Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και μάλλον είμαστε όλοι σε νευρικότητα για τις ετοιμασίες! Μπορεί το Τρίγωνο Σελήνης-Άρη να μας δώσει δύναμη και θέληση, αλλά το Τετράγωνο Σελήνης Ουρανού, θα φέρει ξεσπάσματα, εντάσεις, γκάφες κι ανατροπές! Προσοχή οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου λοιπόν!

Κριός
Οι στόχοι σου, Κριέ, φαίνεται να οριστικοποιούνται σε σχέση με το παρελθόν κι αυτό σε κάνει να νιώθεις πιο ολοκληρωμένος. Η ευτυχία που διαγράφεται αργά, αλλά σταθερά, αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό σου. Οι γύρω σου εισπράττουν σήμερα την καλή σου διάθεση και αποζητούν τη συντροφιά σου. Άλλο ένα στοιχείο που σου δίνει χαρά, είναι η αγάπη που θα εισπράξεις από τους φίλους σου. Στα αισθηματικά σου σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε κι εσύ να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από το σύντροφό σου.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα απομακρυνθείς λίγο από τους στόχους σου, επειδή θα κάνεις μία μικρή παύση λόγω των ημερών. Ασχολείσαι με αγαπημένα σου άτομα και περνάς μαζί τους ευχάριστες στιγμές. Η διάθεσή σου είναι αρκετά καλή και παρασύρει τους γύρω σου, από τη μία να χαρούν και από την άλλη να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Πρέπει στον αισθηματικό τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα υπάρξουν λογομαχίες και εντάσεις. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ένα πράγμα συμβουλεύω: Μη μείνεις σε ησυχία αυτή την περίοδο, που είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό, αφού η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να πετύχεις πολλά!

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμέ μου, μετά από συζήτηση με άτομο του κοινωνικού σου περίγυρου και την ειλικρινή κριτική του, διαπιστώνεις πως έχεις κάνει κάποιες λάθος κινήσεις. Λαμβάνεις σοβαρά υπ’ όψιν σου τα λεγόμενά του και, παρόλο που οι μέρες δεν είναι για τέτοιες αποφάσεις, υποσυνείδητα αρχίζεις να ετοιμάζεις πλάνα, που θα υλοποιήσεις αργότερα και θα σου φέρουν επιτυχία. Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όποια προβλήματα ταλανίζουν τη σχέση σου.

Καρκίνος
Να πραγματοποιηθούν τα απλά σχέδιά σου θέλεις σήμερα, Καρκίνε, και τίποτε άλλο. Η ανάγκη σου είναι να περάσεις τη μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται, στη θαλπωρή του σπιτιού σου και με την οικογένειά σου. Τη φροντίδα και την αγάπη σου θα εισπράξουν οι δικοί σου άνθρωποι, ενώ η κούραση δε σ’ ενοχλεί, όταν τους βλέπεις να είναι τόσο χαρούμενοι. Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου ξεπερνάς όλες τις παρεξηγήσεις.

Λέων
Μικρές παρεμβολές τρίτων ατόμων, Λέων, θα σου αλλάξουν λίγο το πρόγραμμα της ημέρας. Προστίθενται άτομα στην παρέα σου κι αυτό σε βγάζει από τους υπολογισμούς σου. Το μικρό άγχος της αλλαγής είναι ασήμαντο, καθώς σήμερα θα περάσεις όμορφα και στο τέλος θα νιώσεις ικανοποιημένος. Απόλαυσέ το, αφού βίωσες πολλή κούραση τις προηγούμενες μέρες. Η καλή σου διάθεση θα σε κάνει σήμερα πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα συμφωνήσεις ότι αυτή την περίοδο υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που δε βλέπεις με πολλή αισιοδοξία. Μήπως όμως πρέπει λίγο να το ξανασκεφτείς;

Παρθένος
Τα πολλά εγκωμιαστικά λόγια που θ’ ακούσεις σήμερα, Παρθένε, θα σε κάνουν να νιώσεις περήφανος για τον εαυτό σου και για όλα αυτά που έχεις πετύχει μέχρι τώρα. Δε σου έχει ξεφύγει η παραμικρή λεπτομέρεια στην προσπάθεια να περάσουν καλά οι γύρω σου και αυτό πηγάζει από την αγάπη και το σεβασμό που νιώθεις γι’ αυτούς. Απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

