paul1488

Ναι, ναι, ναι! Στα ξαφνικά όλα αλλάζουν, όλα φτιάχνουν, όλα βελτιώνονται! Τρίγωνο Άρη-Ουρανού σήμερα και μόνο χαρά μπορούν να περιμένουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου, αρκεί να διεκδικήσουν αυτό που επιθυμούν!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο σήμερα με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να βελτιώσεις συγγενικές σχέσεις ή οικιακά-οικογενειακά θέματα! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι σίγουρος για τα συναισθήματα και την αφοσίωση του συντρόφου σου, μέσα από τις πράξεις του! Επιπλέον κολακεύεσαι με τις εκδηλώσεις τρυφερότητας από μέρους του κι ανταποδόσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει σε ‘σένα ξαφνικά και επιδιώκει επανασύνδεση! Αν θες όντως κάτι τέτοιο, πες άφοβα το «ναι»!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, που πραγματοποιείται σήμερα, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γνωριμίες ή και νέες σχέσεις, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, πολλά μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και προτάσεις! Γοητεύεις με τον λόγο σου και πραγματικά όλα μπορούν να συμβούν, αφού η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα ανανεωτική για τον ερωτικό τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, πολλές από τις επιθυμίες σου πραγματοποιούνται από τον σύντροφό σου, εκεί που ούτε καν το περιμένεις!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, θα σου προσφέρει με διάφορους τρόπους χαμόγελο και μία ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο , το οποίο δεν είχες προσέξει μέχρι τώρα, σου εκδηλώνει τώρα το ενδιαφέρον και τον έρωτά του για ‘σένα! Δώσε του μία ευκαιρία και πού ξέρεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους η σχέση σου σταθεροποιείται και μετά από συζήτηση με τον σύντροφό σου και βρίσκετε λύσεις σε τυχόν προβληματισμούς, που σας είχαν κουράσει τελευταία!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, που πραγματοποιείται σήμερα, σου εγγυάται πολλές θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα φέρνει νέες ανέλπιστα ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες κι ειδικά μία νέα γνωριμία ικανή να μεταμορφωθεί στο άμεσο μέλλον σε μία νέα όμορφη σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο, ανανέωση της σχέσης σας κι ευχάριστες εξόδους ψυχαγωγίας! Πετυχαίνεις όλους τους ερωτικούς σου στόχους!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, να αντιληφθείς πλήρως τα συναισθήματά σου και να μάθεις ένα ευχάριστο νέο. Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός ή παρασκηνιακός έρωτας σε οδηγεί σε καυτά συναρπαστικά ερωτικά μονοπάτια! Ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα σου αναστατώνει όλη τη ζωή, ευχάριστα! Αν είσαι δεσμευμένος, μία συζήτηση για την επίλυση παλαιών προβλημάτων που εκκρεμούν με τον σύντροφό σου σού δίνει χαρά κι ανακούφιση!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, σου υπόσχεται να σου προσφέρει μια ανέλπιστα εξαιρετική κι ευχάριστη ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα καλό θα ήταν να προτείνεις και να οργανώσεις μία έξοδο με τον σύντροφό σου, που θα ανανεώσει τη σχέση σας αφού θα περάσετε σίγουρα υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα, τηλεφώνημα ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία, θα σου αλλάξουν κυριολεκτικά τη ζωή! Το φλερτ, ωστόσο, δε θα έχει σταματημό!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού θα σου προσφέρει εξαιρετικά θετικές και μάλιστα απρόσμενες εξελίξεις, που θα βοηθήσουν πολύ στην πλήρη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας κι υπόστασης! Αν είσαι ελεύθερος, η ώριμη και προσγειωμένη αυτοπεποίθησή σου κι η ουσιαστική σου γοητεία σήμερα θα βοηθήσουν να κάνεις μία νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία, που θα πιθανόν να οδηγηθεί σε σοβαρή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου κι έτσι κερδίζεις εσύ το πάνω χέρι στη σχέση σας!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, σήμερα, προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά, χωρίς καν να το περιμένεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως έρθει ξαφνικά μία ευκαιρία να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή αν είσαι ήδη παντρεμένος, να βελτιώσετε πλήρως τη ζωή σας και την καθημερινότητά σας με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να κάνεις σήμερα μια σοβαρή κι αξιοθαύμαστη γνωριμία με ένα άτομο που θα σου προσφέρει ό,τι ακριβώς είχες ονειρευτεί από το άλλο σου μισό!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού θα σε βοηθήσει πολύ να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες κι ανάγκες, όπως και τα αισθήματά σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα γίνει η αποκάλυψη κρυφών θαυμαστών! Αυτό φυσικά θα αλλάξει τα σχέδιά σου και θα ανατρέψει τα δεδομένα σου, αλλά και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, εκτός από τις καυτές αισθησιακές στιγμές που θα περάσεις με τον σύντροφο, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει κιόλας να πείσεις το ταίρι σου για τις πιο βαθιές σου συναισθηματικές ανάγκες κι εκείνο να σε καταλάβει απόλυτα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, σήμερα, είναι σαφώς μία πολύ θετική όψη για ‘σένα! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας είναι απόλυτα ευνοημένος, ιδίως επικοινωνιακά, αφού πολλές θα είναι οι κατακτήσεις κι οι θαυμαστές, κι εσύ θα χορτάσεις επαφές, ραντεβού, μηνύματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σε κακομαθαίνει με κάθε τρόπο και μάλιστα πιθανόν να προχωρήσει και σε μία πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Ουρανού σου δίνει λύσεις από το πουθενά κι επιτέλους απαλλάσσεσαι από άγχος και τρεξίματα! Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επικοινωνήσει μαζί σου και να σε προσεγγίσει διαφορετικά, γι’αυτό μη χάσεις την ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνετε επιτέλους μαζί με τον σύντροφό σου θέματα που σας απασχολούσαν μέχρι τώρα κι ανανεώνετε έτσι την καθημερινότητά σας!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε κάθε είδους γνώσεις αλλά και ταυτόχρονη ανεμελιά! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές κι επαφές, θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Επίσης απολαμβάνεις φλερτ, ερωτική τύχη και πολλά ερωτικά μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, οι επαφές σου κι η επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου βελτιώνονται και θα φέρουν θετικές αλλαγές στη σχέση σας!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!