Η Σελήνη στον Υδροχόο συνεχίζει να μας έχει στην τσίτα, αφού και σήμερα οι όψεις της με Ερμή κι Άρη θα φέρει παρεξηγήσεις, εντάσεις και καβγάδες λόγω εγωισμού και παρορμητισμού σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Ανθίζουν οι φιλίες σου, Κριέ, και μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με κοντινά σου άτομα. Ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σου, αλλά σε διακατέχει ένας μικρός φόβος για το άγνωστο. Το πείσμα σου τελικά θα διώξει κάθε δισταγμό. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, για να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μη διστάσεις, αφού οι ιδέες που έχεις είναι πάντα πρωτότυπες. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφειά σου αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Ταύρος
Ένα στενό φιλικό σου πρόσωπο, Ταύρε, σήμερα σε παρασύρει σε χαλαρωτικές στιγμές. Άδραξε την ευκαιρία, καθώς το κάνει, επειδή τελευταία σε είδε λίγο πεσμένο. Στη σχέση σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα βιώσεις αλλαγές, που δεν περιμένεις και θα δεις ότι έρχεται η γνωριμία που επιθυμείς.

Δίδυμος
Πιο γαλήνια δε θα μπορούσες να περάσεις τη μέρα, Δίδυμε. Το χαμόγελο και η ικανοποίηση είναι διάχυτα στο πρόσωπό σου και πηγάζουν από μέσα σου. Εκμεταλλεύσου προς όφελός σου τις στιγμές που θα έρθουν. Η σχέση σου σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να νιώσει το ταίρι σου χαρούμενο. Ξεκινά και μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν και θ’ αρχίσεις να ισορροπείς.

Καρκίνος
Επικοινωνία στο ζενίθ θα έχεις σήμερα, Καρκίνε, ενώ συναντάς άτομα, με τα οποία λόγω φόρτου εργασίας είχατε λίγο αποξενωθεί. Τώρα θα βρείτε την ευκαιρία να τα πείτε και να έρθετε πιο κοντά. Η σχέση σου σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις. Πρέπει μόνο να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, επειδή στο μέλλον σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις.

Λέων
Κουράστηκες, Λέων, έτρεξες, τακτοποίησες και τώρα ήρθε η ώρα της δικαίωσης. Απόλαυσε με τους φίλους σου τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Θα συνεχίσουν να φέρνουν έντονο άγχος τα οικονομικά σου. Έχουν αρχίσει κάπως να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα. Η κατάσταση της σχέσης σου ίσως αυτή τη στιγμή να μη σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος πάντως είναι αρκετά ευνοϊκή, ώστε σταδιακά να ισορροπήσεις τα πράγματα.

Παρθένος
Πετάς από πάνω σου, Παρθένε, την κακή διάθεση που είχες, ενώ σήμερα έρχεται η επιτυχία σε θέματα που περίμενες τόσο καιρό για να δεις ολοκληρωμένα. Σήμερα προσπάθησε να εκφράσεις περισσότερα συναισθήματα, για να νιώσει το ταίρι σου καλύτερα μαζί σου. Τα οικονομικά σου δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

Ζυγός
Καινούργια άτομα εισβάλλουν στη ζωή σου, Ζυγέ, και φέρνουν τα πάνω. κάτω. Θα διανύσεις έναν καινούργιο κοινωνικό κύκλο, αλλά όλη αυτή η αλλαγή θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει ευχάριστες στιγμές. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη του. Εσύ που είσαι χωρίς ταίρι, έχεις καταλάβει ότι αυτή την περίοδο πρέπει να κινηθείς άμεσα, για να έρθει η καινούργια γνωριμία που θέλεις.

Σκορπιός
Μεγάλη διαύγεια και αποφασιστικότητα, Σκορπιέ, θα έχεις σήμερα. Θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου κι αυτό θα σου δώσει ικανοποίηση, αφού τελευταία τον είχες παραμελήσει. Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Τοξότης
Ηρεμία και ησυχία θα έχει η μέρα, Τοξότη, ενώ κρατάς στάση αναμονής, μέχρι να παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που χρειάζεσαι, για να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε πράγματα που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα, και δεν αφορούν το ταίρι σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν.

Αιγόκερως
Προσοχή, Αιγόκερε, στις κινήσεις σου και ιδιαίτερα στα λόγια σου σήμερα! Εσύ δε θα θελήσεις να πικράνεις κάποιους, αλλά έτσι θα το εισπράξουν οι άλλοι. Ευτυχώς, όμως, οι παρεξηγήσεις φαίνονται να τελειώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα περάσεις σήμερα πολύ καλά στη σχέση σου αν διώξεις κάποιες τάσεις πίεσης που ίσως βγάλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου, αφού έρχεται πολύ γρήγορα η γνωριμία που περίμενες.

Υδροχόος
Μη βιάζεσαι σήμερα, Υδροχόε, και θα δεις, ότι κατά την διάρκεια της ημέρας οι δυσκολίες θα εξαφανιστούν και με την υπομονή που θα δείξεις, θα πετύχεις θαύματα. Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα αισθηματικά σου αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα. Παρόλο που έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Ιχθύς
Θα έχεις σήμερα διαύγεια, Ιχθύ, και θα καταλάβεις τι ζητούν οι άλλοι από σένα. Εκεί θα δουλέψεις, ώστε να βοηθήσεις άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Στη σχέση σου σήμερα θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Τα οικονομικά σου, με τις πολλές προσπάθειες που κάνεις, έχουν έρθει σε καλό σημείο. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

Πηγή