Μην αφήσεις την υπερβολή της στιγμής να σε παρασύρει σε πράξεις και λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις. Το σημερινό τετράγωνο του Ερμή με τον Δία θέλει ιδιαίτερη προσοχή κι έλεγχο στον αυθορμητισμό.

 

Κριός

Κριαράκι μου, ακόμα κι αν γενικά είσαι συμπονετικός κι ευγενικός, σήμερα έχεις την τάση να πατάς πάνω σε άλλους και να γίνεσαι κάπως επιθετικός προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να το ελέγξεις πριν να είναι αργά και χάσεις ανθρώπους από δίπλα σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ανταγωνιστικότητα.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, προσπαθείς να κρατήσεις τη ζωή σου σε μια ισορροπία. Αυτή οπωσδήποτε είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου και να αναδιοργανώσεις τις προτεραιότητές σου, αλλά μην παθιάζεσαι υπερβολικά και χάσεις τον έλεγχο όλων αυτών που προσπαθείς να κατορθώσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προτεραιότητες.

 

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου, είναι μια ημέρα συναισθηματικής και πνευματικής ανόδου, όπου συνεργάζεσαι πολύ καλύτερα μαζί με τους άλλους για έναν ευγενικό σκοπό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη βοήθεια των άλλων για καλύτερα αποτελέσματα κι ηθική ανταμοιβή.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλληλοβοήθεια.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, παρακινείσαι κι ενδιαφέρεσαι για την ανακάλυψη κάτω απ’ την επιφάνεια και θες να μάθετε τις κρυμμένες αιτίες πίσω από οποιοδήποτε συμβάν ή συμπεριφορά. Δεν εξαπατάσαι εύκολα και βλέπεις την αλήθεια πίσω από καλά σχεδιασμένους διαλόγους και προγραμματισμένες συμπεριφορές.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλήθεια.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, σήμερα είσαι περισσότερο συνειδητοποιημένος σε θέματα κοινωνικού περιεχομένου. Κατανοείς καλύτερα τη θέση σου μέσα στην κοινωνία και προσεγγίζεις τις υποθέσεις σου με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Χρειάζεσαι όμως άμεσα ξεκούραση και χαλάρωση.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ηρεμία.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, οι σχέσεις σου εμπλουτίζονται με μια βαθιά αίσθηση εμπιστοσύνης και σεβασμού σήμερα. Μπορεί κάποιος να σου ζητήσει βοήθεια. Μπορεί επίσης, να σου ανατεθούν επιπρόσθετες ευθύνες στη δουλειά σου. Κι όλο αυτό γιατί σε εμπιστεύονται και σε εκτιμούν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αναγνώριση.

 

Ζυγός

Ζυγάκι μου, ρουτίνα, βαρεμάρα κι αυτή η συνήθεια σε έχει στα αλήθεια κουράσει. Έχεις κι εσύ το δίκιο σου, αλλά κάνε λιγάκι υπομονή και προσπάθησε να βρεις ευχάριστους τρόπους να σπάσεις όλη αυτή τη ρουτίνα. Μην ξεσπάσεις εκεί που δεν πρέπει μονάχα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ψυχραιμία.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, συναισθηματικά δεν είσαι και στα καλύτερά σου. Η αλήθεια είναι πως απογοητεύτηκες απ’ το περιβάλλον σου, αλλά μην του επιτρέψεις να σε πάρει από κάτω. Μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτά κι εξάλλου σε περιμένει μια νέα κι ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αισιοδοξία.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, όλες οι στενές σου σχέσεις απαιτούν στοργή και φροντίδα προκειμένου να παραμείνουν υγιείς και δυνατές κι είναι μια καλή ιδέα να αφιερώσεις μέρος της προσοχής σου και του χρόνου σου σ’ αυτές . Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να τις συντηρήσεις ή και να τις βελτιώσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συντροφικότητα.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο για να πετύχεις τους στόχους σου αν κι η ζωή σου ίσως να μην αλλάξει σημαντικά. Η συμπεριφορά σου αλλάζει σίγουρα και σε οδηγεί σ’ ένα καθαρότερο δρόμο προς τους στόχους σας. Ξεκαθαρίζεις παλιές αρνητικές νοοτροπίες και τις αντικαθιστάς με άλλες, καινούργιες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιμονή.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, είσαι αποφασιστικός κι ορμητικός και το επίπεδο ενέργειάς σου είναι στα ύψη. Βγάζεις δυναμισμό και πολλοί άνθρωποι θα βγουν απ’ το δρόμο σου ή θα σε αφήσουν ν’ αναλάβεις κάποια μορφή ηγεσίας. Δεν είσαι πολύ υπομονετικός κι ίσως δεν αποφύγεις μια σύγκρουση.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δυναμισμός.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, συναισθηματική αναστάτωση, ταραχή κι αλλαγές στις προσωπικές σου σχέσεις. Συναισθήματα που είχαν μείνει κρυμμένα ή ξεχασμένα εμφανίζονται σήμερα. Μπορεί επίσης να καταβάλλεσαι από αισθήματα που ποτέ δε φανταζόσαστε πως θα ήσουν ικανός να νιώσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευαισθησία.