των άλλων. Οι συνέπειες θα βλάψουν μόνον εσάς.

Ζυγός

Αυτή την ημέρα μια έντονη αντικειμενικότητα σας χαρακτηρίζει και η διάθεση και οι συναισθηματικές σας επιθυμίες αποκτούν προτεραιότητες σε σχέση με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Το ενδιαφέρον σας ίσως είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσετε κάποια επαγγελματικά σχέδια ή στο να θέσετε κάποιες βάσεις στο να πετύχουν κάποιοι παλαιότεροι στόχοι. Παρόλο που δεν είναι μια καλή ημέρα για σημαντικές αποφάσεις η διαίσθησή σας θα είναι σε θέση στο να σας οδηγήσει στο να κάνετε ελάχιστα λάθη. 

Σκορπιός

Αν είχατε κάποιες δυσκολίες την τελευταία χρονική ημέρα με την οικογένειά σας, τους συνεργάτες ή συναδέλφους σήμερα είναι πολύ καλή ημέρα για να ξεκαθαρίσετε τις οποιεσδήποτε διαφορές, παρανοήσεις και να αναπτύξετε μια καλύτερη σχέση.  Αποφύγετε την υπερβολική ευαισθησία σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων.

Τοξότης

Ένα σχέδιο ή ειδικό ενδιαφέρον σας φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο αυτές τις ημέρες. Στόχοι που προετοιμάζατε καιρό και διατηρούσατε κρυφούς, είστε έτοιμοι να τους βγάλετε στην επιφάνεια. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα συναισθήματα οργής ή πικρίας που ίσως καταπνίγατε. Θέλετε να μιλήσετε εδώ και τώρα. Και θα το κάνετε. Προσοχή σε τυχόν παρεξηγήσεις των λεγομένων σας, προσπαθήστε να είστε σαφείς και ξεκάθαροι.

Αιγόκερως

Είναι μια αρμονική και ευχάριστη ημέρα για σας, και που μπορεί να φέρει κάποιες ιδιαίτερα όμορφες ευκαιρίες. Φίλοι που θα επανεμφανιστούν από το παρελθόν θα σας δώσουν μια νότα αισιοδοξίας και νοσταλγίας. Τυχόν κρυμμένα μυστικά ίσως επίσης έρθουν στην επιφάνεια, οπότε προσοχή σε ποιους ανοιίγεστε και για ποιο πράγμα, αν θέλετε να διατηρήσετε τα μυστικά σας προφυλαγμένα.

Υδροχόος

Αυτή τη μέρα θα αισθάνεστε αισιόδοξοι και η σιγουριά και πίστη στον εαυτό σας θα σας οδηγήσει σε μια σειρά από πετυχημένες αποφάσεις. Σήμερα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πάρετε πρωτοβουλίες για να αλλάξετε πολλά πράγματα στον τρόπο ζωής σας που από καιρό σχεδιάζατε. Η μόνη αρνητική τάση σας είναι πιθανό να είναι ότι μπορεί να παρασυρθείτε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και να αναλάβετε υποχρεώσεις πέρα από τις δυνάμεις σας.

Ιχθείς

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή να απομακρυνθείτε για ένα χρονικό διάστημα από γνωστούς και φίλους μέχρι να μπορέσετε να αξιολογήσετε ορισμένα πράγματα και καταστάσεις. Εάν αισθάνεστε ένοχοι για κάτι, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι είναι πραγματικά κακό ή τι φαντάζεστε πως είναι. Μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν την λύση.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.