Η σημερινή θετική συνεργασία του Χείρωνα με τον Ερμή απαλύνει πληγές των Ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, μετά από ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, μία είδηση ή μία συνάντηση!

Κριός
Φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα, ετοιμάσου για ευχάριστα νέα κι ειδήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, προετοιμάσου για τα καλύτερα! Έρχονται άπειρες ευκαιρίες σήμερα για νέα ερωτικά ξεκινήματα, χαρά μέσα από μηνύματα, φλερτ και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο διορθώνεται κι είναι πλέον στα καλύτερά της! Επιπλέον, μέσα από μία συζήτηση θα μπορέσεις εύκολα να τον πείσεις για κάτι που θες από αυτόν!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα, μία επιθυμία σου εκπληρώνεται σήμερα, μετά από υπομονή αλλά και δυναμική επιμονή από μέρους σου! Αν είσαι δεσμευμένος, συναισθηματική σιγουριά θα απολαύσεις σήμερα στη σχέση σου! Επιπλέον απολαμβάνετε αισθησιακές καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να δεις την ερωτική σου ζωή πιο σοβαρά πια! Ωστόσο, ετοιμάσου για μία ερωτική εξομολόγηση από ένα άτομο που δεν είχες προσέξει μέχρι τώρα!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, είσαι περιζήτητος κι αρκετά προσιτός επικοινωνιακά. Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες γνωριμίες αλλά και πολλές ερωτικές επαφές, που θα σε ανανεώσουν! Η επικοινωνία είναι το κλειδί στον έρωτα, σήμερα, και σίγουρα θα έχεις ένα χαρούμενο μήνυμα από τον άνθρωπο που θες ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος κι ήθελες να συζητήσεις κάτι με τον σύντροφό σου, κάνε το σήμερα, που η τύχη είναι με το μέρος σου!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, έρχονται αποκαλύψεις, που θα σε ωφελήσουν, σε αρκετά σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον συναισθηματικό τομέα θα είναι απόλυτα ανανεωτικές και θετικές για ‘σένα! Μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, ερωτικές επαφές, φλερτ και νέα ξεκινήματα! Υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα να δεις διαφορετικά ένα φίλο σου κι ίσως ένας μεγάλος έρωτας γεννηθεί μέσα από μία φιλία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ανανέωση και βελτίωση στη σχέση σου!

Λέων
Φίλε Λέοντα, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός και δημοφιλής στους κοινωνικούς σου κύκλους! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, μετά από μία ερωτική προσέγγιση εκείνου του συναδέλφου που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου τον τελευταίο καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση κι ωριμότητα να βρεις λύσεις, αφού σήμερα θα βάλεις γερές βάσεις στα όνειρα και στις επιδιώξεις που αφορούν τη σχέση σου!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, με τα λόγια σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων. Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες αξιόλογες γνωριμίες, όπως και για φλερτ, ίσως ακόμα και μέσα στο εργασιακό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις επίτευξη ουσιαστικών στόχων μέσα από σωστή επικοινωνία και να απολαύσεις μία ήρεμη κι εποικοδομητική ερωτική ημέρα, με τον σύντροφό σου!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα, σήμερα, μπορείς να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις κι ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός κι η γοητεία που εκπέμπεις δε θα αφήσουν κανένα ερωτικό στόχο αδιάφορο! Σαγηνεύεις εύκολα τον άλλον κι έτσι κερδίζεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος κι αισθησιασμός χαρακτηρίζουν τη σημερινή ημέρα! Απολαμβάνεις ατέλειωτες καυτές στιγμές με τον σύντροφό σου, ανανεώνοντας τη σχέση σας!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεται η ψυχή σου, αλλά και ποιοι πραγματικά είναι ειλικρινείς και τίμιοι απέναντί σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία ιδιαίτερα συντροφική και τρυφερή ημέρα, γεμάτη πάθος και ρομαντισμό! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις τώρα μία τεράστια ευκαιρία για μία νέα σχέση ή μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα γοητευτική και συναρπαστική, που μπορεί να σου αλλάξει όλη σου την καθημερινότητα και μάλιστα να υποσχεθεί κοινό μέλλον!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, ευνοούνται κοινωνικές συναναστροφές αλλά και γενικά διαπροσωπικές σχέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μόλις έφτασε μία από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου! Απολαμβάνεις συντροφικότητα, συναισθηματισμό, γαλήνη, ρομαντισμό κι ηρεμία! Αν είσαι ελεύθερος, ομορφαίνεις όλο και πιο πολύ κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις! Μία από αυτές, μάλιστα, θα έρθει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, οφείλεις να δείξεις τον σοβαρό κι ώριμο χαρακτήρα σου και να εκμεταλλευτείς την εύνοια της όψης για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες σήμερα! Μία απόλυτα συναισθηματική και τυχερή ημέρα σε περιμένει, που κυλά σύμφωνα με τις επιθυμίες και τους στόχους σου στον έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το ταίρι σου, που σίγουρα θα ανανεώσουν τη σχέση σας!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, είναι η ιδανική στιγμή για να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε όλες σου τις δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για την τέλεια ημέρα, όσον αφορά τα ερωτικά σου! Φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, νέες γνωριμίες, ερωτόλογα, αλλά και επικοινωνιακή προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει ήδη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος, συναίσθημα, συντροφικότητα και βελτιωμένη επικοινωνία με τον σύντροφό σου! Περνάτε υπέροχα μαζί, με ποικίλους τρόπους!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Ερμή-Χείρωνα σήμερα, επικεντρώνεσαι σε εργασία, σπίτι κι οικογένεια! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν πιθανόν να σε προσεγγίσει σήμερα! Μην παρασύρεσαι σε μία σχέση που σε έχει πληγώσει, πριν το σκεφτείς ώριμα και λογικά! Αν είσαι δεσμευμένος, να θυμάσαι πως η διαίσθησή σου είναι αυτή που θα σου δώσει την απάντηση για το αν πρέπει ή όχι να μιλήσετε τώρα με τον σύντροφό σου για τα προβλήματα της σχέσης σας!

Πηγή