Article of the day: Γνωρίστε τη νέα pillowfigher Ελένη Σωτηροπούλου στο πρώτο της άρθρο! Διάβασέ το εδώ.

IC417RGB

Η Σελήνη σήμερα στον ζωηρό Τοξότη και όσοι είναι διακοπές το γλεντούν, ενώ όσοι δεν είναι, σίγουρα θα βρουν ελεύθερο χρόνο να διασκεδάσουν! Η μέρα είναι γεμάτη κοινωνικοποίηση, χαρά και αισιοδοξία! Ένα κανονικό καλοκαίρι δηλαδή!

 

Κριός

Οργανωμένη με μεθοδικότητα και πλήρης η σταθερότητα των ημερών σε οδηγεί σε ευκολότερη υλοποίηση των στόχων σου.  Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε και να δεις το μέλλον με πολύ αισιοδοξία.

 

Ταύρος

Η καλή οργάνωση και η συνέπεια στο πρόγραμμά σου θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για μία εξέλιξη καλύτερη από ότι ονειρεύεσαι. Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεστε προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στην σχέση σου.

 

Δίδυμος

Το διάστημα της απόλυτης καταπίεσης έχει περάσει οριστικά. Δίχως να το καταλάβεις βρήκες τη δύναμη να ξεφύγεις από αντίξοες συνθήκες. Φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν.

 

Καρκίνος

Τα αδιέξοδα του παρελθόντος υποχωρούν και οι νέα καταστάσεις οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Τα αισθηματικά μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.

 

Λέων

Οι συνθήκες ευνοούν τις επιδιώξεις σου αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες προσπάθειες και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Η σημερινή μέρα είναι καλή για την σχέση σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου.

 

Παρθένος

Η καθημερινότητα δεν είναι πια τόσο απαιτητική όσο παλιά, το αίσθημα καταπίεσης υποχωρεί και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες με δυναμισμό. Το ταίρι σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για κάποια άλλα θέματα. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα για να περάσεις καλά στην σχέση σου.

 

Ζυγός

Οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος σε έχουν πια αφήσει και σκέφτεσαι θετικά μία νέα αρχή στην οποία βρίσκεις υποστηρικτές και συμμάχους. Τα αποτελέσματα θα είναι ευχάριστα. Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να αναθερμάνεις την σχέση σου. Θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν.

 

Σκορπιός

Η καθημερινότητα βελτιώνεται αισθητά και με λίγη υπομονή καταφέρνεις να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος και να οδηγηθείς σε ολοκλήρωση των στόχων σου.  Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.

 

Αιγόκερως

Η έλλειψη σιγουριάς στις συνεργασίες είναι στις άμεσες προθέσεις σου να ξεπεραστεί αλλά δεν εξαρτάται μόνο από σένα, οπότε δείξε σύνεση και διατήρησε την ηρεμία σου Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και άμεσα.

 

Υδροχόος

Μην παρασύρεσαι από την στάση των γύρω σου, η προσωπική σου εξέλιξη σου ανήκει και η χαρά της επιτυχίας επίσης. Άφησε τους εγωισμούς και μίλησε ανοιχτά με το ταίρι σου. Μπορεί αν αλλάξεις συμπεριφορά να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στην σχέση σου.

 

Ιχθύς

Τον τελευταίο καιρό οι καταστάσεις σε βοήθησαν να δεις την πραγματικότητα μπροστά στα μάτια σου και να αναθεωρήσεις την αντίληψη για τη ζωή και τους στόχους σου.  Μερικές φορές νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ότι μπορεί να σε προβληματίζει.

 

Πηγή