paul1618

Η Σελήνη σήμερα στο Ζώδιο των Διδύμων κι επικεντρωνόμαστε σε θέματα επικοινωνίας κι επαφών. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες κι Ιχθύες, οφείλουν να μετριάσουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και ψυχικές μεταπτώσεις!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα μία πολύ σημαντική λύση έρχεται απ’ το πουθενά, που έχει να κάνει με αδέρφια, κοινωνικές σχέσεις, γνωστούς και γείτονες! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να λύσεις ένα σημαντικό θέμα που απασχολούσε εσένα και τον σύντροφο, μετά από μία σοβαρή κι ώριμη συζήτηση! Επίσης, φρόντισε να ακούς τις συμβουλές των φίλων σου, για τα προβλήματα της σχέσης σου και δε θα χάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον έρχεται μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, όπως πάντα, έτσι και σήμερα, αποζητάς την ασφάλεια, την ηρεμία και τη σιγουριά στη ζωή σου, κι επιτέλους τώρα το καταφέρνεις με κάθε τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι αμέσως νέες γνωριμίες και καλύτερα να ακολουθείς τις συμβουλές και τις προτάσεις των φίλων σου, πριν προχωρήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις με κάθε τρόπο να αποφύγεις τσακωμούς και ξεσπάσματα, που πιθανόν βλάψουν τη σχέση σου! Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνεις κόντρα σε ό,τι λέει ο σύντροφός σου!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, είσαι περιζήτητος και δημοφιλής κι αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα, αφού θα καταφέρεις να εμπλουτίσεις και να ενδυναμώσεις την κοινωνική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες, γιατί αργά ή γρήγορα θα πέσουν οι μάσκες και θα καταλάβεις πως για άλλη μία φορά διάλεξες το ακατάλληλο άτομο! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ερωτισμό, πάθος και μπόλικο συναίσθημα! Ωστόσο, μην προκαλέσεις κόντρες χωρίς λόγο, γιατί έτσι χάνεις το δίκιο σου!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη σήμερα κι ίσως είναι η ιδανική ημέρα για να προωθήσεις, μυστικά και παρασκηνιακά, κάποια σχέδιά σου ή και να οργανώσεις νέες τακτικές διεκδίκησής τους! Αν είσαι δεσμευμένος, ένας παρασκηνιακός ή απαγορευμένος έρωτας μπορεί να σε παρασύρει σε παθιασμένες στιγμές! Μη ρισκάρεις υπερβολικά όμως, γιατί έρχονται αποκαλύψεις που θα βλάψουν τη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, παραμυθιάζεις τον εαυτό σου και παρερμηνεύεις τη συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στα φιλαράκια σου! Η ανάγκη σου για κοινωνικότητα, δραστηριότητες με φίλους κι ενδυνάμωση φιλικών και κοινωνικών σχέσεων, με ποικίλους τρόπους, αυξάνεται! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να πετύχεις ενδυνάμωση της σχέσης σου, αποκτώντας νέα ενδιαφέροντα και νέους τρόπους ψυχαγωγίας με το ταίρι σου! Καταφέρνεις και πετυχαίνεις έναν πολύ σημαντικό ερωτικό στόχο και διορθώνεις ένα πρόβλημα που είχες με τον σύντροφό σου, μέχρι τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, φέρνει νέες γνωριμίες ή χαρμόσυνα μηνύματα από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, βάλε προτεραιότητα την καταξίωσή σου και θα διαπιστώσεις πως οτιδήποτε καταφέρεις σήμερα, θα σου προσφέρει αληθινή κι ουσιαστική ικανοποίηση, όχι μόνο τώρα αλλά και στο άμεσο μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις σιγουριά, γερές βάσεις και σταθερότητα στη σχέση σου, μετά από σοβαρές κι εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας χαρακτηρίζεται από ηρεμία, αρμονία αλλά και ουσία! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να προσεγγίσεις το άτομο που θες, μέσα από τον εργασιακό σου χώρο!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, περιόρισε σήμερα μεγάλες προσδοκίες και παρορμητισμό, σε δράση, πράξεις κι αποφάσεις, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού! Αν είσαι δεσμευμένος, η λύση για να ανανεωθεί η σχέση σου με τον σύντροφό σου είναι ένα ταξίδι ή μία ψυχαγωγική έξοδος, που θα σας φέρει μεγάλη χαρά και θα περάσετε σίγουρα υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ένα ερωτικό μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή μία νέα γνωριμία άκρως ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα καταφέρνεις κι ανακαλύπτεις, ακόμα και με έμμεσους τρόπους, τι ακριβώς συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου και μαθαίνεις ένα μυστικό που σε ωφελεί πολύ κι εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την πειθώ σου και τη γοητεία σου, ώστε να φέρεις τα ερωτικά σου δεδομένα εκεί ακριβώς που επιθυμείς κι έτσι να κατακτήσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σου φέρει πάθος, σεξουαλικότητα, ερωτισμό και καυτές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου, αρκεί να αποφύγεις ζήλιες!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα πρέπει να αποφύγεις τάσεις εγωισμού και ξεσπάσματα, που ενδεχομένως να σου βάλουν αρκετά εμπόδια στα σχέδιά σου! Αν είσαι ελεύθερος, άσε τα παιχνίδια και διεκδίκησε ασφάλεια, βεβαιότητα και σιγουριά στη ζωή σου! Φρόντισε να αναγνωρίσεις μία μεγάλη ευκαιρία για νέα σταθερή σχέση, που έρχεται τώρα, και να την αρπάξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στη βελτίωση της σχέσης σου κι απολαμβάνεις όμορφες στιγμές μαζί με τον σύντροφό σου!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, καταφέρνεις σήμερα κι αποβάλλεις αποτελεσματικά το άγχος, τη νευρικότητα, αλλά και την ανασφάλεια που είχες τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων! Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη εμφάνισή σου φέρνει κατακτήσεις και θαυμαστές! Ένα άτομο, μάλιστα, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σε προσεγγίζει ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, λόγω των πολλών υποχρεώσεων της καθημερινότητάς σου, δε θα υπάρξει πολύς χρόνος για έρωτα! Μην παραμελείς τον σύντροφό σου, για να μην υπάρξουν παράπονα!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μία υπέροχη ημέρα, αφού είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και ζεστός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι γεμάτος ερωτική τύχη, κατακτήσεις και θαυμαστές, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά! Είσαι σίγουρα ο πρωταγωνιστής της ημέρας, όσον αφορά τα ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σε κακομαθαίνει με πολλούς τρόπους! Το σίγουρο είναι πως θα περάσεις υπέροχα μαζί του και θα ανανεώσετε τη σχέση σας!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα σπιτιού μπορεί σε πιέζουν, αλλά καταφέρνεις κι αντεπεξέρχεσαι αποτελεσματικά σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα ενδυναμώσει και θα ανανεωθεί η σχέση σου συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με έναν έρωτα του παρελθόντος, αφού εκείνος κάνει, άμεσα ή έμμεσα, βήμα προσέγγισης! Καλό θα ήταν, όμως, να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες για κάτι που έχεις ξαναδοκιμάσει!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!