Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα αλλά και Σύνοδος Ερμή-Δία κι όλοι χαμογελάμε! Τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου εκπληρώνουν τα ερωτικά τους όνειρα και τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα δέχονται χαρμόσυνα μηνύματα κι ειδήσεις!

Κριός
Σήμερα, Κριέ, θα δεχτείς την επιβράβευση, το θαυμασμό και την προσοχή των γύρω σου, φυσικά, με πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Έτσι όπως κινείσαι, κάνεις τους άλλους γύρω σου να αισθάνονται σιγουριά μαζί σου, αφού άλλωστε σε ό,τι σου έχουν ζητήσει, προστρέχεις να βοηθήσεις και δίνεις τις καλύτερες λύσεις για να βγουν από το πρόβλημα που τους απασχολεί. Σε κάποια υπόθεση που περιμένεις να δεις πως θα εξελιχθεί, να ξέρεις, θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα. Προβλήματα που ίσως υπάρχουν στα αισθηματικά σου με τη συζήτηση, αλλά και την προσαρμοστικότητά σου, μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, θα έχεις να λύσεις πάρα πολλές προβληματικές καταστάσεις και πρέπει να κάνεις μόνο σωστές κινήσεις, ώστε να μην ξεφύγεις καθόλου από τους στόχους σου. Η δυναμικότητά σου, αλλά και η αυτοκυριαρχία σου, θα είναι στα ύψη τους, αφού πραγματικά θέλεις να πετύχεις απέναντι σε όλες τις προκλήσεις. Υπάρχουν γύρω σου άτομα που είναι πρόθυμα να σου προσφέρουν όποια βοήθεια ζητήσεις. Πρέπει ν’ αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα, ξεκαθάρισε τη θέση σου, λέγοντας τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς.

Δίδυμος
Οι προβληματισμοί σου, Δίδυμε, είναι πάρα πολλοί, επειδή το τελευταίο διάστημα έχεις αντιμετωπίσει αμέτρητα προβλήματα, τα οποία δυστυχώς περίμεναν τις λύσεις τους μόνο από τα δικά σου χέρια. Προσπαθείς να δείξεις στους άλλους γύρω σου, ότι η ψυχολογία σου είναι πάρα πολύ καλή και πως βρίσκεσαι σε άψογη κατάσταση, αλλά μέσα σου ώρες – ώρες δεν αισθάνεσαι και τόσο ευχάριστα. Η αισιοδοξία όμως είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου κι αυτό πρέπει να κρατήσεις για σήμερα. Έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφό σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις δυνατότητες για να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, θα κάνεις κινήσεις, για να λύσεις υποθέσεις οι οποίες σε προβληματίζουν εδώ και πολύ διάστημα. Υπάρχουν θέματα για τα οποία ακόμη δεν έχεις βρει μεθόδους αντιμετώπισης, που θα σε ικανοποιήσουν και θα σε κάνουν να ηρεμήσεις ψυχικά. Μην παιδεύεις το μυαλό σου και μην προσπαθείς να τα παλέψεις όλα μόνος σου. Φρόντισε να ζητήσεις τη βοήθεια ενός δικού σου ατόμου και σε βεβαιώνω, ότι θα σε βγάλει από πολλές δύσκολες θέσεις. Στα αισθηματικά σου οι ανανεώσεις, οι ανατροπές και τα ξεκαθαρίσματα ευνοούνται. Μην πεις πάντως πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω απ’ όλα, δε θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

