noel928

Τα νέα είναι ευχάριστα σήμερα! Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου απολαμβάνουν εκπλήξεις ευχάριστες, μέσα από επαφές με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού και τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, εκπληρώνουν τα συναισθηματικά τους όνειρα με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα!

Κριός
Η σημερινή ημέρα, φίλε Κριέ, θα σου δώσει μεγάλη χαρά και μάλιστα απρόσμενα! Τύχη, ευχάριστες επαφές, νέα, ειδήσεις και μετακινήσεις, θα σου προσφέρουν πολλά και ξαφνικά χαμόγελα, με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Επιπλέον, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, εκπληρώνει φιλοδοξίες και βελτιώνει την κοινωνική σου εικόνα! Είσαι συμπαθητικός, αξιοθαύμαστος και εμπνέεις σεβασμό! Κάπως έτσι, εκπληρώνονται όλοι σου οι στόχοι και ξαναχαμογελάς! Ένα μήνυμα ξαφνικό, φέρνει τα πάνω-κάτω στην ερωτική σου ζωή και εσύ πετάς από την χαρά σου! Μην πεις όχι σε ραντεβού ή γνωριμία σήμερα! Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφος σου ετοιμάζει μία ρομαντική έκπληξη!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα, θα έχεις ξαφνικές χαρές που θα σε μεταμορφώσουν και θα σου δώσουν ψυχική και συναισθηματική ανανέωση και ηρεμία! Το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, φέρνει αποκαλύψεις που σε ευνοούν ιδιαίτερα! Επίσης, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, βελτιώνει τον φιλικό τομέα, αφού εμπλουτίζεται με συναίσθημα και όμορφες στιγμές και επιπλέον, εκπληρώνει ένα μεγαλεπήβολο όνειρο σου! Πολλοί οι σύμμαχοι σου και η βοήθεια από τρίτους! Ερωτικά είναι μία πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες και ανανέωση για τους ελεύθερους και ερωτισμό, καυτές στιγμές και πάθος, για τους δεσμευμένους! Σήμερα εκπληρώνεις μία βαθιά σου επιθυμία, απλά επιστρατεύοντας την γοητεία σου!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, ευχάριστες στιγμές σε περιμένουν σήμερα όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τις συμφωνίες και τις συνεργασίες σου και μάλιστα, εκεί που δεν το περιμένεις! Το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σου απρόσμενα! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, φέρνει συναισθηματική και ψυχική ικανοποίηση, όπως και ισχυρή διορατικότητα, εξυπνάδα και διαίσθηση! Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και εσύ πετυχαίνεις στόχους! Ρομαντικές και απόλυτα παθιασμένες στιγμές σε περιμένουν σήμερα! Άρπαξε την ευκαιρία για μία νέα σχέση ή για ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας, με πάθος, ρομαντισμό ή μια απρόσμενη έκπληξη!

Καρκίνος
Καταφέρνεις σήμερα, φίλε Καρκίνε, να οργανώσεις σωστά την καθημερινότητα σου, να τακτοποιήσεις κάθε υποχρέωση, εκκρεμότητα και λεπτομέρεια και να απολαύσεις απρόσμενα χαρμόσυνα γεγονότα στην ζωή σου, που θα φέρει το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Επιπλέον, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σε ηρεμεί και φέρνει ισορροπία σε διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και συμφωνίες! Θέματα νομικά ευνοούνται ιδιαίτερα την σημερινή ημέρα, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την ! Η συναισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από συντροφικότητα, κατανόηση, γνωριμίες και ξαφνικά ευχάριστα νέα ή μηνύματα! Ο Έρωτας σήμερα θα σου δώσει ένα από τα δώρα του και μάλιστα απρόσμενα! Μην χάσεις ευκαιρία!

