Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω από σήμερα ανάδρομος και βοηθά τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου, ως διερευνητικός, συναισθηματικός, θεραπευτικός και μεταμορφωτικός δάσκαλος! Οι Παρορμητικοί, ωστόσο, να προσέχουν παιχνίδια εξουσίας κι οικονομικά λάθη!

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την ψυχρή συμπεριφορά των ανθρώπων που θα συναναστραφείς και γι’ αυτό ίσως γίνεις λίγο παραπάνω σνομπ, απόμακρος και σκληρός! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο σήμερα κι είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για σταθεροποίηση στην ερωτική σας σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αξιόλογες κι ουσιαστικές κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές! Ωστόσο, οι εξελίξεις θα είναι αργές και σταδιακές! Δεν πειράζει όμως, καλύτερα να αργήσει κάτι, αν πραγματικά αξίζει!

Ταύρος
Μόλις έφτασε μία ημέρα, φίλε Ταύρε, που οφείλεις να την περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε νεύρα, ξεσπάσματα και τσακωμούς! Είσαι λίγο πιο επαναστατικός απ’ ό,τι συνήθως κι αυτό θα φτάσει τον σύντροφό σου στα όριά του! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα επικεντρώνεσαι σε ερωτικές επικοινωνίες κι επαφές! Έρχονται μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν και θα αλλάξουν τα δεδομένα σου! Επιπλέον, θα έχεις μία νέα γνωριμία που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, οι καταστάσεις, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι κι ορισμένα γεγονότα, σήμερα, για κάποιο λόγο, ξυπνούν την καχυποψία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, συνδέεις την επιτυχία της σχέσης σου με την ενδυνάμωση συναισθήματος και σεξουαλικής ζωής! Πιθανόν να αισθανθείς ότι σε διακατέχει μια έντονη ανασφάλεια που μετατρέπεται σταδιακά σε ζηλότυπη συμπεριφορά, απέναντι στο σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητά σου θα σε οδηγήσει σωστά, όσον αφορά το παιχνίδι αποπλάνησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ετοιμάσου σήμερα να βγεις από το καβούκι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν αρκετές μεγάλες κι ουσιαστικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση, αλλά εσύ προσκολλιέσαι σε εξωτερικά κι επιφανειακά χαρίσματα κι όχι τόσο στα ουσιώδη και βασικά που χρειάζεται μία σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μη χάσεις σήμερα την ευκαιρία για αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Λέων
Σήμερα, αποφασίζεις να σκεφτείς σοβαρά την εξέλιξη και την πορεία της ζωής σου, φίλε Λέοντα! Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι σαφώς πιο επιλεκτικός σήμερα, παρά τις πολλές κατακτήσεις σου, λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης! Έτσι, θα φλερτάρεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, με το οποίο όντως ταιριάζετε και σου αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, η προσκόλλησή σου στα πρακτικά θέματα ίσως προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, η ημέρα θα είναι σίγουρα χαρούμενη και κεφάτη! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σήμερα υπερβολικές και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο, διότι δε θα μπορέσεις να τηρήσεις πολλές από αυτές κι αυτό θα τον κάνει να αμφιβάλλει για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες, θαυμαστές και πολλές κατακτήσεις, γεγονός που ανανεώνει την αυτοπεποίθησή σου!

Ζυγός
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, κερδίσεις πόντους στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές, λόγω της τάσης σου να είσαι γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι μάλλον υπερπροστατευτικός με τον σύντροφο κι ενδεχομένως κάποιες στιγμές να καταπιεστεί! Διοχέτευσε τα συναισθήματά σου με περιποιήσεις και φροντίδα για το ταίρι σου αλλά με μέτρο! Αν είσαι ελεύθερος, σκέφτεσαι πολύ έντονα τώρα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Επιστράτευσε τη λογική σου πριν κάνεις κίνηση!

Σκορπιός
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα καταφέρεις κοινωνικά να γίνεις πολύ δημοφιλής κι αγαπητός! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα απολαμβάνεις σίγουρα φλερτ, κυρίως διαδικτυακά, κι επιπλέον έρχονται νέες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως η συμπεριφορά σου να φανεί ψυχρή κι υπερβολικά εγκεφαλική κι ο σύντροφος θα σχηματίσει την εντύπωση ότι αγνοείς τα συναισθήματά του και την ανάγκη του για τρυφερότητα!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα θα καταφέρεις να στρώσουν επιτέλους τα πράγματα και να νιώσεις ήρεμος! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να απολαύσεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά κι απόλυτα συναισθηματική ημέρα! Περιόρισε μόνο την κτητική σου διάθεση απέναντι στο ταίρι σου και την επιμονή σου να τον χειραγωγείς συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, ψάχνεις την ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και γι’ αυτό γυρνάς την πλάτη σε ανούσια φλερτ!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, η ημέρα μάλλον θα σε μπερδέψει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να πεις «όχι» στην τάση σου να είσαι υπερβολικά ορμητικός κι αυθόρμητος, για να αποφύγεις εντάσεις! Ευτυχώς που η παθιασμένη σου και συναισθηματική σου προσωπικότητα θα ανεβάσει τη σεξουαλική σου ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα με μία νέα γνωριμία, γιατί αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι κι ό,τι καλύτερο!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά κι ασταθής ψυχολογικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να ευχαριστήσεις τον σύντροφο συνεχώς και κοίτα λίγο και τις δικές σου ανάγκες! Επίσης προσπάθησε να μην μπλέκεις σε απαγορευμένες ιστορίες, αφού σίγουρα θα σου δοθεί μια καλή ευκαιρία! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε μία νέα γνωριμία τώρα, ακόμα κι αν νομίζεις πως ερωτεύτηκες κεραυνοβόλα!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα τα γεγονότα κι οι συγκυρίες θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος παραπονιέται και δυσανασχετεί, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας που επιδεικνύεις απέναντί του! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα πολλές νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!

Πηγή