Ο Χείρωνας μας μπερδεύει αυτό το Σαββατοκύριακο! Από τη μία το Εξάγωνο του με τον Άρη που μας δίνει τη δύναμη και τη θέληση να ξεπεράσουμε πληγές κι απ’ την άλλη το Τετράγωνό του με την Αφροδίτη, επαναφέρει πληγές ερωτικές, αλλά και οικονομικές…

Κριός
Δείξε ψυχραιμία και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, αποφεύγοντας να μεγαλοποιήσεις τα μικρά εμπόδια που προκύπτουν. Τα πράγματα ολοκληρώνονται σε βάθος χρόνου. Στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ μου, δίνεις τις λύσεις που θέλεις με βοήθεια από τη μεγάλη κατανόηση που δείχνει το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι στην ζωή σου, να ξέρεις, ότι από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, μπορείς να κάνεις πολλά, ώστε να έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Ταύρος
Είναι επιτακτική ανάγκη άμεσα να οργανωθείς και ν’ αναλάβεις με σοβαρότητα τα καθήκοντά σου. Η συνέπεια που θα δείξεις, θα καθορίσει το μέγεθος της επιτυχίας. Μην αφήνεις το χρόνο να περάσει, απασχολούμενος με άσχετες δραστηριότητες. Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που σε χαρακτηρίζουν, για να περάσεις πολύ όμορφα.

Δίδυμος
Την ερχόμενη περίοδο, κάποια τυχαία γεγονότα γίνονται αφορμή να ενεργοποιηθούν υποθέσεις, που παραμένουν στάσιμες εδώ και καιρό. Φιλικά σου πρόσωπα σού δίνουν τη βοήθειά τους σε νέα ξεκινήματα. Πλησίασε σήμερα περισσότερο το ταίρι σου, Δίδυμέ μου, και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ

Καρκίνος
Προσπάθησε να διευθετήσεις τα ζητήματα που παρουσιάζονται, ώστε να οδηγηθείς σε θετικές εξελίξεις. Τα άστρα σού δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις τις σωστές κινήσεις. Σήμερα, Καρκίνε, που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, βρες τον εαυτό σου μακριά από το άγχος που έχεις και πέρνα ευχάριστα με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σας έκανε πολύ καλό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι θυμήσου, ότι αυτή η περίοδος είναι άκρως ερωτική και κατάλληλη, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Λέων
Τυχόν εκκρεμότητες του παρελθόντος με τον κατάλληλο προγραμματισμό τακτοποιούνται και σε οδηγούν σε αύξηση του προσωπικού σου χρόνου, που σου είναι απολύτως απαραίτητος. Η διάθεσή σου, Λέων, είναι πολύ ανεβασμένη κι έτσι δίνεις καλό τόνο στη σχέση σου, κάνοντας το ταίρι σου να περνάει όμορφα μαζί σου.

Παρθένος
Πρέπει να βρεις το χρόνο να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα, βάζοντας τα ανοιχτά ζητήματα σε μια σειρά. Αξιολόγησε τα «θέλω» και τις ανάγκες σου, θέτοντας προτεραιότητες. Έτσι, θα μπορείς να βλέπεις τα πράγματα καθαρά και να μην πελαγοδρομείς στο απόλυτο χάος. Σήμερα, Παρθένε μου, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις τις αποφάσεις, που θα φέρουν καλή πορεία στη σχέση σου.

Ζυγός
Οι άνθρωποι γύρω σου δε σε πολυκαταλαβαίνουν και τις περισσότερες φορές, στις συζητήσεις μαζί τους, απογοητεύεσαι. Είναι καλύτερα για εσένα να ασχοληθείς με κάτι πιο δημιουργικό και να μην παίρνεις μέρος σε κουβέντες, που σε εκνευρίζουν. Σήμερα, Ζυγέ, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, βγάλε τον ερωτισμό σου, κάνοντας το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Σκορπιός
Η προσοχή σου, Σκορπιέ, εστιάζει σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω θέματα που αφορούν τις άμεσες ανάγκες σου και την κάλυψή τους. Μην κάνεις πίσω τώρα, που οι πλανήτες φέρνουν εύνοια σε κάθε σου προσπάθεια. Θα αισθανθείς σήμερα στη σχέση σου κάποια απομόνωση. Μίλησε με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Τοξότης
Από σήμερα, Τοξότη, η ευχάριστη διάθεσή σου θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου, αλλά οι αποφάσεις που πήρες πρόσφατα, θα σε γεμίσουν υποχρεώσεις. Παράλληλα, θα διαπιστώσεις πως το αποτέλεσμα δε σε ικανοποιεί όσο περίμενες. Άκου την καρδιά σου κι ακολούθησε τη διαίσθησή σου, για να δώσεις λύση. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Αιγόκερως
Η ενέργεια που έχει συσσωρευτεί μέσα σου, αναζητά διέξοδο κι όλα δείχνουν πως είναι καιρός για νέα ξεκινήματα, που θα τύχουν υποστήριξης, αρκεί να τα στηρίξεις σε γερά θεμέλια. Η σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, αφού από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα έρθουν τα καλύτερα!

Υδροχόος
Ο απολογισμός που έκανες πρόσφατα, Υδροχόε μου, σου άφησε κάποιες πικρίες, που σταδιακά όμως υποχωρούν. Νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες και σύντομα η επιτυχία θα χτυπήσει την πόρτα σου. Προσπάθησε να είσαι συνεπής απέναντι τους στόχους σου. Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις ότι πολλά πράγματα που είχες στο μυαλό σου, αρχίζουν να υλοποιούνται.

Ιχθύς
Η δυνατότητα να δοθούν λύσεις σε σημαντικά ζητήματα, βελτιώνει ουσιαστικά την ψυχολογία σου και δίνει προοπτικές βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα. Αξιοποίησε την ευνοϊκή αυτή περίοδο, για να βάλεις τις βάσεις της μελλοντικής σου εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Ιχθύ, αν σήμερα ξεχάσεις τις ευθύνες από την υπόλοιπη καθημερινότητά σου και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια.

Πηγή