Η Σύνοδος Άρη-Χείρωνα, βγάζει στην επιφάνεια καταπιεσμένη και συγκαλυμμένη οργή, θυμό και συναισθηματικές ανασφάλειες, με τον πιο αρνητικό τρόπο. Πρέπει να προσέξουν ξεσπάσματα, παραλογισμούς και υπερβολές μέσα στα νεύρα τους, τα Μεταβλητά Ζώδια του 3ου δεκαημέρου! 

 

Κριός
Σήμερα, Κριέ, θα κάνεις πάρα πολλές αλλαγές σε ζητήματα που μέχρι τώρα καθυστερούν. Η μέρα σου προμηνύεται άκρως δημιουργική, παράλληλα όμως και κουραστική. Η κόπωση θα προέρχεται από την προσοχή σου, που θα είναι αδιάλειπτα στραμμένη πάνω σε κάθε τι με το οποίο θα καταπιαστείς, ώστε να μην κάνεις κάποιο λάθος και τελικά να έχεις την επιτυχία που ζητάς.  Μπορείς σήμερα στα αισθηματικά σου, Κριέ μου, να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσετε καταστάσεις που δηλητηριάζουν τη σχέση σας και σας πληγώνουν.

 

Ταύρος
Κάποια ζητήματα θα προκύψουν σήμερα, Ταύρε, πάνω σε πρακτικά θέματα που αφορούν την οικογένειά σου. Οι υποθέσεις που πρέπει να χειριστείς, θα δεις ότι μπλοκάρονται, όχι από σένα, αλλά από υπαιτιότητα τρίτων. Εκείνο που χρειάζεται να προσέξεις, είναι ο εκνευρισμός σου, που βγαίνει στην επιφάνεια και οφείλεται στις τρέχουσες καθυστερήσεις. Σε βεβαιώνω, ότι όλα θα τελειώσουν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και με τους όρους που θέλεις εσύ. Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν δεν εκνευριστείς στις συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου, γύρω από κάπως προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας.

 

Δίδυμος
Σήμερα Δίδυμε, θα θελήσεις να βρεθείς με άτομα του φιλικού σου περίγυρου κι αυτό επειδή επιθυμείς να δρομολογήσεις μαζί τους το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Βέβαια, το σκηνικό θα έχει και ασάφεια, αφού ενώ θα παίρνετε αποφάσεις, αυτές θα αναιρούνται την επόμενη στιγμή. Καλό θα ήταν να θυμάσαι, πως οι ιδέες και ο προγραμματισμός σου συνήθως επικρατούν. Μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα, Δίδυμε, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν ξοδέψεις το χρόνο σου σε άλλες υποχρεώσεις.

 

Καρκίνος
Τη έντονη παρουσία σου θα θυμίσεις σήμερα, Καρκίνε, φροντίζοντας να την επιβάλεις σε κάποιους κοινωνικούς χώρους. Προσπαθείς να βγάλεις από μέσα σου το δυναμισμό που κρύβεις, κάτι που όμως παράλληλα σε αγχώνει ιδιαίτερα. Δε χρειάζεται να πιέζεσαι, την ώρα που είσαι ένα πάρα πολύ γλυκό πλάσμα, το οποίο με το χαμόγελο και τη δοτικότητά σου μπορεί να πραγματοποιήσει αυτά που θέλει. Ηρέμησε, λοιπόν, και θα δεις ότι στο τέλος όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Χρειάζεται σύντομα, Καρκίνε, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

 

Λέων
Σήμερα, Λέων, θα βρίσκεσαι σε ένταση για υποθέσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις και μάλιστα άμεσα. Παράλληλα, σε πιέζουν και οι εορταστικές ημέρες και το ιδιαίτερο πρόγραμμα που απαιτούν. Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι, αφού η δυναμικότητά σου, αλλά και η πρακτικότητα του μυαλού σου, θα βρουν τις απαραίτητες διεξόδους, ώστε στο τέλος όλα να πάνε πάρα πολύ καλά. Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Λέων, αν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις την έντονη αίσθηση ότι όλα αλλάζουν γύρω σου κι εσύ δεν είσαι μέσα σ’ αυτά. Είναι μια σειρά σκέψεων, που θα σε βγάλει λίγο τις συνήθειές σου και σε πιέζει, επειδή αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να τη σταματήσεις. Δεν χρειάζεται να καταβληθείς, καθώς πρέπει να θυμάσαι, ότι οι αλλαγές στη ζωή μας σπάνια είναι απόλυτα καλές ή κακές.  Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, θα δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια.

