Από σήμερα έχουν γενέθλια τα Τοξοτάκια! Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό τους και φωτίζεται η ζωή των Κριών, Διδύμων, Λεόντων, Ζυγών, Τοξοτών κι Υδροχόων! Ωστόσο, για όλους ξεκινά μία περίοδος γεμάτη χαρά, τόλμη κι αισιοδοξία!

Κριός
Επαληθεύονται σήμερα οι ανησυχίες σου, Κριέ, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει άτομο του οικογενειακού σου κύκλου. Το τέλμα στο οποίο έχει βρεθεί, αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζει την κατάσταση, σου προκαλούν την αίσθηση ότι πρέπει να σπεύσεις να βρεις άμεση λύση. Η διαύγεια του μυαλού σου θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να δώσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μην ανησυχείς για το παραμικρό, αφού στο τέλος όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου επειδή θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στενοχωρήσεις το ταίρι σου.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, πρόσεξε να μην εμπλακείς σε υποθέσεις και με άτομα, που δεν ταιριάζουν στη δική σου ψυχοσύνθεση. Μπορεί στην πορεία να μπλέξεις σε συζητήσεις και καταστάσεις, απ’ όπου θα αδυνατείς να ξεφύγεις. Απόφυγε δεξιοτεχνικά τις κακοτοπιές αφού έχεις πολλά δικά σου θέματα να λύσεις, τα οποία απαιτούν άμεση αντίδραση. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο λίγο τον περίγυρό σου, επειδή μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος.

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμέ μου, πρέπει να βρεις τη δύναμη για να μιλήσεις σε άτομα της οικογένειάς σου και να πεις τι είναι αυτά που σε στεναχωρούν και προβληματίζουν. Μέχρι τώρα έχεις δώσει πάρα πολλά κι αυτό σε κουράζει ψυχικά, αλλά διστάζεις επειδή μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο ρήγμα μεταξύ σας. Οι σκέψεις αυτές είναι αβάσιμες, αφού τα δικά σου άτομα σε θέλουν, επειδή κοντά τους γιατί ξέρουν πραγματικά τι πρεσβεύεις. Μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να είστε καλά εσύ και το ταίρι σου.

Καρκίνος
Ο Ερμής είναι ανάδρομος, Καρκίνε, φέρνοντας έντονη ασυνεννοησία και κάποιες καθυστερήσεις. Υποθέσεις οι οποίες θέλεις να τελειώσουν, ακόμη δεν έχουν βρει τις λύσεις τους. Δε χρειάζεται όμως να παραπονιέσαι σε δικά σου άτομα και καλύτερα δώσε λίγο χρόνο, αφού στην πορεία των πραγμάτων θα δεις, ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά και πως οι κινήσεις που έχεις μέχρι τώρα κάνει, θα στεφθούν με μεγάλη επιτυχία. Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

Λέων
Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, Λέων μου, και σαν να μη φτάνουν μόνο αυτές, ζητούν και τρίτα άτομα τη βοήθειά σου. Σήμερα, χρειάζεται να πάρεις μια ανάσα, καθώς νιώθεις ότι δεν έχεις πλέον άλλες αντοχές. Αφιέρωσε χρόνο σε σένα, κάνε ευχάριστα πράγματα κι άφησε για λίγο αργότερα κάποιες υποχρεώσεις, που ούτως ή άλλως ακόμη καθυστερούν. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά κι η διάθεσή σου σήμερα θα είναι ευχάριστη. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου ώστε να το κάνεις να νιώσει πιο άνετα.

Παρθένος
Θα πρέπει σήμερα να καταλάβεις, Παρθένε μου, ότι δε σκέφτονται όλοι με το δικό σου μυαλό. Υπάρχουν άτομα τα οποία είναι κακεντρεχή και δε θέλουν το καλό σου. Θα πουν λόγια, τα οποία δυστυχώς θα φτάσουν σε σένα. Η φύση όμως του ζωδίου σου είναι πάνω από όλα αυτά και δεν ασχολείσαι με τέτοιες μικρότητες. Προσπαθείς να λύσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν και σε βεβαιώνω, ότι θα τα καταφέρεις μια χαρά. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Απόφυγε πάντως να εκνευριστείς.

