Εμφάνιση νέων προσώπων κι ενίσχυση των υπαρχόντων δεσμών για τη μέρα αυτή. Ρομαντισμός και σεξουαλικότητα βρίσκονται διάχυτα στην ατμόσφαιρα.

 

Κριός
Είναι μια ημέρα που θα σας είναι δύσκολο να ακολουθήσετε μια δίαιτα, ένα πρόγραμμα οικονομικό και θα έχετε την τάση να επιδεικνύεστε με όμορφα ή ακριβά πράγματα και να διασκεδάζετε όσο το δυνατό περισσότερο. Θέλετε την άνεση και ποικιλία και έχετε την τάση να ξοδεύετε ή επενδύετε πάνω από τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Ταύρος
Υπάρχει μια έντονη ποιότητα στα αισθήματα που έχετε σήμερα και μπορεί να ασκήσετε ακαταμάχητη έλξη σε κάποιον ή κάποια που αρέσετε αλλά και που σας θεωρεί μυστηριώδη προσωπικότητα. Είναι κατάλληλη στιγμή να φανερώσετε τα βαθύτερα αισθήματα, φόβους, ανάγκες και επιθυμίες σας σε αυτούς που αγαπάτε. Ίσως βιώσετε κάποιον κεραυνοβόλο έρωτα. Μια ερωτική τρέλα. 

Δίδυμοι
Ισχυρά σεξουαλικά αισθήματα ή και ρομαντικά πάθη ενεργοποιούνται σήμερα και η επιθυμία σας να βρεθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι πολύ αυξημένη. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιον/α, κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας, οι πιθανότητες για να αποκτήσετε είναι μεγάλες. Καλλιτεχνική και δημιουργική έκφραση ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα αρκεί να μην γίνετε υπερβολικοί ή απότομοι στις αποφάσεις σας.

Καρκίνος
Αυξημένη φυσική δύναμη, θάρρος και ισχυρή αίσθηση για την περιπέτεια κάνουν αυτή την χρονική ημέρα της ζωής σας πολύ ενδιαφέρουσα. Αναζητάτε την διέγερση, φυσική και σωματική. Το κύριο πεδίο δράσης σας θα είναι η ενασχόλησή σας και μια υπόθεση που εκκρεμεί από το παρελθόν. Και στις δυο περιπτώσεις η πιθανότητα ξαφνικής επιτυχίας ή λύσης είναι πολύ πιθανή σήμερα. Ακόμα εκμεταλλευτείτε κάποιες ξαφνικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

Λέων
Η εμφάνιση κάποιου γυναικείου προσώπου στην ζωή σας είναι πιθανό να σηματοδοτήσει κάποιους καινούργιους στόχους ή έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτόν που κάνατε μέχρι σήμερα. Μια ημέρα συναισθηματικών ανακατατάξεων.

Παρθένος
Κάθε δραστηριότητα που απαιτεί αυτοέλεγχο, αυτοπειθαρχία και αυτο-συγκέντρωση ευνοείται αυτή την ημέρα. Ευνοούνται επίσης οι σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα. Έχετε τη διάθεση για ησυχία, σκέψη και διαλογισμό. Σοβαρά σχέδια ή επιθυμίες η οποίες σας απασχολούσαν κατά το παρελθόν φαίνεται πως πλησιάζει ο καιρός να τις υλοποιήσετε και να τις κάνετε να δουλέψουν για σας.

Ζυγός
Αισθήματα νοσταλγίας, συναισθηματισμού και μια λαχτάρα για στενή επαφή ή μια αίσθηση συναισθηματικής συμπάθειας προς κάποιο άλλο πρόσωπο ανακινούνται σήμερα. Το να βρεθείτε με ανθρώπους που σας συνέδεε κάτι στο παρελθόν ή φίλους παλιούς, ίσως αποδειχτεί προσοδοφόρο σήμερα. Τα οικονομικά σας και η δημιουργική σας ικανότητα θα βρίσκονται σε καλό επίπεδο ή πολύ σύντομα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο.

Σκορπιός
Κατά συνέπεια μπορείτε και βλέπετε τρόπους να επεκτείνετε την σταδιοδρομία σας και τους στόχους σας και να προωθήσετε τον εαυτό σας σε ευκαιρίες και πηγές που μέχρι σήμερα παραβλέπατε. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μακρινά ταξίδια, ή να αρχίσετε μια αλληλογραφία με το εξωτερικό επιδιώκοντας κάποιο μεγαλύτερο όραμα για τον εαυτό σας. Αυτού του είδους οι επαφές είναι πολύ ευνοϊκές αυτές τις ημέρες για σας.

Τοξότης
Επειδή αισθάνεστε ανήσυχοι και ανυπόμονοι μπορεί να πάρετε κάποιες πολύ βιαστικές αποφάσεις οι οποίες θα σας κάνουν να μετανιώσετε μετά. Δεν θά’ πρεπε να μειώσετε τον ενθουσιασμό σας ή να περιορίσετε τις αναζητήσεις σας, αλλά βεβαιωθείτε όμως ότι προχωρείτε αρκετά σιγά, σταθερά και εξετάζετε τις καταστάσεις με έναν ρεαλιστικό τρόπο πριν δεσμευτείτε σε μια νέα περιπέτεια.

Αιγόκερως
Ο αυθορμητισμός και η ελευθερία είναι τα κλειδιά αυτή την ημέρα. Η διάθεσή σας επίσης πάρα πολύ καλή. Θα είστε χαρούμενοι, κατά κάποιο τρόπο εκκεντρικοί και μερικές φορές θα κάνετε πράγματα που συνήθως δεν είναι στον χαρακτήρα σας. Όλα αυτά, απλά γιατί αισθάνεστε λιγότερο εμποδισμένοι, λιγότερο προσεκτικοί απ’ ότι συνήθως και αισθάνεστε καλά. Αυτή είναι μια ημέρα όπου αισθάνεστε σαν να απελευθερωθήκατε από κάτι το οποίο σας είχε περιορίσει για πολύ καιρό.

Υδροχόος
Μια ημέρα όπου θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που θα σας παρουσιαστούν με αποφασιστικότητα. Αν δεν έχετε κάποια σχέση σήμερα να περιμένετε κάποιο πρόσωπο να μπει στη ζωή σας. Αν υπάρχει μια, η ημέρα είναι ευνοϊκή για να την νομιμοποιήσετε. Αν έχετε ήδη ένα ευχάριστο γεγονός θα αλλάξει σημαντικά την ζωή σας. Η υπερβολική αισιοδοξία, η υπερ-εμπιστοσύνη στις αποφάσεις σας και κάποια υπερβολή σε σχέση με τα έξοδά σας ίσως να αποτελέσουν σημαντικό εμπόδιο στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας στο άμεσο μέλλον.

Ιχθείς
Το να αξιολογήσετε και να θέσετε προτεραιότητες σε σχέση με την δουλειά σας και την οικογένειά σας ίσως να είναι πολύ έξυπνο από μέρους σας σήμερα. Μπορείτε για παράδειγμα να κόψετε κάποιες ώρες από την ενασχόλησή σας και να τις αφιερώσετε στον εαυτό σας ή την οικογένειά σας. Εντάσεις και συγκρούσεις στις προσωπικές σας σχέσεις είναι πιθανές.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.