Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Τα βήματα μπροστά προϋποθέτουν ότι δεν κοιτάζουμε πίσω. Δοκιμάστε το διαφορετικό και δώστε του μια ευκαιρία, αλλά μόνο αν είστε διατεθειμένοι ν’ αφήσετε τα φαντάσματα του παρελθόντος εκεί που ανήκουν: στο χθες.

 

Κριός
Δοκιμάζετε νέα πράγματα, παίρνετε τα ρίσκα σας και είστε έτοιμοι να υποστείτε και τις συνέπειες των επιλογών σας. Έτσι, ακόμη κι αν οι επιλογές σας αποδειχθούν λανθασμένες με την πάροδο του χρόνου, το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα μετανιώσετε γι΄αυτές. Μην παραμελείτε άτομα του στενού οικογενειακού σας κύκλου και δώστε τους την προσοχή που τους αρμόζει.

 

Ταύρος
Πιθανόν να αισθάνεστε ότι έχετε πάρει την σωστή διαδρομή προς την επιτυχία σήμερα. Δεν θα πρέπει όμως να επαναπαύεστε πιστεύοντας ότι τα πράγματα θα εξακολουθούν να είναι έτσι για πάντα. Οι εποχές είναι δύσκολες και οι πιθανές μεταβολές πολύ συχνές. Δραστηριοποιηθείτε χρησιμοποιώντας κάποιο μέτρο ίσως είναι η καλύτερη λύση.

Δίδυμοι
Μία έντονη συναισθηματική ή σεξουαλική έλξη, μια πολύ αποκαλυπτική και οικεία συνάντηση ή μια ακαταμάχητη επιθυμία να είστε κοντά και να μοιράζεστε τα αισθήματά σας με κάποιον, είναι πολύ πιθανές σήμερα. Συγκινήσεις και θέματα σε μια στενή σχέση που κρύβονταν για ορισμένο καιρό, έρχονται στην επιφάνεια σήμερα πιθανόν με καταστροφικό τρόπο. Όλες σας οι σχέσεις εντείνονται σήμερα και πρέπει να ρυθμίζετε την τάση σας να αντιδράτε με καταπιεστικό και απαιτητικό τρόπο στους άλλους.

Καρκίνος
Νιώθετε έντονη την επιθυμία να κάνετε κάτι ξεχωριστό κάτι που χρειάζεται, φυσική, σωματική ή και οργανωτική ικανότητα σήμερα. Τα αντανακλαστικά σας φαίνεται πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση όταν τα χρησιμοποιείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι άλλοι και ιδιαίτερα οι συγγενείς φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν έστω και αν κατά βάθος πιστεύουν πως αυτό που κάνετε σήμερα θεωρείται αρκετά ριψοκίνδυνο ή όχι καλά προετοιμασμένο από μέρους σας.

Λέων
Αυτή είναι μια ημέρα ήρεμη και ισορροπημένη. Προσέχετε πολύ τον εαυτό σας και μπορείτε να τα καταφέρετε καλά στις υποχρεώσεις σας. Αρκεί να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις. Είναι η κατάλληλη ημέρα να τακτοποιήσετε το σπίτι και τις σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους, ή να βάλετε τις βάσεις για να ξεκινήσετε κάποιες σοβαρές αλλά απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας. Το άμεσο περιβάλλον σας ή ένα άτομο που ανήκει στο γυναικείο φύλο θα σας βοηθήσει σημαντικά σήμερα.

Παρθένος
Μια ανάγκη για υποστήριξη, συμπαθητική κατανόηση, μια αίσθηση για ασφάλεια και η πιθανή ανάγκη για να μοιράσετε κάτι κοινό με ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον σας, ανακινούνται σήμερα. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι προσανατολισμένος στο πώς να βελτιώσετε την θέση σας σε σχέση με το επάγγελμά σας ή κάποια άλλη ιδιαίτερη επιθυμία. Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως ο χρόνος θα δουλέψει θετικά για σας.

