Τα λόγια σήμερα κόβουν σαν μαχαίρια! Αναμένονται δυσκολίες στην επικοινωνία μας, αφού ο Ερμής βρίσκεται σε Αντίθεση με τον Πλούτωνα! Θα υπάρξουν εκπρόσωποι του Ζωδιακού, κυρίως οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου, που θα προσγειωθούν απότομα στη σκληρή πραγματικότητα, μετά από ρήξεις και λεκτικά παιχνίδια εξουσίας!

Κριός
Φίλε Κριέ, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα, αν δεν αποφασίσεις να παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και λογικός! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναμένεις ένταση, κόντρες ή συγκρούσεις στη σχέση σου με το ταίρι σου! Καλύτερα, λοιπόν, να αποφύγεις συναισθηματικά ξεσπάσματα και σκληρά λόγια! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή και κυρίως αυτοσυγκράτηση, για έναν παρελθοντικό έρωτα, αφού το αποτέλεσμα μάλλον θα σε πληγώσει!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή όψη Αντίθεσης Ερμή-Πλούτωνα, χρειάζεται αρκετή προσοχή! Αν είσαι δεσμευμένος, θα επηρεαστεί αρκετά η επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου, η οποία πιθανόν να γίνει περισσότερο αιχμηρή, απότομη αλλά και χειριστική! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, θα φέρει σίγουρα νέες γνωριμίες κι ερωτικά μηνύματα, αλλά μη βιαστείς να απαντήσεις, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος λεκτικές εκφράσεις και, γενικά, ερωτικές επικοινωνίες!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, με τη σημερινή Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, θα αναγκαστείς να επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου, αφού με ποικίλους τρόπους θα τα δεις να απειλούνται! Αν είσαι ελεύθερος, πες οπωσδήποτε «όχι» στο ανούσιο φλερτ και στους επιφανειακούς θαυμαστές! Δεν έχεις πια χρόνο για σχέσεις με σύντομη ημερομηνία λήξης, οπότε επικεντρώσου σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που πραγματικά αξίζει να του δώσεις ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να περιορίσεις τις απαιτήσεις, τη ζήλια και την κτητικότητά σου, που ενδεχομένως να προκαλέσουν ρήξεις!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται προσοχή, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Πλούτωνα! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε λάθος έρωτες, απλά και μόνο επειδή σε ωθεί το πάθος κι η επιθυμία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να δείξεις τη μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία απέναντι στο ταίρι σου! Πες «όχι» σε εμμονές, καχυποψία και θυμό, διότι τώρα βγαίνουν πιο εύκολα στην επιφάνεια, πολύ πιθανόν με τη μορφή ρήξης!

Λέων
Φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, πριν ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε και τη λογική σου! Αν είσαι ελεύθερος, μη γυρνάς σε έναν έρωτα του παρελθόντος, γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς και να πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι υπερβολικός κι απότομος απέναντι στον σύντροφό σου, ιδίως κατά τη διάρκεια αντιθέσεων! Επιπλέον, απόφυγε οπωσδήποτε έναν παρασκηνιακό έρωτα, διότι υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθείς!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή όψη Αντίθεσης Ερμή-Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου. Αν είσαι δεσμευμένος κι αν όντως θες να πετύχεις τους στόχους που αφορούν τη σχέση σου, περιόρισε κριτική κι υπερβολικές απαιτήσεις και δραστηριοποιήσου με γνώμονα την εντιμότητα και τη λογική! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υποβόσκει, τώρα αποκαλύπτεται! Χειρίσου σωστά την εξέλιξη αυτή!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή όψη Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις στη σχέση σου τα εργασιακά σου προβλήματα, δημιουργώντας από το πουθενά εντάσεις και καβγάδες, χωρίς να σου φταίει σε τίποτα ο σύντροφός σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις τα ερωτικά με τα επαγγελματικά, ιδίως αν σε φλερτάρει ένας συνάδελφος ή πελάτης, γιατί θα εκτεθείς!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα πραγματοποιείται η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα κι επηρεάζει τον τομέα της ζωής σου που σχετίζεται με τις επαφές, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις καυτές στιγμές με τον σύντροφο, αρκεί να μην το παρακάνεις σε νεύρα και ξεσπάσματα, χωρίς ουσιαστικό λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια νέες γνωριμίες, όσο κι αν είναι φαινομενικά συναρπαστικές! Μην αφήνεσαι σε αυτές με αυθορμητισμό και πάθος, διότι αργότερα ενδεχομένως να το μετανιώσεις.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, σήμερα, θα χρειαστεί να έχεις αρκετή ψυχική δύναμη για να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που θα προκύψουν! Αν είσαι ελεύθερος, επιμένεις στα πάθη σου και παρασύρεσαι, για άλλη μια φορά, στο ακατάλληλο άτομο, που ενδεχομένως πάλι να σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι προετοιμασμένος για μία μικρή, προσωρινή, κρίση της σχέσης σου! Με ήρεμη συζήτηση, ζήτα από το ταίρι σου να σεβαστεί και να κατανοήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει ένα εκρηκτικό σκηνικό σε διάφορες συναναστροφές σου. Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι και πάλι σε λάθος αχαλίνωτα πάθη και περίεργες ερωτικές ιστορίες που ξέρεις ήδη πως θα σε πληγώσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κλείνεις τα μάτια σε προβλήματα και κάνεις πως δεν υπάρχουν! Αργά ή γρήγορα, θα δείξουν το μέγεθός τους και θα χρειαστούν άμεση και ψύχραιμη αντιμετώπιση!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με τη σημερινή Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, οι υποχρεώσεις κι οι εκκρεμότητες κάθε είδους είναι κι εκείνες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις τον σύντροφό σου για ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί τα λόγια σου τώρα πληγώνουν και θυμώνουν! Αν είσαι ελεύθερος κι υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον ή κάποιο φλερτ, μέσα στο χώρο της δουλειάς, θα πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά, διότι κινδυνεύεις, λόγω κουτσομπολιών, να εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή όψη Αντίθεσης Ερμή-Πλούτωνα, θα προκαλέσει κάποια προβλήματα, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες, την αυτοπεποίθησή σου, την προβολή σου, τη δημιουργικότητά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πες «ναι» σε καυτές παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου, αλλά πες ένα μεγάλο «όχι» σε παράλογες απαιτήσεις κι ανούσιες κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να νιώθεις σήμερα ιδιαίτερα επιθυμητός και σέξι, λόγω των αυξημένων σου κατακτήσεων και θαυμαστών, όμως πρέπει να προσέξεις την τάση σου για λάθος πάθη και λάθος ερωτικές επιλογές, για να μην πληγωθείς!

Πηγή