Σήμερα όλα μπορούν να συμβούν! Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, με τη Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, έχουν επικοινωνία ή συνάντηση με ένα άτομο του παρελθόντος, ενώ τα Ζώδια της Γης και της Φωτιάς του 1ου δεκαημέρου με το Εξάγωνο Άρη-Κρόνου, διεκδικούν σίγουρη επιτυχία και την έχουν!

Κριός
Στην καθημερινότητά σου, Κριέ, ξέρεις ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Αυτό βέβαια δε σε τρομάζει ιδιαίτερα. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, για να λύσεις υποθέσεις που μέχρι τώρα είναι στάσιμες και σε κουράζουν ψυχικά. Μίλα με κάποιο δικό σου άτομο, πες του για όλα αυτά που σε απασχολούν και είναι σίγουρο, ότι θα νιώσεις καλύτερα. Το παρόν πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί οπότε ισορρόπησε τις καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου.

Ταύρος
Έχεις θεμελιώσει, Ταύρε, πολύ καλές βάσεις στις υποθέσεις που σε απασχολούν και θέλουν άμεσες λύσεις. Ένα δικό σου άτομο σού ανοίγει διάπλατα το δρόμο, καθώς έχεις την απόλυτη στήριξή του. Μπορείς να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία, αφού οι ιδέες του είναι μοναδικές. Θα καταφέρεις πράγματα, τα οποία ούτε εσύ πιστεύεις πως μπορείς και η πορεία θα δείξει ότι η επιτυχία σου θα είναι μεγάλη. Σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για το πως θα κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη. Κι αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να διασκεδάζεις όσο μπορείς και στην πορεία θα έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Δίδυμος
Σήμερα, Δίδυμε, θα προκύψουν κάποια προβλήματα σε φιλικά σου άτομα. Είσαι από τα πρόσωπα που χαίρουν εμπιστοσύνης, αφού η γνώμη σου είναι αντικειμενική και ξέρεις πάντα να δίνεις σωστές λύσεις. Αυτό θα γίνει και σήμερα, όταν ένα δικό σου άτομο θα προστρέξει σε σένα και θα ζητήσει τις συμβουλές σου για ζητήματα που μέχρι τώρα το ταλαιπωρούν, καθώς δεν μπορεί να βρει λύσεις για να βγει από το αδιέξοδο. Από τη δική σου πλευρά, εσύ ξέρεις τι θα κάνεις και όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να προσφέρεις πολλά στη σχέση σου κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνει το ταίρι σου να νιώσει ιδιαίτερα ευχάριστα.

Καρκίνος
Μία ημέρα γεμάτη από δραστηριότητες και με πλούσιο πρόγραμμα ξεκινά αγαπητέ Καρκίνε, οπότε φρόντισε να κάνεις πλήρες πλάνο για να προλάβεις τα πάντα. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου, θα προσφέρει μία σημαντική εξέλιξη και πιθανόν θα νιώσεις ικανοποίηση, βλέποντας μία σχέση ή συνεργασία σου τώρα να παίρνει πιο σταθερή μορφή. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή περίοδο. Απόφυγε σήμερα να λύσεις θέματά της, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις.

Λέων
Η καθημερινότητά σου είναι έντονη, Λέων μου, κι αυτό σε κουράζει ιδιαίτερα. Είσαι από τα ζώδια που έχουν πάρα πολύ μεγάλη δυναμικότητα μέσα τους, αλλά και ιδέες για το πως θα κάνουν αλλαγές και θα πραγματοποιήσουν βήματα, τα οποία θα οδηγήσουν στην επιτυχία. Μην αγχώνεσαι και θα δεις, ότι οι κινήσεις σου είναι πάρα πολύ σωστές και θα σε φέρουν στο σημείο που εσύ θέλεις. Στη σχέση σου μερικές φορές από τους προβληματισμούς που έχεις, δεν εξωτερικεύεσαι στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά κι εσύ, χαλαρώνοντας λίγο.

