Φλερτ και νέα πρόσωπα που σας κινούν το ενδιαφέρον στον ορίζοντα. Καλός και ο ενθουσιασμός, αλλά ας μην πέφτουμε με τα μούτρα σε κάτι που ουσιαστικά δε γνωρίζουμε.

 

Κριός
Αυτή την ημέρα θα νιώσετε ότι η ζωή σας οδηγείται σε ένα αδιέξοδο. Τετελεσμένα γεγονότα σας εμποδίζουν να πραγματοποιήσετε κάποιους από τους υψηλότερους σκοπούς και ιδανικά σας. Αν και αυτό είναι ενοχλητικό εσείς πολύ πιθανό να αντιδράσετε με προσαρμοστικότητα, διανοητική αντικειμενικότητα οι οποίες σας επιτρέπουν να βρείτε εναλλακτικές λύσεις με ένα λογικό τρόπο.

Ταύρος
Κάντε τις επιλογές σας προσεκτικά σήμερα και κρατήστε τις ιδέες σας για κάπως αργότερα, όταν η ημέρα θα δείχνει πως μπορείτε να περάσετε από την θεωρία στην πράξη. Νέα ενδιαφέροντα εμφανίζονται στον ορίζοντα και σας προκαλούν ταραχή. Όσο ενθουσιασμένοι κι αν είστε όμως, κρατήστε και μια πισινή.

Δίδυμοι
Η ανεξαρτησία, επαναστατικότητα και κάποια μορφή αντίστασης απέναντι στους ανθρώπους που εξουσιάζουν την ζωή σας με διάφορους τρόπους. Επιθυμείτε δυνατά, περισσότερη ελευθερία από τις υπευθυνότητες της καθημερινής ζωής. Ακόμα και από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις νιώθετε μια πίεση και θέλετε να νιώσετε και πάλι ελεύθερος, έστω και για μια μέρα.

Καρκίνος
Μια ευχάριστη ημέρα για τις σχέσεις σας, κοινωνικές, αισθηματικές, ή επαγγελματικές – οικονομικές αρχίζει σήμερα για σας. Ρομαντικές και αισθηματικές σχέσεις ευημερούν σήμερα. Νέες επαφές και γνωριμίες θα σας δώσουν μια καινούργια συναισθηματική ώθηση για να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Οι φίλοι και συγγενείς φαίνεται πως θα είναι με το μέρος σας σήμερα.

Λέων
Αν έχετε μια σχέση, που το ένα μέλος αισθάνεται καταπιεσμένο από το άλλο, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συγκεντρώσετε ενέργεια για την επίλυση αυτού του προβλήματος και να κερδίσετε έναν καλύτερο, αμοιβαίο σεβασμό του ενός προς τον άλλο. Σήμερα μπορεί να υπάρξει πρόοδος ευκολότερα και θα υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση στις άμεσες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας, που χρειάζονται προσοχή.

Παρθένος
Αυξημένος ενθουσιασμός, ζήλος, αφοσίωση και η αίσθηση του καθήκοντος, κάνουν αυτές τις ημέρες κατάλληλη για να κάνετε μεγάλα βήματα προς την επίτευξη των στόχων σας. Αν και μπορεί σήμερα να συμβούν πρόοδοι στην γενικότερη κατάστασή σας, η έμφαση δίνεται στην καταγραφή των βαθύτερων κινήτρων και ταλέντων σας. Όσον αφορά τον συναισθηματικό τομέα, σήμερα είναι η μέρα για να δείξετε το ενδιαφέρον σας στο άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή.

Ζυγός
Συνεπώς, εξερευνάτε καινούργιους τομείς και ρισκάρετε όταν σε κάποιες άλλες περιπτώσεις δε θα το κάνατε. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα για να κάνετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει, ίσως να επισκεφθείτε μέρη που δεν έχετε ξαναδεί, να μάθετε για κάποιο αντικείμενο για το οποίο έχετε λίγες γνώσεις ή να κάνετε κάτι με το οποίο δεν είχατε ξανασχοληθεί. Με λίγα λόγια, αυτή είναι μια θετική ημέρα δημιουργικότητας και μεγαλύτερου αυθορμητισμού στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή.

Σκορπιός
Η φαντασία σας βρίσκεται σε καλό επίπεδο σήμερα, οπότε βάλτε τη να δουλέψει. Θα απολαύσετε τη δουλειά αν ασχοληθείτε μαζί της. Αυτή είναι μια καταπληκτική ημέρα, για να αναπτύξετε και να διευρύνετε τα μουσικά και καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα. Η μέρα σήμερα ευνοεί την ερωτική σας διάθεση και σας κάνει περισσότερο ελκυστικούς.

Τοξότης
Αν είστε ευαισθητοποιημένοι, θα αισθανθείτε σήμερα ένα αυξημένο αίσθημα συμπόνιας και αλτρουϊστικού ενδιαφέροντος για τους άλλους. Οι άλλοι ωστόσο, μπορεί να εκμεταλλευτούν την καλή σας θέληση και να σπαταλήσουν τις συνεισφορές σας, γι’ αυτό να είστε επιλεκτικοί στις προσπάθειές σας να βοηθήσετε τους άλλους. Μη δίνετε σημασία στα φαντάσματα του παρελθόντος κι επικεντρωθείτε στο μέλλον.

Αιγόκερως
Δεν είστε πολύ επιθετικοί και διατίθεστε να παραχωρήσετε στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αν έχετε κάποια υπευθυνότητα να διευθύνετε τους άλλους, η πιο ανεκτική και ήρεμη προσέγγισή σας, πιθανότατα να φέρει καλά αποτελέσματα, αλλά μη φθάσετε στα άκρα. Η ηρεμία των ημερών σας έχει κάνει πιο συζητίσιμους κι απολαμβάνετε την επσιτροφή στη ρουτίνα σας.

 

Υδροχόος
Σήμερα έχετε μια τάση να παραιτηθείτε από μακροχρόνια σχέδια και σχέσεις, να αλλάξετε προσωπικές συνήθειες και να νιώθετε δυσαρεστημένοι με πολλές πλευρές της ζωής σας, που πριν σας ικανοποιούσαν. Αυτή είναι μια ημέρα, για βαθιά εσωτερική αμφισβήτηση και αλλαγές σε παλιά ριζωμένες ιδέες. Δεμ είναι κακή ιδέα να μείνετε μέσα με το ταίρι σας σήμερα.

 

Ιχθείς
Μέσα από αυτή την εσωτερική αλλαγή, θα διαπιστώσετε, πως υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή σας, πιθανόν πιο σημαντικά από ότι πιστεύατε πριν από πολλά χρόνια. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα περάσουν και αυτές από μια ριζική μεταρρύθμιση προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Θα πειραματιστείτε σε πολλούς τομείς και η διάθεσή σας θ’ ανέβει κατακόρυφα.