Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδό της στον πύρινο Τοξότη, σκορπίζοντας το γέλιο, την χαρά και την αισιοδοξία στα ζητήματα του έρωτα! Από αυτή την θέση θα χαρίσει μία πιο ευχάριστη αλλά και φιλελεύθερη νότα στις σχέσεις. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

 

Κριός

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αρχίσεις να καταστρώνεις από σήμερα καινούργια σχέδια για το μέλλον. Η αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να προσπαθήσεις να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να είχατε στο παρελθόν.

 

Ταύρος

Σχέδια που έχεις από το παρελθόν θα δεις ότι σιγά σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά. Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχεις σκεφτεί πολύ καλά τι ακριβώς θέλεις.

 

Δίδυμος

Σήμερα θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου με το συναίσθημα και όχι με τη λογική. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να καταλάβεις τις πραγματικές του προθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην επαναπαυτείς καθόλου αυτή την περίοδο, γιατί από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Τοξότη, μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

 

Καρκίνος

Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

 

Λέων

Ο δυναμισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος. Στα αισθηματικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό θα είναι με χαμηλούς τόνους να λύσεις ό,τι προκύψει.

 

Παρθένος

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά.

 

Ζυγός

Αστρολογικά, για το ζώδιό σου ξεκινάει μια περίοδος που θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία και αρκετό δυναμισμό. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σας.

 

Σκορπιός

Φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Μην σκέφτεσαι καταστάσεις στα αισθηματικά σου που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Βάλε νέες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

Τοξότης

Αισθηματικά, από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε συζητήσεις που μπορούν να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

 

Αιγόκερως

Προσπάθησε να έχεις έναν προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

 

Υδροχόος

Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Στα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε, ό,τι θέλεις να πεις στο ταίρι σου, να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις τις φασαρίες.

 

Ιχθύς

Θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να έρθουν και πολλές παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειές σου, γιατί από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Τοξότη και σε ευνοεί αισθηματικά, κάτι πολύ καλό θα συμβεί.

 

Πηγή