 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, ενώ ο ενθουσιασμός γύρω σου θα είναι μεγάλος για τα καλά νέα που φτάνουν, εσύ θα πιστεύεις ότι υπάρχει μία ουτοπία και η αισιοδοξία σου θα είναι συγκρατημένη. Θ’ αποδειχθεί ότι έχεις απόλυτο δίκιο, όμως αυτό θα γίνει λίγο αργότερα. Η στάση σου πάντως θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και, κυρίως, δε θ’ απογοητευτείς, αφού είσαι προετοιμασμένος. Η επικοινωνία με το σύντροφο σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι ποιοτική. Φρόντισε όμως να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν το ταίρι σου.

 

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα έχεις αντιπαράθεση με κάποιο φιλικό σου άτομο, που προσπαθεί να σου επιβάλλει τις απόψεις του πάνω σε πρακτικά θέματα. Όσο και να θέλεις να χρησιμοποιήσεις ορθολογιστικά επιχειρήματα, θα βλέπεις ότι αυτά πέφτουν στο κενό, εξαιτίας του εγωισμού του συνομιλητή σου. Κράτα την ψυχραιμία σου και απόφυγε τις εντάσεις, αφού δεν πρόκειται στο τέλος να βγάλεις κάτι. Φρόντισε να κάνεις αυτό το οποίο εσύ ξέρεις πάρα πολύ καλά, χωρίς ν’ ακούσεις τη γνώμη ατόμων που σε αποσυντονίζουν. Πρέπει σήμερα να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, Σκορπιέ μου, διαφορετικά οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος.

 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και μία μικρή ταλαιπωρία για υποθέσεις οι οποίες πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Προσπάθησε να θωρακίσεις τον εαυτό σου, να ρυθμίσεις τις ευθύνες σου και προχωρά μπροστά, αφού η επιτυχία σε περιμένει και μάλιστα θα είναι μεγαλειώδης. Το βράδυ είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαρείς και να ξεκουραστείς, αφού θα είσαι πιο χαλαρός και μαζί με άτομα, που σε κάνουν να νιώθεις καλά. Θα περάσεις αρκετά καλά με το σύντροφό σου, Τοξότη, αν σήμερα αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα είναι μέσα σου έντονο το συναίσθημα της προσφοράς και μάλιστα σε κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη. Σε πιάνει κατά καιρούς αυτή η διάθεση, καθώς θέλεις να βοηθάς άτομα που έχουν προβλήματα. Θα κρατήσεις μόνο για τον εαυτό σου αυτές τις κινήσεις σου, αφού εκείνο που θα πράξεις γίνεται για τη δική σου ψυχική γαλήνη. Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, Αιγόκερέ μου, απέναντι σε κάποια πράγματα που θα κάνει ο σύντροφός σου.

 

Υδροχόος
Από σήμερα, Υδροχόε, θα ξεκινήσεις να βάζεις στόχους, οι οποίοι θα είναι απολύτως ρεαλιστικοί. Παράλληλα, θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις οι οποίες βρίσκονται ακόμη στο μεταίχμιο και δεν έχουν βρει τις λύσεις που εσύ θέλεις. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια τρίτων ατόμων και σε βεβαιώνω, ότι θα σε ενισχύσουν πάνω σε καίρια θέματα, τα οποία σε απασχολούν αυτή τη στιγμή. Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, κάτι που θα σε εκνευρίζει. Μπορείς όμως να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, βοηθώντας το σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, ώστε τελικά να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί.

 

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, θα είσαι σε πάρα πολύ καλή διάθεση και θα έχεις ανεξάντλητη ενέργεια. Το πρόγραμμά σου θα είναι γεμάτο κι ενώ εσύ ξεκινάς να διεκπεραιώνεις τα περισσότερα από αυτά που είχες τις τελευταίες ημέρες αφήσει, έρχονται και καινούργιες προτάσεις που θα σε ξεσηκώσουν. Θα καταφέρεις πάρα πολλά και θα τελειώνεις με καταστάσεις οι οποίες ήταν σε στασιμότητα, οπότε στο τέλος της ημέρας η ψυχολογία σου θα είναι ανεβασμένη από αυτά που θα έχεις πετύχει. Κάποιες συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, Ιχθύ μου, ενώ θα βλέπεις ότι μερικά πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις αυτή την έντονη μέρα ήρεμα με το σύντροφό σου.

 

Πηγή