ksenia206

Ανάδρομος Ερμής στο Λιοντάρι από σήμερα κι εκτός απ’ τις αναποδιές σε επαφές και μετακινήσεις που θα έχουν οι Σταθεροί του 3ου δεκαημέρου, μηνύματα από άτομα του παρελθόντος μπορούν να περιμένουν Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Καλό είναι ν’ αρχίσεις πάλι να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου, αφού τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Απόφυγε σήμερα, Κριέ, να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου κι έχουν περάσει. Δες το μέλλον με σιγουριά και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε τα πράγματα να ισορροπήσουν.

Ταύρος
Πρώτιστο ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι κι η στάση που θ’ ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Σήμερα, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, φρόντισε να έχεις παραπάνω διαλλακτικότητα, αφού θα υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις. Θα προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε, να φέρεις γαλήνη στη σχέση σου. Ανάδειξε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ όμορφα τη μέρα σου

Δίδυμος
Καλά θα κάνεις, Δίδυμέ μου, ν’ αρχίσεις να σκέφτεσαι, πως πρέπει να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της βιολογικής σου ηρεμίας. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό σου τομέα και προτιμήσεις να είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

Καρκίνος
Καλό είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε κάθε τι που ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις. Κάποια θέματα της οικογένειας μπορεί να μένουν άλυτα, αλλά οφείλεις να τα αντιμετωπίσεις εκ νέου. Θα αναθεωρήσεις σήμερα, Καρκίνε, πολλές σκέψεις από αυτές που είχες, οπότε θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, θέλοντας να βελτιώσεις τη σχέση σου.

Λέων
Το σημαντικότερο από όλα είναι, ότι τελικά θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου. Σήμερα, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα έρθει μια μικρή ασυνεννοησία. Κάποια φιλικά σου πρόσωπα θα ζητήσουν τη βοήθεια σου, την οποία θα προσφέρεις απλόχερα. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Λέων, και να είσαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί.

Παρθένος

Σήμερα, μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε σκεφτείς, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, αφού ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει καθυστερήσεις. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη. Πρέπει σήμερα να προσέξεις, Παρθένε μου, τι θα πεις στο ταίρι σου. Ο συνεχής εκνευρισμός σου σε δυσκολεύει να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Ζυγός
Η διπλωματικότητά σου θα σε βοηθήσει να καταφέρεις πάρα πολλά, στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στο φιλικό σου περιβάλλον, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με ρεαλισμό. Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Ζυγέ μου, αν συγκρατείς τα νεύρα σου και δε λες πράγματα, που στενοχωρούν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αγχώνεσαι, αφού πολύ γρήγορα έρχεται η γνωριμία που περίμενες.

Σκορπιός
Οι λύσεις που αναζητάς, έρχονται η μία πίσω από την άλλη και σε πιάνει μια επιθυμία, να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους σου. Σήμερα, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα με το περιβάλλον σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Σκορπιέ, και να του πεις τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, διότι θα μπει σε σκέψεις.

Τοξότης
Η σχέση σου με τους άλλους, και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Καλό θα είναι αυτή την περίοδο, Τοξότη, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα και ν’ απαλλαχθείς από το διαρκή εκνευρισμό σου.

Αιγόκερως
Έχεις αρκετά δικά σου προβλήματα και δε χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένα. Μίλησε με δικά σου άτομα, για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τα προβληματίζει. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα μέσα σου τον τελευταίο καιρό, που πρέπει να εξωτερικεύσεις. Η γοητεία σου, Αιγόκερε, σήμερα θα είναι πολύ έντονη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Δε χρειάζεται, λοιπόν, να ασχοληθείς με μικροπροβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου.

Υδροχόος
Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, ενώ αν εκδηλώσεις το δυναμισμό που έχεις, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πέρνα το βράδυ με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα. Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου, Υδροχόε, και σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της. Άφησε, λοιπόν, στην άκρη τους εγωισμούς κι εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου.

Ιχθύς
Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις του, αφού, το ξέρεις καλά, έχεις ήδη καταφέρει πάρα πολλά. Απόφυγε να απομονώνεσαι, όταν προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Θ’ αρχίσεις σήμερα, Ιχθύ, να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν στη σχέση σου.

Πηγή