Ζυγός
Το να αξιολογήσετε και να θέσετε προτεραιότητες σε σχέση με την δουλειά σας και την οικογένειά σας ίσως να είναι πολύ έξυπνο από μέρους σας σήμερα. Μπορείτε για παράδειγμα να κόψετε κάποιες ώρες από την ενασχόλησή σας και να τις αφιερώσετε στον εαυτό σας ή την οικογένειά σας. Αυτή είναι μια ημέρα όπου αισθάνεστε σαν να απελευθερωθήκατε από κάτι το οποίο σας είχε περιορίσει για πολύ καιρό.

Σκορπιός
Θα ήταν σοφό να χρησιμοποιήσετε τις νέες εμπειρίες και ιδέες που σας έρχονται σήμερα σαν υλικό που θα προωθήσει τα νέα σχέδια και τους στόχους σας. Το μόνο αρνητικό αυτής της ημέρας είναι ότι υπάρχει πιθανότητα να παρασυρθείτε από την υπεραισιοδοξία και να κάνετε κάποιες υπερβολές στις επιδιώξεις σας, να αγνοήσετε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες οι οποίες θα σας καθυστερήσουν αδικαιολόγητα το να πετύχετε τους σκοπούς σας. Ακόμα αυτές τις ημέρες ευνοούνται οι συμφωνίες, οι συνεργασίες ή η υπογραφή συμβολαίων. Μια πολύ καλή ημέρα για κάποιο μακρινό ταξίδι.

Τοξότης
Ο αυθορμητισμός και η ελευθερία είναι τα κλειδιά αυτή την ημέρα. Η διάθεσή σας επίσης πάρα πολύ καλή. Θα είστε χαρούμενοι, κατά κάποιο τρόπο εκκεντρικοί και μερικές φορές θα κάνετε πράγματα που συνήθως δεν είναι στον χαρακτήρα σας. Όλα αυτά, απλά γιατί αισθάνεστε λιγότερο εμποδισμένοι, λιγότερο προσεκτικοί απ’ ότι συνήθως και αισθάνεστε καλά. Στεγνές, ανιαρές ή πληκτικές δραστηριότητες δεν είναι για σας σήμερα. Θα βρείτε κάτι πιο διασκεδαστικό και καινούργιο να κάνετε στο οποίο θα βρείτε μεγαλύτερη προσωπική ικανοποίηση. 

Αιγόκερως
Η ποιότητα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική σήμερα και θα νιώθετε την επιθυμία να μοιραστείτε ένα μέρος της ζωής και των απολαύσεών σας με τους άλλους. Αποφύγετε τις υπερβολές σήμερα. Η υπερβολική αισιοδοξία, η υπερ-εμπιστοσύνη στις αποφάσεις σας και κάποια υπερβολή σε σχέση με τα έξοδά σας ίσως να αποτελέσουν σημαντικό εμπόδιο στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας στο άμεσο μέλλον.

Υδροχόος
Μια ημέρα όπου θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που θα σας παρουσιαστούν με αποφασιστικότητα. Αν δεν έχετε κάποια σχέση σήμερα να περιμένετε κάποιο πρόσωπο να μπει στη ζωή σας. Αν υπάρχει μια, η ημέρα είναι ευνοϊκή για να την νομιμοποιήσετε. Αν έχετε ήδη ένα ευχάριστο γεγονός θα αλλάξει σημαντικά την ζωή σας. Ακόμα, η ευκαιρία να κάνετε κάποιες ριζικές αλλά απαραίτητες αλλαγές στις συνεργασίες σας ή να αναλάβετε μια συμφέρουσα οικονομικά δουλειά είναι πολύ μεγάλη. Εκεί που θα πρέπει όμως να είστε πολύ προσεκτικοί είναι στον τρόπο που αντιμετωπίζετε αυτές τις ευχάριστες αλλαγές.

Ιχθείς
Ελκύεστε έντονα, αισθηματικά και σεξουαλικά από κάποιον/α και όλες οι υποθέσεις τους είδους θα γίνουν πιο έντονες. Δηλαδή, οι αισθηματικές σας επιθυμίες θα είναι πιο θυελλώδεις, ενθουσιώδεις, ενστικτώδεις ιδιαίτερα αν ο ερωτικός σας σύντροφος δεν ανταποκρίνεται όσο εσείς θα θέλατε.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.