Ζυγός
Η απαστράπτουσα εμφάνισή σου, Ζυγέ, θα κάνει εντύπωση σήμερα κι αυτό θα ανεβάσει ακόμη πιο πολύ την καλή σου διάθεση. Θέλεις να χαρείς την ημέρα και τη μοιράζεσαι με αγαπημένα σου άτομα. Οι έξοδοί σου θα έχουν πολλές εναλλαγές κι αυτό σου δημιουργεί ιδιαίτερη ικανοποίηση. Θα περάσεις υπέροχα με τα αγαπημένα σου άτομα, ακριβώς όπως θέλεις. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σ’ αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε πρόγραμμα στις κινήσεις σου, για να περάσεις όμορφα.

Σκορπιός
Αισθάνεσαι, Σκορπιέ, ότι πρέπει να δώσεις όλη τη βαρύτητά σου για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες, ώστε να τελειώσεις γρηγορότερα και να απολαύσεις τις ερχόμενες γιορτινές ημέρες. Θα τα καταφέρεις, αρκεί να βάλεις προτεραιότητες και να έχεις σταθερό προγραμματισμό. Από το απόγευμα και μετά, οι τόνοι της ημέρας χαμηλώνουν και ανυπομονείς να βρεθείς κοντά σε αγαπημένα σου άτομα, διασκεδάζοντας και περνώντας το βράδυ υπέροχα Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη, που τώρα είναι στο ζώδιό σου, θα σου κάνει δώρο μια νέα σχέση, όπως ακριβώς την ήθελες.

Τοξότης
Ο δυναμισμός του χαρακτήρα σου, Τοξότη, αλλά και οι επιθυμίες σου, θα κάνουν τους άλλους να μην αντισταθούν και να υποκύψουν σ’ αυτά που θα τους πεις. Άλλωστε, δε θέλουν να ακούσουν αρνητικά πράγματα από τρίτα πρόσωπα. Θα διοργανώσεις τις επόμενες ημέρες πάρα πολύ καλά κι έτσι όπως θέλεις εσύ. Απόλαυσέ το, αφού ψυχικά το έχεις ανάγκη. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα έχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα, που μπορεί να τον πληγώσουν.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, έχεις την ανάγκη τα αγαπημένα σου άτομα να βρίσκονται στο χώρο σου, προσφέροντάς σου γαλήνη, την οποία έχεις πάρα πολύ ανάγκη. Παραμερίζεις, λοιπόν, την κούραση, αλλά και τα… έξοδα, ετοιμάζοντάς τους μία αξέχαστη βραδιά. Πέρα όμως από την ευχαρίστηση που θα νιώσεις, καλό είναι να βρεις και λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς, κάτι που χρειάζεσαι πραγματικά. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός στις συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Υδροχόος
Την ενέργειά σου, Υδροχόε, μαζί με το γούστο σου, θα θελήσει κάποιο άτομο σήμερα να του δανείσεις, ακολουθώντας το σε αγορές της τελευταίας στιγμής. Εσύ δείχνεις να απολαμβάνεις αυτό όλο, αλλά στη συνέχεια σου βγαίνει μία μικρή κούραση. Προσπάθησε ν’ αφήσεις στην άκρη όλα τα αρνητικά, αφού αυτή είναι μια μέρα χαράς και θα περάσεις όμορφα. Το βράδυ, θα βρεθείς με δικά σου άτομα, με τρόπο που ταιριάζει σε μια γιορτινή περίσταση. Στα αισθηματικά σου σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός απέναντι σ’ αυτά που λες και κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Ιχθύς
Είναι τόσο μεγάλη η ένταση και η κούραση των τελευταίων ημερών, Ιχθύ μου, που το μόνο που θα θελήσεις να κάνεις σήμερα, είναι να μείνεις στο σπίτι, με πολύ δικά σου άτομα, χαλαρώνοντας και περνώντας όμορφα. Κατανοώντας την ανάγκη σου αυτή, οι δικοί σου αναλαμβάνουν να περάσετε ήσυχα, χωρίς να σε επιβαρύνουν με ευθύνες, και φυσικά εσύ απολαμβάνεις τις στιγμές μαζί τους. Άλλωστε, είσαι από τα ζώδια τα οποία δε ζητούν και πάρα πολλά πράγματα. Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι σήμερα να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Πηγή