Ζυγός
Έχεις στο νου σου πάρα πολλά πράγματα, Ζυγέ, τα οποία σε προβληματίζουν έντονα και χρειάζεται να λύσεις. Το καλύτερο από όλα θα ήταν, να τα μοιραστείς με κάποιο δικό σου άτομο, για να φύγει αρκετό βάρος από τις πλάτες σου. Θα σε ακούσει κι η κατανόηση που θα δεχτείς, θα είναι μεγάλη ανακούφιση για σένα. Μετά, η αισιοδοξία σου γυρνάει πάλι στο προσκήνιο. Στη σχέση σου πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε προβλημάτιζαν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν.

Σκορπιός
Θα δεις σήμερα τα πράγματα από την αρχή, Σκορπιέ, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους που φέρνουν αντιπαραθέσεις με ένα φιλικό σου άτομο. Αναμοχλεύεις κάθε λεπτομέρεια κι ανακαλύπτεις τη ρίζα του κακού, που δεν είναι άλλη από τις ατυχείς συγκυρίες κι εντάσεις, οι οποίες προέκυψαν από δυσάρεστες καταστάσεις, που περάσατε και οι δύο. Το ξεκαθάρισμα επιβάλλεται και το πραγματοποιείς. Απαλλαγμένη πλέον από οποιοδήποτε βάρος, η σχέση σας μπαίνει σε καινούργια βάση. Η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, η μέρα σου θα είναι αρκετά ήσυχη και χαρούμενη, με την αισιοδοξία σου να βρίσκεται στα ύψη της. Μπορείς ν’ ασχοληθείς με πράγματα, τα οποία θα σε κάνουν να ηρεμήσεις ψυχικά και να σου δώσουν καινούργιες ιδέες για καταστάσεις, που περνάς στην καθημερινότητα. Υποθέσεις οι οποίες σε προβληματίζουν, έχουν μπει σε πάρα πολύ καλό δρόμο και θα βρουν τις καλύτερες λύσεις τους. Μερικά θέματα στη σχέση σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μίλα στο ταίρι σου κι απόφυγε να παίρνεις όλες τις καταστάσεις πάνω σου.

Αιγόκερως
Κάποιες άσχημες καταστάσεις, Αιγόκερέ μου, τελευταία σ’ έχουν καταβάλει ψυχικά. Σήμερα, σε συμβουλεύω να ξαναποκτήσεις τη λάμψη σου, επιλέγοντας την περιποίηση του σώματός σου και κάνοντας πράγματα που αφορούν την εξωτερική σου εμφάνιση. Ένα στενό συγγενικό σου άτομο σε καταλαβαίνει και ξέρει ότι το έχεις πραγματικά ανάγκη. Είναι καιρός να φροντίσεις και το δικό σου εαυτό. Σήμερα μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνουν το κλίμα πάρα πολύ ευχάριστο.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, θ’ ακούσεις κάποια πράγματα από φιλικό σου πρόσωπο, που θα σ’ εκνευρίσουν αρκετά. Προσπάθησε να το συνετίσεις για να βρει το δρόμο του και να δει κάποιες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Είσαι από τα ζώδια που όλοι θέλουν πλάι τους και ιδιαίτερα τα κοντινά τους πρόσωπα. Η σχέση σου έχει αρχίσει να πηγαίνει καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Κι αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, είναι μια θετική περίοδος, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, οι ιδέες σου θα είναι μοναδικές, παρόλο που μερικά άτομα δε θα μπορέσουν να τις καταλάβουν. Μην ασχολείσαι με το τελευταίο, αλλά εστίασε σε θέματα που σε αφορούν και των οποίων η άμεση λύση σε ταλαιπωρεί. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε καλό είναι να μην ανοίξεις καινούργια μέτωπα, τα οποία στην πορεία μπορεί να σε βάλουν σε περιπέτειες. Στη σχέση σου όλα θα πάνε αρκετά καλά. Απόφυγε, λοιπόν, να σε ρίχνουν ψυχολογικά κάποια θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Αν δεν έχεις ταίρι, θα παρουσιαστεί έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο κι εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Πηγή