Λέων
Θα δείξεις σήμερα, Λέων, το ηγετικό σου παράστημα στον περίγυρό σου, κάτι που θα αναγνωριστεί, αφού πραγματικά το αξίζεις. Έχεις δουλέψει ασταμάτητα για να επιτευχθούν πάρα πολλά πράγματα. Μερικά από αυτά μπορεί να μην είχαν πραγματοποιηθεί, αν δεν είχες βάλει το δικό σου χέρι. Κάποια εμπόδια που υπήρχαν στο παρελθόν, τώρα φεύγουν κι αρχίζει μία καινούργια περίοδος για σένα. Ο έρωτας σήμερα θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Καλό, λοιπόν, είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία σου και να δεις τα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίψεις κάτι, αν δεν το έχεις διερευνήσει πολύ καλά.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις μία ιδιαίτερη τάση απαισιοδοξίας για τις καταστάσεις που σε απασχολούν, νομίζοντας ότι δεν υπάρχει κάτι που να πηγαίνει καλά, παρασυρόμενος σε μία ασυνήθιστη καταστροφολογία. Μην το κάνεις, αφού πραγματικά μέσα σου ξέρεις, ότι οι κινήσεις σου είναι πάρα πολύ σωστές και, πως με τον πολύ καλό προγραμματισμό σου, σε περιμένουν η επιτυχία κι η χαρά. Η γοητεία σου σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου κι απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, ένα άτομο, ενδεχομένως ηλικιακά μεγαλύτερο από σένα, θα σε εκθειάσει για τη δυναμικότητα και το μυαλό σου. Ξέρεις ότι μερικά πράγματα δεν κρύβονται και ειδικά σε σένα που έχεις παλέψει, αξίζει η επιβράβευση, αλλά και η ηθική ικανοποίηση, ότι τελείωσες τις υποθέσεις σου με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Πρέπει σήμερα να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις, οπότε σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξίδι θα έκανε καλό και στους δυο σας.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές για τον εαυτό σου. Η αλήθεια είναι, ότι η ρουτίνα της καθημερινότητας σ’ έχει κουράσει και θέλεις να τροποποιήσεις πολλές καταστάσεις γύρω σου, ώστε να αισθανθείς καλύτερα ψυχικά. Σίγουρα, αυτό που θα βάλεις το μυαλό σου θα επιτευχθεί, οτιδήποτε κι αν χρειαστεί να κάνεις. Έχεις μπει σε περίοδο στην οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς να έχεις κριτική διάθεση ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σ’ ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, θα μπεις σε σκέψεις για πολλά θέματα που αφορούν την ποιότητα της ζωής σου, αλλά και για υποθέσεις, οι οποίες μέχρι τώρα σε απασχολούν και δεν έχουν τελειώσει. Δε θα μείνεις μόνο στις σκέψεις, αλλά θ’ αρχίσεις να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα, ώστε να απεμπλακείς από καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούν. Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα φτάσουν στ’ αυτιά σου κάποια λόγια που δεν ευσταθούν και αφορούν άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Είσαι από τα ζώδια που δεν αντέχουν την αδικία, πόσο μάλλον όταν ακούς πράγματα για δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε όμως να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να μην πεις την άποψή σου, επειδή στο μόνο που θα καταλήξεις, είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου, χωρίς τελικά να υπάρξει το παραμικρό αποτέλεσμα. Η σχέση σου σήμερα θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις τη μέρα σου μαζί του ερωτικά και ρομαντικά.

Υδροχόος
Οι μέρες των γιορτών πλησιάζουν, Υδροχόε, κι αυτό σου φέρνει μία πολύ γλυκιά μελαγχολία. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά σχέδια για εκείνες τις μέρες, αλλά οι υποθέσεις της καθημερινότητας δεν σ’ αφήνουν ν’ ασχοληθείς με τέτοιου είδους θέματα. Έχε, λοιπόν, ένα πάρα πολύ καλό προγραμματισμό για να τελειώσεις σύντομα όλα αυτά τα θέματα που σε αγχώνουν και προβληματίζουν μέχρι τώρα. Μην προσπαθήσεις να λύσεις κάποια παρεξήγηση – άλλη μέρα θα είναι πιο κατάλληλη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ζεις με προσδοκίες και όνειρα που είναι πολύ έντονα. Σε βεβαιώνω, ότι θα τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, θέλεις ν’ αλλάξεις τα πάντα γύρω σου, αλλά σε συμβουλεύω να συγκρατηθείς, αφού δεν είναι ημέρα κατάλληλη για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Αν επιμείνεις, θα εμφανιστούν πολλά εμπόδια, τα οποία θα σ’ εκνευρίσουν έντονα. Ασχολήσου, λοιπόν, με τις υποθέσεις που αυτή τη στιγμή τρέχουν και χρειάζονται άμεση λύση, την οποία μόνο εσύ μπορείς να δώσεις. Οι συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα. Μη συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο με τις ευθύνες από τα επαγγελματικά σου να σε κάνουν να παραμελείς το ταίρι σου, διαφορετικά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην πιέσεις καταστάσεις και πρόσωπα αυτή την περίοδο. Στην πορεία τα πράγματα θα δείξουν από μόνα τους.

Πηγή