Με τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω, διανύουμε μία περίοδο αναθεώρησης, σκέψης και αναπόλησης σχετικά με υποθέσεις του παρελθόντος! Η περίοδος είναι κατάλληλη για να συγκροτήσουμε τους στόχους για τη νέα χρονιά, έχοντας ως γνώμονα τα λάθη του παρελθόντος!

 

Κριός

Φρόντισε να μην παραμελήσεις τον εαυτό σου στο κυνηγητό της καταξίωσης και προσπάθησε να μην παραμελείς την οικογένειά σου. Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις πολύ μεγάλη αισιοδοξία για τη σχέση σου, ενώ ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

 

Ταύρος

Φρόντισε να συζητήσεις πολύ με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο φέρνει μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα αισθηματικά σου, για καινούργιες γνωριμίες.

 

Δίδυμος

Οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι – κάνε λίγη ακόμα υπομονή και τα αποτελέσματα σύντομα θα είναι θετικά για το ζώδιό σου. Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν, αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Προσπάθησε να αφήσεις ελεύθερο το συναίσθημα και τις δυνατότητές σου για δημιουργία. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.

 

Λέων

Δείξε σοβαρότητα και συνέπεια στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων σου και το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα. Σήμερα θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου αρνητικά.

 

Παρθένος

Το μέλλον προμηνύεται αίσιο για σένα. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις, έλα πιο κοντά στο ταίρι σου και πες του ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

 

Ζυγός

Μην ανησυχήσεις και μην βιαστείς να αρνηθείς πριν εξετάσεις περισσότερα στοιχεία. Το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα επηρεάζει τα αισθηματικά σου και σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει.

 

Σκορπιός

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να πεις κουβέντες που θα φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή, αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Κινήσου ανάλογα.

 

Τοξότης

Δείξε προσοχή και μην προσπαθήσεις να υποστηρίξεις κανέναν, γιατί κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς. Φρόντισε να ξεχάσεις κάποιες παλιότερες καταστάσεις στα αισθηματικά σου και κάνε ένα νέο ξεκίνημα που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Μία ήρεμη συζήτηση θα αποκαταστήσει ισορροπίες που λείπουν εδώ και καιρό. Σήμερα μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις στα αισθηματικά σου, σε ό,τι αφορά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά.

 

Υδροχόος

Οι πλανήτες σού δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για τα αισθηματικά σου, ώστε να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε αυτή την ευνοϊκή περίοδο να κινηθείς ανάλογα και θα έρθει και αυτό που περιμένεις.

 

Ιχθύς

Μην αφεθείς στην τύχη των καταστάσεων και προχώρα δυναμικά για να ανατρέψεις τα δεδομένα. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου.

 

Πηγή