paul343

Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο της Παρθένου κι επικεντρωνόμαστε σε θέματα που μας πιέζουν και μας αγχώνουν, σε καθημερινότητα, εργασία, υποχρεώσεις, φυσική και ψυχική κατάσταση! Εκείνοι που οφείλουν να συγκρατήσουν συναισθηματικά ξεσπάσματα σήμερα είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Οι πλανήτες, σήμερα, σε συμβουλεύουν να ωριμάσεις άμεσα κι οπωσδήποτε, αγαπητέ Κριέ! Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις από σημαντικές για σένα σχέσεις και σημαντικούς τομείς που κινούνταν μέχρι τώρα παρασκηνιακά και μυστικά. Αρκετές θα είναι οι κόντρες με τον σύντροφο, σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος, γιατί μάλλον το παρακάνεις στην επιμονή σου να κοιτάς κάθε λεπτομέρεια που σε ενοχλεί σε αυτόν και στην γκρίνια που προκύπτει από αυτό! Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις και εξελίξεις ερωτικές, που προσωρινά θα πρέπει να παραμείνουν κρυφές στο παρασκήνιο.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ψυχραιμία κι υπομονή! Η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει απογοητεύσεις, μέσα από φιλικές συναναστροφές κι εξελίξεις, αφού άλλα περίμενες από τους φίλους σου κι άλλα κάνουν! Η Πανσέληνος στο Ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει άμεσα τον συναισθηματικό σου τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να περιορίσεις ξεσπάσματα και καβγάδες, όπως και την απαίτηση, που ενδεχομένως έχεις τώρα, για συνεχή επιβεβαίωση και προσοχή από τον σύντροφο! Αν, πάλι, είσαι ελεύθερος, προσγείωσε τις προσδοκίες σου και χαμήλωσε τα στάνταρ σου σε νέες γνωριμίες και φυσικά απόφυγε το επιπόλαιο και ανώριμο φλερτ, που θα σε εκθέσει!

Δίδυμος
Η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο της Παρθένου, σε επηρεάζει αρκετά, φίλε Δίδυμε, και οφείλεις να προσέξεις πολύ, ιδίως σε οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, που κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις ή και ρήξεις! Τα πλανητικά δρώμενα σε παρασύρουν σήμερα σε περίεργους και ίσως παρελθοντικούς έρωτες! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, θα ασχοληθείς με έναν έρωτα του παρελθόντος ή με έναν έρωτα που για κάποιο λόγο πρέπει να παραμείνει κρυφός, πιθανόν γιατί είναι απαγορευμένος. Φρόντισε, λοιπόν, αν η λογική σου δε συμφωνεί με τα «θέλω» σου, να μην παρασυρθείς σε λάθος έρωτες!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα, το πλανητικό σκηνικό θα πλήξει κυρίως κοινωνικές και φιλικές σχέσεις αλλά και τις μετακινήσεις σου! Η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα κλονίζει άμεσα την ερωτική σου ζωή, ιδίως επικοινωνιακά και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο τι λες και πώς το λες! Αν είσαι δεσμευμένος και κινήθηκες όλον αυτόν τον καιρό έντιμα και με ειλικρίνεια στα λόγια σου προς τον σύντροφό σου, δε χρειάζεται να φοβηθείς κάτι, αλλιώς, για κάποια μυστικά και ψέματα, έρχονται αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην ξεκινάς κάτι νέο στον έρωτα τώρα και μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια από νέες γνωριμίες!

Λέων
Η σημερινή ημέρα απαιτεί λογική, υπομονή και ωριμότητα από μέρους σου, φίλε Λέοντα! Η Πανσέληνος στο Ζώδιο της Παρθένου θα σου ξυπνήσει ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου.Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή Πανσέληνος θα κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο και αναγκαστικά θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και καταστάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις ανασφάλεια και συναισθηματική κούραση τώρα, αφού δεν μπορείς να καταλάβεις λόγω της Συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα αν τελικά ενδιαφέρεται ή όχι το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεσαι!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με τη σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, ίσως παίρνεις συχνά-πυκνά κάποια πράγματα πιο προσωπικά και πιο βαριά απ’ όσο πρέπει! Στον αισθηματικό τομέα, πολύ πιθανόν να κλονιστούν κάποιες, σημαντικές για σένα, σχέσεις λόγω της Πανσελήνου και θα αναγκαστείς τώρα να πάρεις κάποιες απαραίτητες δύσκολες αποφάσεις, για το άμεσο ή έμμεσο μέλλον! Πολλές από τις προσδοκίες σου στον συντροφικό τομέα, θα αποτύχουν και ίσως το άτομο που σε ενδιαφέρει να σε απογοητεύσει, λόγω ψεμάτων ή μεγάλων υποσχέσεων που δεν κράτησε, λόγω της επιρροής της Συνόδου Ερμή-Ποσειδώνα!

