Μεγάλη Πέμπτη σήμερα κι η διάθεσή μας θα πέσει, αφού η Σελήνη στον Αιγόκερω και θα συναντηθεί με τον Κρόνο! Ιδίως τα Παρορμητικά Ζώδια των αρχών του 3ου δεκαημέρου θα χάσουν το μέχρι τώρα κέφι τους!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα προτεραιότητά σου είναι η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων κι υποχρεώσεων! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αφήνεσαι συναισθηματικά κι ο σύντροφος δυσαρεστεί! Επίσης, μην αναλύεις στο μυαλό σου την παραμικρή λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να χάνεις ευκαιρίες για όμορφες στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις λίγο πιο σοβαρά το κεφάλαιο «έρωτας» σήμερα κι η επιλογή του ιδανικού συντρόφου είναι μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, αφού είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός και θες μόνο το τέλειο!

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, σε χαρακτηρίζει ομορφιά, γοητεία, γλυκύτητα κι ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς σταματημό και μάλιστα υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο που θα καταφέρει να σε γοητεύσει με την εμφάνισή του αλλά και με την ξεχωριστή του προσωπικότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις απολαυστικές στιγμές, γεμάτες γέλιο, χαρά, έρωτα και καλοπέραση! Η σχέση σας ενδυναμώνεται με κάθε τρόπο!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα μία αποκάλυψη, που ρίχνει κάποιες μάσκες στον κοινωνικό σου περίγυρο, θα σε κάνει να συνειδητοποιείς πως δεν αξίζουν όλοι οι άνθρωποι την παρέα και την εμπιστοσύνη σου! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να σταματήσεις το ανούσιο φλερτ κι απλά επιστρατεύεις διορατικότητα, η οποία θα σου δείξει πώς ακριβώς πρέπει να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την αφοσίωση του συντρόφου σου, αλλά και καυτές στιγμές πάθους μαζί του! Η σημερινή ημέρα κάνει την ερωτική σου ζωή ιδιαίτερα εκρηκτική και παθιασμένη!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο κι είσαι εξωστρεφής και κοινωνικός! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία τώρα, με ένα άτομο που σίγουρα μπορεί να σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα! Φρόντισε κι εσύ να δώσεις την ανάλογη χαρά στον άλλο! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις την οξυθυμία σου και να αποβάλλεις την έμμονη ιδέα πως ο σύντροφος προσπαθεί να σου επιβληθεί!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα θα καταφέρεις να κερδίσεις το ουσιαστικό ενδιαφέρον των άλλων, την προσοχή τους, τον σεβασμό τους αλλά και τον θαυμασμό τους. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο και πολλές από τις ουσιαστικές σου επιθυμίες για τη σχέση σας γίνονται πραγματικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, λες ένα μεγάλο «όχι» σε επιπόλαιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες! Αρπάζεις, λοιπόν, αξιόλογες ευκαιρίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, ο τομέας που είναι σαφώς ευνοημένος σήμερα είναι αυτός της φιλίας! Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις φιλία κι έρωτα, επειδή απλά νομίζεις πως το φιλικό ενδιαφέρον είναι κι ερωτικό! Παρερμηνεύεις συμπεριφορές και θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις την αλλαγή και την απαραίτητη ανανέωση στη σχέση σου με τον σύντροφο! Απόφυγε μόνο κόντρες κι εντάσεις, χωρίς λόγο!

Ζυγός
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, παρασκηνιακές επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα, γι’αυτό, έστω για τώρα, προσπάθησε να μην είσαι ανοιχτό βιβλίο! Αν είσαι ελεύθερος, προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ψευδαισθήσεις σου απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις λόγω υπερβολικών προσδοκιών! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μπλέκεις σε μία ιστορία παρασκηνιακή ή κρυφή, γιατί θα κινδυνέψεις από αποκαλύψεις!

Σκορπιός
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, μη διστάσεις να πάρεις τον ρόλο του κυνηγού για να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις σήμερα πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ιδίως αν το διεκδικήσεις με πάθος και θέληση! Γοητεύεις τους πάντες με όλο αυτό τον δυναμισμό που εκπέμπεις και κανένας δε θα καταφέρει να αντισταθεί στην ακαταμάχητη και φλογερή γοητεία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για νέες εμπειρίες και καυτές στιγμές με τον σύντροφο!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για απαιτήσεις, οι οποίες είναι ομολογουμένως υπερβολικές και δογματικές! Αν είσαι ελεύθερος, αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις με σοβαρότητα και πλέον προσπαθείς βάσει της λογικής σου να βρεις το άλλο σου μισό, το οποίο θα πληροί αρκετές προϋποθέσεις των προσδοκιών σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου διαπιστώνει πως όταν εσύ πραγματικά αγαπάς, δίνεσαι ολοκληρωτικά, κάνεις πράξεις και δε λες ανούσια λόγια. Στην κυριολεξία, δεν έχεις μάτια για άλλον!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις, να κάνεις αλλαγές και να περάσεις όμορφα! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας αποδεικνύεται για σένα, σήμερα, ένα υπέροχο, διασκεδαστικό παιχνίδι που σου δίνει ζωντάνια, κέφι και δημιουργικότητα, παρόλο που συνήθως αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου υποθέσεις με σοβαρότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, τη σημερινή ημέρα θα κερδίσει η ανάλαφρη διάθεση και σίγουρα θα έχετε πολλές ευκαιρίες με τον σύντροφο να περάσετε υπέροχα!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, αποφασίζεις να δείξεις μεγάλη κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων κι αυτό θα ανταμειφθεί σίγουρα. Αν είσαι ελεύθερος, θέλεις να βρεις στη ζωή σου κάτι σταθερό που να έχει ευτυχή κατάληξη και σταθερότητα! Κι όμως, σήμερα μπορεί να βρεις τον μεγάλο τον σίγουρο έρωτα, όπου θα μπορέσεις να δείχνεις την αγάπη σου με πράξεις και με ουσιαστική φροντίδα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο, θα είναι γεμάτη από ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και συναισθηματικές υπερβολές!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, η σημερινή ημέρα, θα είναι σίγουρα μία όμορφη εμπειρία, γεμάτη διασκέδαση και καλοπέραση! Αν είσαι ελεύθερος θα αισθανθείς πως όλοι σε ποθούν ή είναι ερωτευμένοι μαζί σου, αφού σε διεκδικούν για να σε κατακτήσουν! Απόλαυσε τις κατακτήσεις σου, λοιπόν! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα ερωτικό πάθος, δώρα και φλογερά συναισθήματα και στιγμές στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου θα σε κακομάθει και θα σου προσφέρει παθιασμένες συγκινήσεις!

Πηγή