Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Συναισθηματισμούς και συγκινήσεις κρύβει η σημερινή μέρα. Νέοι έρωτες σας περιμένουν κι έχετε ανάγκη από κάτι διαφορετικό.

 

Κριός

Ο έρωτας και η σεξουαλικότητα είναι τα θέματα κλειδιά σήμερα. Το σεξουαλικό σας ένστικτο είναι ιδιαίτερα δυνατό σήμερα και κατευθύνεστε από μια ακατανίκητη ανάγκη να επιτύχετε ένα βαθύτερο επίπεδο πλήρωσης στις ερωτικές σας σχέσεις. H διάθεσή σας για φλερτ είναι έντονη. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και δε θα χάσετε.

 

Ταύρος

Έλκεστε από ανθρώπους και καταστάσεις μέσω του ενεργού υποσυνειδήτού σας και των ενστικτωδών ενεργειών. Χειριζόμενοι σωστά αυτές τις καταστάσεις, κατανοείτε και συμφιλιώνεστε με πολλές απ’ τις πιο βαθιά ριζωμένες σας τάσεις. Νέες γνωριμίες που ίσως προκύψουν, σας ανανεώνουν και σας κάνουν περισσότερο αισιόδοξους. Δώστε ευκαιρίες και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

 

Δίδυμοι

Αυτές τις ημέρες, συναντάτε ανθρώπους που έχουν πολλή φαντασία και είναι ιδεαλιστές. Μερικά απ’ αυτά τα άτομα σας εμπνέουν και σας αναζωογονούν, ενώ άλλα είναι ανάξια εμπιστοσύνης, ανειλικρινή και απατηλά. Πρέπει να έχετε την πνευματική διαύγεια, για να διακρίνετε τα καλά απ’ τα χαλασμένα μήλα. Κρατήστε τις αποστάσεις σας αν θέλετε, αλλά μην αδικείτε τους άλλους.

 

Καρκίνος

Θέματα μεγάλου ενδιαφέροντος για σας, γεγονότα κι εμπειρίες της πρώιμης ζωής, που πολύ σπάνια αναφέρετε και συναισθήματα που συνήθως κρατούσατε κρυμμένα, σήμερα βγαίνουν στην επιφάνεια. Οποιοδήποτε συναίσθημα αποκαλύπτεται, είτε αυτό είναι αγάπη, μίσος, εκτίμηση, ζήλια ή ό,τι άλλο, προκαλώντας τη σχέση σας, ώστε να γίνει πιο βαθιά με περισσότερο νόημα και λιγότερο προσποιητή.

 

Λέων

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα για φυσική εργασία, εξωεπαγγελματικές δραστηριότητες και ανταγωνιστικά αθλήματα. Η πιο πρωτόγονη, «ζωώδης» πλευρά του εαυτού σας χρειάζεται έκφραση. Το τρέξιμο, κάμπινγκ, ή έντονες εμπειρίες όπως οι καταδύσεις, είναι πολύ ικανοποιητικά και ευχάριστα. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, πειραματίζεστε με το ταίρι σας και ανανεώνεται τη σχέση σας.

 

Παρθένος

Αυτή είναι μια δύσκολη ημέρα, όπου αναπάντεχες απαιτήσεις και ευθύνες παρουσιάζονται. Φαίνεται, σαν κάθε αδύναμος δεσμός στη ζωή σας να αποφασίζει να σπάσει σήμερα. Μην απογοητεύεστε και δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Όποιος αξίζει, θα μείνει, Νέες υποχρεώσεις, είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν στην προσωπική σας ζωή και στη δουλειά σας. 

 

Ζυγός

Ίσως διαδραματίσετε ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα ή οργάνωση με την οποία σχετίζεστε ή αναλάβετε πρωτοβουλία σε μια ομαδική κατάσταση. Πυροδοτείστε με τα ιδανικά σας και ίσως ωθήσετε και άλλους σε δράση. Ομαδικά αθλήματα και ομαδικές προσπάθειες κάθε είδους σας προσελκύουν σήμερα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους ενισχύονται κι έχετε κάθε καλή διάθεση να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει προκύψει.

 

Σκορπιός

Μερικοί άνθρωποι δοκιμάζουν μεγάλες, αναπάντεχες, ξαφνικές αλλαγές στη ζωή τους, ακόμα κι αν δεν έχουν σχεδιάσει αυτές τις αλλαγές ή δεν τις έχουν συνειδητά προκαλέσει. Προετοιμαστείτε για ξαφνικές στροφές στη ζωή σας. Μην ξεχνάτε ότι οι αλλαγές δεν είναι απαραίτητα κακές. Δε θα συμβούν απαραίτητα σήμερα, αλλά η πιθανότητα να συμβούν είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι συνήθως.

 

Τοξότης

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας νιώθετε ανεξάρτητοι και θετικοί. Κόβετε τους δεσμούς του παρελθόντος και ξεκινάτε μια καινούργια ζωή. Αν όχι γενικά, ειδικά οποιοδήποτε καινούργιο ξεκίνημα σήμερα θα συνοδεύεται από επιτυχία. Οι σχέσεις σας, επαγγελματικές ή προσωπικές με τους άλλους θα είναι σε καλό επίπεδο. Άτομα που εμπιστευτήκατε σας αποδεικνύουν ότι καλώς πράξατε και κερδίζουν την ευγνωμοσύνη σας.

 

Αιγόκερως

Κατά καιρούς στη διάρκεια αυτής της ημέρας δεν μπορείτε να δαμάσετε τα τυραννικά σας συναισθήματα και έχετε την τάση να απομακρύνεστε από την λογική, τη σωστή κρίση, την ηθική και τα ταμπού. Αφήνεστε στα όποια συναισθήματά σας και δεν κάνετε καμία προσπάθεια να τα κρύψετε ή να τα καταπιέσετε. Αποφύγετε την τάση να κατευθύνετε ή να υπονομεύετε τη φήμη ή τη θέση των άλλων.

 

Υδροχόος

Στην πρώτη γραμμή αυτή την ημέρα βρίσκονται η σκέψη, το διάβασμα και η εκμάθηση κάποιου τρόπου για τη βελτίωση της εργασίας σας ή κάποιας πλευράς της. Αυτό το διάστημα μπορείτε να καταφέρετε ένα εξαιρετικό επίπεδο επιτυχίας κι επαγγελματικότητας σε έναν τομέα, επάγγελμα ή κάποιο θέμα που απαιτεί εξειδίκευση και τεχνικές ικανότητες. Είστε αρκετά συγκρατημένοι και η λογική σας δε σας επιτρέπει επιπολαιότητες και ατασθαλίες.

 

Ιχθείς

Κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας απομακρύνουν, επειδή αισθάνονται πως είστε πιεστικοί ή μπορεί να ζηλέψουν ή να απειληθούν απ’τις προσπάθειές σας. Για τον ένα ή τον άλλο λόγο είναι πιθανό να καταλήξετε σε αγώνες δύναμης με τους άλλους. Προσπαθήστε να μην υποκινήσετε αντιθέσεις ή διαμάχες αυτήν τη ημέρα. Κάντε την προσπάθειά σας κι από εκεί και πέρα αφήστε τους άλλους να λένε ό,τι θέλουν.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.