Τη σημερινή ημέρα ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεται σε αρμονία με τον Κρόνο και δίνει τη δυνατότητα υλοποίησης σχεδίων και στόχων. H μέρα έχει ενδιαφέρον και δυναμισμό. Η διάθεσή μας θα είναι χαρούμενη. Ιδιαίτερα ευνοημένοι σήμερα τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Κριός

Η ημέρα είναι κατάλληλη να βγείτε με φίλους, να διασκεδάσετε, να κανονίσετε ένα ταξιδάκι και γιατί όχι να αναζητήσετε ένα καινούριο ταίρι μέσα από κοινούς γνωστούς. Ίσως σήμερα λάβετε μία σημαντική πρόταση.

Ταύρος

Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο σου δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσεις, να αφεθείς συναισθηματικά, να κάνεις νέες γνωριμίες και να οργανώσεις κάτι για τις ημέρες των γιορτών. Μη μείνεις μέσα.

Δίδυμοι

Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σε κάνει να μη θέλεις να καθίσεις στα αυγά σου. Θα είσαι έξω όλη μέρα, θα κοινωνικοποιείσαι, θα συζητάς, θα σχεδιάζεις ταξιδάκια κι αν είσαι δεσμευμένος ίσως σκέφτεσαι να επισημοποιήσεις μια σχέση.

Καρκίνος

Σήμερα θα επιλέξεις να ξεκουραστείς, θα μείνεις σπίτι και θα απολαύσεις την ηρεμία σου. Αν και έχεις έντονη ερωτική διάθεση και όρεξη για περιπέτειες. Αν έχει σχέση ίσως αποφασίσεις να αναθερμάνεις τη σχέση σου.

Λέων

Ο έρωτας είναι κυρίαρχος τη σημερινή ημέρα λιονταράκια. Οι αδέσμευτοι θα κάνουν μια γνωριμία που θα τους απασχολήσει για καιρό, ενώ οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε τους όρκους σας και ίσως επισημοποιήσετε επιτέλους τη σχέση σας.

Παρθένος

Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο θέλει να δώσεις βάση στις προσωπικές επιδιώξεις σου. Ωστόσο ίσως κάποιοι φίλοι σήμερα ζητήσουν να τους κάνεις μια χάρη κι εσύ δε θα μπορείς να αρνηθείς.

Ζυγός

Η διασκέδαση σήμερα είναι μονόδρομος για σένα ζυγέ μου και καλά θα κάνεις να βγεις με φίλους και να φλερτάρεις. Καθώς μπορεί να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και να βγεις από το τέλμα της τελευταίας περιόδου που βαριέσαι λίγο.

Σκορπιός

Το παρελθόν σκαλίζεις εσύ γιατί κάποιον δεν έχεις ξεπεράσει και εισβάλλει δυναμικά στη ζωή σου. Αν σε ενδιαφέρει κάποιος που μένει μακριά ίσως ανταλλάξετε κάποια μηνύματα και γεφυρώσετε την απόσταση.

Τοξότης

Αυτό το Σάββατο τοξότες μία είναι η λέξη που το χαρακτηρίζει για σας: σεξ. Εκτονωθείτε, περάστε καλά, λύστε τις παρεξηγήσεις με το ταίρι σας κι ανανεωθείτε. Οι αδέσμευτοι βγείτε και φλερτάρετε.

Αιγόκερως

Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου είναι μια εξαιρετική όψη για εσάς. Ο τομέας των ερωτικών σας μπαίνει σε πρώτο πλάνο και έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματά σας και μία σχέση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

Υδροχόος

Υπέροχη μέρα για σένα υδροχόε. Σήμερα είσαι η χαρά της ζωής. Φίλοι, έξοδοι, διασκέδαση αλλά και διεκδίκηση στόχων είναι στο μενού. Θα περάσεις καλά και θα κάνεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν δεν κάνεις επιστροφή στα παλιά.

Ιχθείς

Ρομαντισμός, τρυφερότητα και μια ερωτική ημέρα για σένα. Έφτασε η ώρα για μια σημαντική γνωριμία καθώς το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σε γεμίζει συναίσθημα και αυτοπεποίθηση. Μη μείνεις μέσα και μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν έτσι.