Η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, μπορεί να κάνει τις επαφές και τον λόγο μας σκληρά και απότομα, όμως ευνοεί στην επίτευξη σημαντικών στόχων, ειδικά για τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

 

Κριός

Σκέψου αρκετά τι θα σε έκανε να νιώσεις πληρότητα και μην οργανώσεις σχέδια, η ολοκλήρωση των οποίων θα σε ταλαιπωρήσει άδικα. Οι προσωπικές σου ανάγκες είναι δική σου υπόθεση, οπότε εσύ θα αποφασίσεις. Πολλά θέματα που σε άγχωναν στον αισθηματικό τομέα, έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα φρόντισε να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πολύ καλά μαζί σου.

 

Ταύρος

Πολλές φορές η ευτυχία βρίσκεται στα απλά μικρά πράγματα της καθημερινότητας, τα οποία δεν εκτιμούμε όσο τους αξίζει, θεωρώντας τα δεδομένα. Αναθεώρησε τη στάση σου και θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Τη σημερινή τελευταία μέρα της εβδομάδας διώξε το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα και ασχολήσου λίγο με τον αισθηματικό τομέα. Μπορείς να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αποκάλυψη σημαντικών γεγονότων, τα οποία δεν γνώριζες. Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Ιχθείς στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις την Κυριακή σου με πολύ ερωτισμό και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν δεν έχεις ταίρι, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

 

Καρκίνος

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην εικόνα σου προς τα έξω, ώστε να μην αφήσεις περιθώρια σε εχθρούς να σε διαβάλουν. Η αφοσίωσή σου θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Αισθηματικά, σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου και να περάσεις τη μέρα σου ιδανικά όπως θα ήθελες.

 

Λέων

Για πρώτη φορά μετά από καιρό μεγάλης δυσκαμψίας, οι δυνατότητές σου θα βρουν έδαφος για δράση που θα οδηγήσει στην αναγνώριση και στην επιτυχία. Πολύ σύντομα θα δικαιωθείς. Στα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και προπάντων μην θίξεις θέματα που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που θα έχεις με το ταίρι σου.

 

Παρθένος

Μην αφήσεις κανέναν να σε ταλαιπωρήσει με υπερβολές και ανακρίβειες. Ασχολήσου με τα προσωπικά σου σχέδια και ίσως σύντομα σου δοθεί η δυνατότητα να αποδείξεις όσα θέλεις χωρίς καμία παρέμβαση. Αυτή την Κυριακή θα την περάσεις ερωτικά και θα πάρεις μεγάλη ευχαρίστηση. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Ζυγός

Η αλήθεια είναι πως πρόσφατα εξέφρασες τα παράπονά σου, οπότε η μόνη λύση είναι η απομάκρυνση. Μην απολογηθείς για τη στάση σου – ο καθένας εισπράττει αυτό για το οποίο έχει φροντίσει. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από την πίεση όλης της εβδομάδας.

 

Σκορπιός

Μια σύντομη μετακίνηση που θα σε ψυχαγωγήσει και θα σε ξεκουράσει είναι πολύ πιθανή, κατά τη διάρκεια της οποίας ίσως προκύψουν επίσης ευχάριστες συζητήσεις που θα αποτελέσουν την αρχή ενός σημαντικού μελλοντικού σχεδίου. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Κοίτα το μέλλον των αισθηματικών σου με αισιοδοξία και μην πιεστείς από άλλες καταστάσεις.

 

Τοξότης

Είναι αδύνατο να αποφύγεις τις εξελίξεις, αλλά μπορείς να προνοήσεις για αυτές. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να κανόνιζες μια εκδρομή για να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς δίνει όλη της την καλή ενέργεια ώστε να σου έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλεις.

 

Αιγόκερως

Η ζωή σου είναι σημαντική και οι συνέπειες θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα των δικών σου επιθυμιών και όχι των αναστολών που σου δημιουργούν άσχετα πρόσωπα τα οποία εισβάλλουν στον δικό σου χώρο με ασέβεια. Βάλε τα πράγματα σε τάξη. Διώξε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου. Τα αισθηματικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν. Φρόντισε σήμερα να περάσεις ρομαντικά και όμορφα.

 

Υδροχόος

Είναι γεγονός πως η άσχημη στάση φιλικών σου ατόμων σε έφερε σε ουσιαστικό αδιέξοδο, από το οποίο όμως επιβάλλεται να βγεις πάση θυσία. Η θετική σκέψη θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις. Σήμερα στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

 

Ιχθύς

Το ερχόμενο διάστημα επιφυλάσσει στο ζώδιό σου πολλές ευκαιρίες για σημαντικές γνωριμίες με άτομα κύρους που θα σε βοηθήσουν περισσότερο από όσο περίμενες. Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Η Αφροδίτη που είναι στο δικό σου ζώδιο, σου εγγυάται ότι θα περάσεις μια Κυριακή έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις.

 

Πηγή