Η καθημερινότητα κι οι υποχρεώσεις μας χτυπούν επίμονα την πόρτα. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και μαζί του επιστρέφουν κι οι ευθύνες. Η σύνοδος Ερμή με τον Δία μας ευνοεί με ευκαιρίες κι επαφές. Μην τις κοιτάς, στο χέρι σου είναι να κερδίσεις κάτι.

 

Κριός

Κριέ μου, η παρορμητικότητά σου σε κυριεύει κι η λογική σε αποχαιρετά. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σε τρομάξει, αρκεί να κρατήσεις λίγο τις ισορροπίες και να μην παραδοθείς άνευ όρων. Καλή η διαίσθηση, αλλά αν πέφτεις έξω;

Λέξη κλειδί της μέρας: Ρεαλισμός.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, πολύ καλή επικοινωνιακά  σημερινή μέρα με νέες γνωριμίες κι επιστροφή παλιών επαφών. Ο έρωτας σου κλείνει το μάτι κι εσύ του χαμογελάς. Καλό το κλίμα και στα επαγγελματικά σου, μιας και μία συμφωνία που περίμενες καιρό φαίνεται να είναι έτοιμη να πραγματοποιηθεί. Φτου φτου!

Λέξη κλειδί της μέρας: Καλοτυχία.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, τα πάντα γύρω σου αλλάζουν, μέχρι κι εσύ δε σε αναγνωρίζεις πια. Αλλάζεις τον τρόπο σκέψης και δράσης σου, τις κινήσεις σου και τα επιχειρήματά σου. Θα είναι τόσο εσωτερικές και βαθιές που μπορεί να συμβαίνουν σταδιακά κι αργά, αλλά σε βάθος χρόνο θα δεις πόσο σημαντικές ήταν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αλλαγή.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, τα επαγγελματικά σου είναι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο από όλα. Το άγχος σου χτυπά την πόρτα και ψάχνεις τρόπους να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Πρόσεξε μόνο μην είναι πυροτέχνημα, χρειάζεσαι κάτι σταθερό σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προγραμματισμός.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, η μέρα σου επιφυλάσσει εκπλήξεις κι ξαφνιάσματα. Κάτι μεγάλο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο είναι πια έτοιμο να πραγματοποιηθεί. Μία νέα συμφωνία ή ένας έρωτας έρχεται και σίγουρα θα σε παρασύρει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εκπλήξεις.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, δεν έχεις και πολύ τα κέφια σου σήμερα. Κάνεις αναδρομές στο παρελθόν και σκέφτεσαι όλα εκείνα που ήθελες μα ποτέ δεν έγιναν ή τις σχέσεις που δεν πέτυχαν. Δε θα κερδίσεις κάτι με το να βλέπεις όσα δεν έχεις, εστίασε σε όσα έχεις και χαμογέλα. Μη μιζεριάζεις, μόνο χαμένος θα βγεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αισιοδοξία.

 

Ζυγός

Ζυγάκι μου, ο ρεαλισμός σε καλεί να τον ακολουθήσεις και να πάψεις να ονειροβατείς. Ωραίες οι χρυσόσκονες, αλλά η πραγματικότητα απέχει και σε θέλει δυναμικό και προσγειωμένο. Θα φας τα μούτρα σου αρκετές φορές μέχρι να τα καταφέρεις, αξίζει όμως!

Λέξη κλειδί της μέρας: Ωριμότητα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, με πολλή ενέργεια κι ενθουσιασμό ξεκινάει η σημερινή σου μέρα. Η ψυχολογία σου ανεβασμένη κι η διάθεσή σου χτυπάει κόκκινο. Είσαι έτοιμος να κατακτήσεις ό,τι θες, κανείς δε σε σταματάει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιτυχία.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, η μέρα είναι θετική για επαφές με το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και με τον άνθρωπό σου. Μη διστάσεις να μιλήσεις για ό,τι σε απασχολεί –φόβους κι αμφιβολίες– ως πότε θα κάνεις πως δεν τα βλέπεις;

Λέξη κλειδί της μέρας: Εξομολογήσεις.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η συμπεριφορά σου τελευταία παραείναι απότομη, σε σημείο που παρεξηγείσαι συνεχώς. Αν δε θες να τσακώνεσαι με όλους και να καταλήξεις μόνος, άλλαξε τον τρόπο που μιλάς και φέρεσαι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευγένεια.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, έχεις γεμίσει αμφιβολίες για τις αποφάσεις σου ως τώρα και τις σχέσεις σου με το περιβάλλον σου. Και τι κερδίζεις; Έκανες ό,τι ήθελες τη στιγμή που το ήθελες, δεν έχει νόημα να μετανιώνεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Απογοήτευση.

 

Ιχθείς

Ψάρι μου, μια νέα αρχή στα ερωτικά σου είναι δεδομένη, είτε έχεις σχέση είτε όχι. Ακόμα κι αν σημαίνει χωρισμό με το παλιό, είναι για καλό -μιας και το νέο είναι δυνατό κι αληθινό. Να ενθουσιαστείς, αλλά κράτα και μια πισινή για σιγουριά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Έρωτας.