Παρθένος
Οι υποχρεώσεις συνεχίζονται, Παρθένε μου, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις, ενώ και θέματα που θέλεις να τελειώσεις, βρίσκονται σε στασιμότητα. Δεν το βάζεις κάτω, αλλά παλεύεις με νύχια και με δόντια, για να πετύχεις αυτά που επιθυμείς. Μη σε πτοεί το παραμικρό, συνέχισε το πρόγραμμά σου και στην πορεία θα δεις ότι οι απολαβές σου θα είναι πάρα πολύ καλές. Η σχέση σου έχει αρχίσει να εξελίσσεται θετικά και κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ζυγός
Είσαι από τα ζώδια, Ζυγέ, που δε θέλουν πίεση και δε δέχονται να τους υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνουν. Ξέρεις πάρα πολύ καλά τον εαυτό σου, τις ανάγκες του και τι οφείλεις να πράξεις στην καθημερινότητά σου. Οι υποθέσεις που σε απασχολούν, είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και να ξέρεις, ότι η στασιμότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι προσωρινή και πως η επιτυχία βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σου. Σήμερα απόφυγε να έχεις τάσεις εκνευρισμού και φρόντισε να συζητήσεις με το ταίρι σου ό,τι σε απασχολεί. Σε βεβαιώνω, ότι μετά όλα θα είναι πολύ καλύτερα.

Σκορπιός
Χαράζεις την πορεία σου με το δικό σου σκεπτικό, Σκορπιέ, και το μυαλό σου κατεβάζει ιδέες που είναι μοναδικές. Δε χρειάζεται να φοβηθείς το παραμικρό, αφού οι βάσεις που έχεις θεμελιώσει, είναι πάρα πολύ ισχυρές και μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Ένα άτομο «δικό σου» θέλει να σε επηρεάσει αρνητικά, αλλά μη δώσεις σημασία. Συνέχισε την πορεία σου κι η επιτυχία που σε περιμένει, είναι πάρα πολύ μεγάλη. Η διάθεσή σου σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσετε θέματα για την πορεία της σχέσης σας, που ακόμη ίσως σε αγχώνουν.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, θα έρθουν έτσι οι συνθήκες, που θα βρεθείς στο σωστό τόπο, τη σωστή στιγμή. Η διάθεσή σου θα είναι πάρα πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να πετύχεις σε πράγματα, που στο παρελθόν ήταν στάσιμα. Ο περίγυρός σου είναι διατεθειμένος να σε βοηθήσει σε οτιδήποτε, αν το ζητήσεις. Φρόντισε λίγο το οικογενειακό σου περιβάλλον, επειδή μπορεί να υπάρξουν κάποια μικρά προβλήματα. Τώρα που έχεις την εύνοια του Άρη από τους Ιχθύες, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και να μη σε απασχολούν θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα ξυπνήσεις με μία διαφορετική διάθεση για όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα. Η δυναμικότητά σου θα είναι πάρα πολύ μεγάλη και θα θέλεις να τα πιάσεις όλα μαζί, ώστε γρήγορα να τα λύσεις. Μπορείς να ετοιμάσεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό και σε βεβαιώνω, ότι στο τέλος όλα τα δύσκολα θ’ αποτελούν παρελθόν. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη. Αν κάνεις για τη σχέση και το ταίρι σου αυτά που πρέπει, σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις αξέχαστα.

Υδροχόος
Θα βάλεις πολύ ψηλά τον πήχη σήμερα, Υδροχόε, για να πετύχεις πράγματα τα οποία στο παρελθόν δεν μπορούσες καν να σκεφτείς. Είσαι από τα ζώδια που έχουν ατελείωτες δυνατότητες, για να καταφέρουν πολλά σε διάφορους τομείς. Διάλεξε αυτό που θέλεις να κάνεις και να ξέρεις, ότι θα το πετύχεις απόλυτα. Βγαίνεις πλέον από το ψυχολογικό «καταφύγιο» στο οποίο ήσουν κλεισμένος και θέλεις να δραστηριοποιηθείς σε πράγματα που θα σε κάνουν να διακριθείς. Η επιτυχία θα είναι όλη δική σου. Η περίοδος είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου πάνω σε ό,τι ίσως σε πειράζει από τη συμπεριφορά που δείχνει το ταίρι σου.

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, θα τελειώσεις κάποιες υποθέσεις που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούσαν ψυχικά. Δικά σου άτομα είναι διατεθειμένα να βρίσκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν, ώστε να τελειώσεις ακόμη πιο γρήγορα. Καινούργιες ιδέες που θα σου έρθουν στο μυαλό, καλύτερα θα ήταν να μείνουν για αργότερα, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα. Φρόντισε σήμερα να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και σε απομακρύνουν από δίπλα του. Είναι σίγουρο ότι μετά η κατάσταση θα διορθωθεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου θα σου φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

Πηγή