Η σημερινή μέρα μας καλεί να ασχοληθούμε με τις στενές μας σχέσεις και να ενδυναμώσουμε τους δεσμόυς μας.

Κριός

Είναι καλή ημέρα, προκειμένου να αναζητήσετε τις ρίζες σας και θα δημιουργήσετε αυτό που θέλετε, την κατάλληλη στιγμή. Για παράδειγμα, να μετακομίσετε σε νέο σπίτι, να διακοσμήσετε ή να βελτιώσετε το ήδη υπάρχον, ενδυναμώνει τους δεσμούς της αγάπης καθώς και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Δεν αποκλείονται και χωρισμοί, προσοχή.

Ταύρος

Φαίνεται πως δεν θέλετε να ακολουθήσετε την γραμμή κανενός άλλου σήμερα, αλλά ευτυχώς βρίσκετε πάντα τον τρόπο να είστε ο εαυτός σας ακόμα και αν γίνεστε λίγο “τρελοί” (για τους άλλους) δεν προσβάλλετε, δεν εκνευρίζεστε από αυτούς που σας περιβάλλουν. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ασυνήθιστες προσφορές και ευκαιρίες σήμερα.

Δίδυμοι

Βρίσκετε τον εαυτό σας να εκτιμά περισσότερο τις δημιουργικές και εκφραστικές ιδιότητες σήμερα. Επιθυμία για διασκέδαση αλλά προσέξτε μην το παρακάνετε. Μια μέρα που το ενδιαφέρον σας για την δουλειά ή για κάτι αισθητικά δημιουργικό μέσα σε αυτή θα σας απασχολήσει κάπως περισσότερο.

Καρκίνος

Η στιγμή όπου πολλά πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν είναι πολύ κοντά. Κάποια καθυστέρηση σε θέματα επικοινωνίας, αλληλογραφίας ή ταξιδιού στο εξωτερικό να την θεωρήσετε φυσιολογική. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ακόμα και τον σύντροφο θα παρουσιάζει κάποια ιδιόρρυθμη καθυστέρηση, πολλές φορές εξαιτίας ειδικών συνθηκών ή περιστάσεων.

Λέων

Οι άλλοι θα επισημάνουν ότι έχετε γίνει περισσότερο υπομονετικός και συντηρητικός, απ’ ότι είστε συνήθως. Θα έχετε μια άκαμπτη ή αλύγιστη θέληση και δεν θα σας είναι εύκολο να εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας. Επίσης θα γίνετε περισσότερο συγκρατημένος, σοβαρός. Είναι καλή μέρα για να ανοίξετε συζητήσεις που αποφεύγετε καιρό. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διαλλακτικός γίνεται και να μην πληγώσετε τους άλλους άθελά σας.

Παρθένος

Στη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα επεκταθείτε σε ασυνήθιστους και περίεργους στόχους. Η αισιοδοξία και η πίστη σας θα είναι τα βασικά συστατικά για την προαγωγή και την πραγματοποίηση των στόχων σας. Θα δείχνετε περισσότερο έντονα τις πεποιθήσεις σας στους άλλους και αυτό θα αποδειχτεί ευνοϊκό. Προσπαθήστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στους κυριότερους στόχους σας, διαφορετικά, κινδυνεύετε να χάσετε τον καιρό σας.

Ζυγός

Είναι καιρός να εκφράσετε τις σκέψεις και τις ανησυχίες που αφορούν τη δουλειά, ενασχόληση ή τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Η επικοινωνία σας με άτομα τα οποία εξαρτάστε άμεσα ή έμμεσα και που επηρεάζουν τις ιδέες σας εμφανίζονται σήμερα.
Δεν αποκλείεται να έχετε ερωτικές επιστροφές ατόμων που κάποτε σας είχαν πληγώσει. Σκεφτείτε καλά κάθε επόμενο βήμα σας γιατί ποτέ δεν ξέρετε τις προθέσεις του άλλου.

Σκορπιός

Αγάπη, σχέσεις, ομορφιά και ευχαρίστηση είναι τα κυρίαρχα συναισθήματά σας αυτές τις ημέρες. Αισθάνεστε ιδιαίτερα ελκυστικοί και φιλικοί και η ζεστασιά που εκπέμπετε θα γίνει αισθητή από τους άλλους που θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα. Ένα νέο ειδύλλιο ή μια φιλία θα φανερωθεί. Επίσης, καλλιτεχνικές προσπάθειες θα αποδειχτούν καρποφόρες, πιθανό να παντρευτείτε, να αρραβωνιαστείτε ή να κάνετε ένα ερωτικό ταξίδι.

Τοξότης

Μια πολυάσχολη ημέρα. Η επικοινωνία και η επαφή με τους άλλους ανθρώπους θα είναι ευνοϊκή και καρποφόρα. Πολλά τηλεφωνήματα, γράμματα, συγκεντρώσεις, αποστολές ή συζητήσεις θα σας φέρνουν σε συχνή επαφή με πολλούς ανθρώπους. Πολύ καλή ημέρα για να ανταλλάξετε ιδέες, απόψεις, να μοιραστείτε ενδιαφέροντα ή να γίνετε μέλος κάποιας ομάδας.

Αιγόκερως

Κατάλληλη ημέρα για να απομακρυνθείτε λίγο από τις προσωπικές σας εμπειρίες και να στρέψετε τουλάχιστον προσωρινά το ενδιαφέρον σας στους άλλους. Κάποια “κριτική” για την ενασχόληση ή για τα φανερά ενδιαφέροντά σας, θα σας προκαλέσει ένα αίσθημα προσωρινής αγανάκτησης. Γενικά όμως μια καλή μέρα για θέματα γάμου ή σχέσεων.

Υδροχόος

Κρατάτε σε απόσταση ή νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε μακριά από τους άλλους σήμερα. Οι σκέψεις σας θα είναι κάπως πιο απαισιόδοξες, υπερβολικά κριτικές, σοβαρές και θα διαπιστώσετε ότι βλέπετε μόνον μέρος του συνόλου και όχι το σύνολο. Πιστεύετε ότι οι άλλοι δεν κάνουν ότι θα έπρεπε ή δεν ενδιαφέρονται να σας βοηθήσουν για να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημά σας για το οποίο υπάρχει ευθύνη και από μέρους των.

Ιχθείς

Ένα πιθανό μπλοκάρισμα της ζωής εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών, στενά συνδεδεμένων με το επάγγελμα πιθανόν να σας φέρει κάπως πίσω στα σχέδιά σας. Μην στηρίζεστε και τόσο πολύ στην βοήθεια των άλλων γιατί θα μετανιώσετε, τουλάχιστον για τα πρόσωπα τα οποία μπήκαν στην ζωή σας σε μία στιγμή αδυναμίας από μέρους σας. 

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.