Ζυγός
Η σημερινή Πανσέληνος στην Παρθένο, φίλε Ζυγέ, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα βγάλει στην επιφάνεια αρκετά άγχη, ίσως και φοβίες! Στα ερωτικά σου, καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγεις παρασκηνιακές σχέσεις ή κρυφές ερωτικές ιστορίες, αφού θα υπάρξει η πιθανότητα να βγουν όλα στην επιφάνεια και να εκτεθείς ανεπανόρθωτα! Αν είναι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, απόφυγε προς το παρόν οποιαδήποτε επαφή ή προσπάθεια για επανασύνδεση, αφού θα πέσει στο κενό και θα απογοητευτείς!

Σκορπιός
Τα πλανητικά δρώμενα, σήμερα, επικεντρώνουν την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Σήμερα πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, ανέντιμες συμπεριφορές, ψέματα και ασυνεννοησία στη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος! Επίσης, φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι τυφλά τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις του συντρόφου σου! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να συγκρατηθείς και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σίγουρο μέλλον, απλά επειδή δε θες να δεχτείς την αλήθεια! Κάποια είδηση που αφορά τα ερωτικά σου σε απογοητεύει και ίσως προέλθει από ένα φιλικό σου πρόσωπο!

Τοξότης
Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου σου εφιστά την προσοχή και σε προειδοποιεί, φίλε Τοξότη, για άμεση συνετή συμπεριφορά και επιστράτευση της λογικής σου! Σήμερα, με τη Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, αν είσαι δεσμευμένος, η εμπιστοσύνη μεταξύ εσένα και του συντρόφου θα κλονιστεί αρκετά, μετά από αποκαλύψεις και μη τήρηση κάποιων υποσχέσεων, είτε από εσένα είτε από εκείνον! Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ορισμένα γεγονότα και εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το άτομο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσουν και να προδώσουν τις προσδοκίες σου!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, με τη σημερινή Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, απόφυγε την τάση σου για ψευδαισθήσεις, ψέματα και εξαπατήσεις, σε κάθε σου επαφή και συνάντηση! Ο ερωτικός τομέας επηρεάζεται αρκετά, από τη Σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα, αφού οι υποθέσεις, τα συμπεράσματα και κάποια πράγματα που νόμιζες ότι ίσχυαν, τώρα διαψεύδονται, γεγονός που θα σε απογοητεύσει! Επίσης, η ανάγκη σου για ερωτική προσοχή από τους γύρω σου, σε παρασύρει σε αυταπάτες αλλά και πολλές ψεύτικες υποσχέσεις, για λόγους εντυπωσιασμού! Προσοχή όμως, γιατί αργά ή γρήγορα, η αλήθεια θα λάμψει!

Υδροχόος
Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, στη διατήρηση της ευνοϊκής και ήρεμης καθημερινότητάς σου! Η Πανσέληνος στην Παρθένο αλλά και η Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα θα σου φέρουν, ίσως, απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μέσα από γεγονότα που θα σου ανοίξουν τα μάτια, θα καταλάβεις πού βρίσκεσαι και θα οργανώσεις εκ νέου τις κινήσεις σου, προς το άτομο που σε ενδιαφέρει ή τον σύντροφο! Ωστόσο, χρειάζεται χαλιναγώγηση το συναίσθημά μου, αφού ενδεχομένως και πάλι να επιλέξεις τον λάθος άνθρωπο, που θα σε πληγώσει!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για σένα! Θα κλονιστούν σημαντικοί τομείς αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις από το πλανητικό σκηνικό! Η Πανσέληνος απέναντί σου, στο ζώδιο της Παρθένου, θα σε αναγκάσει, μέσα από καταστάσεις, γεγονότα και αποκαλυπτικές συγκυρίες, να αναθεωρήσεις ό,τι μέχρι τώρα είχες δεδομένο στη συντροφική σου ζωή! Αν έχεις ήδη σύντροφο, κάποιες καταστάσεις ανατρέπονται και η σχέση φτάνει σε κρίσιμο απογοητευτικό σημείο, όπου η μόνη σανίδα σωτηρίας θα είναι η αλήθεια! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι παρορμητικά νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί πιθανόν να απογοητευτείς!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!