Λέων
Αγαπητό Λιοντάρι, όλα μπορούν να συμβούν σήμερα και να βελτιώσουν κατά πολύ την ζωή σου, με ένα ξαφνικό μήνυμα, τηλεφώνημα, είδηση ή μία απρόσμενη συνάντηση! Το σίγουρο είναι πως το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα σε κάνει να περάσεις όμορφα σήμερα, χωρίς καν να το περιμένεις! Ταυτόχρονα το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σε ομορφαίνει και σε βοηθά να τελειώσεις γρήγορα και εύκολα υποχρεώσεις και δουλειές, ώστε μετά, να το γλεντήσεις! Ιδανική μέρα για αλλαγές στην εμφάνιση σου! Εξομολογήσεις, απρόσμενα μηνύματα και τηλεφωνήματα, ξαφνική χαρά και τύχη, καλοπέραση, λάμψη, κατακτήσεις και άπειροι θαυμαστές, ορίζουν την απόλυτη ερωτική επιτυχία για σένα σήμερα, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η έκπληξη και το απρόσμενο, είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας για σένα! Το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, φέρνει καλά νέα για την οικογένεια, ξαφνικές λύσεις σε θέματα σπιτιού, καλοπέραση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και βελτίωση στις συγγενικές σχέσεις! Μην ξεχνάς όμως και το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που ευνοεί και τις κοινωνικές σου σχέσεις, επαφές και εξόδους και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις όμορφα, είτε κάτσεις σπίτι, είτε βγεις έξω! Το ερωτικό σου παρελθόν, σου χτυπάει την πόρτα απρόσμενα και ξαφνικά! Έρχονται εξομολογήσεις και… πισωγυρίσματα! Αν ωστόσο δεν σε ενδιαφέρει το παρελθόν, μπορείς να αναμένεις ένα μήνυμα ή όμορφες συζητήσεις, με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ξαφνικά ευχάριστα νέα και ειδήσεις θα φέρει το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Έντονη κοινωνική ζωή θα έχεις, κέφι αλλά και ταλέντο στην επικοινωνία! Απολαμβάνεις ευχάριστες μετακινήσεις, εκεί που δεν το περιμένεις! Μία χαρμόσυνη έκπληξη θα έρθει, που έχει να κάνει με αδέρφια ή γείτονες! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα επιπλέον, θα σε κάνει καλοπροαίρετο, αλλά και με αυξημένη αυτοπεποίθηση! Ξέρεις να εκτιμάς αυτά που έχεις, αλλά και αυτά που σου προσφέρουν οι άλλοι! Η σημερινή μέρα φέρνει ερωτικές επικοινωνίες και ανέλπιστα ερωτικά χαρμόσυνα μηνύματα! Αισθησιασμός, αφοσίωση και σταθερότητα , είναι επίσης τα χαρακτηριστικά της ημέρας για τα ερωτικά σου!

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα είναι για σένα ανέλπιστα καλή, αγαπητέ Σκορπιέ! Λόγω κάποιων ξαφνικών χαρμόσυνων γεγονότων και συγκυριών, νιώθεις ξανά αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό σου και επιτέλους ήρεμος, με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Από την άλλη το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, πραγματοποιεί όνειρα και στόχους κάθε είδους, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου εξομαλύνονται και βελτιώνονται σημαντικά! Είσαι ευγενικός και δεκτικός, αλλά και ιδιαίτερα αγαπητός από τους άλλους! Μία απολαυστικότατη ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο, θα νιώσεις συναισθηματική ικανοποίηση και σιγουριά για την σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, μία ρομαντική γνωριμία είναι πολύ πιθανή τώρα!

Τοξότης
Σήμερα είναι μία μέρα έκπληξη για σένα Τοξότη! Ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα, ανέλπιστη χαρά, θετικές συγκυρίες, συμπτώσεις και ευχάριστες ωφέλιμες ανατροπές και αλλαγές, κάθε είδους θα σου φέρουν ξανά το χαμόγελο στα χείλη! Οι ιδέες σου υλοποιούνται, περνάς υπέροχα και προκαλείς τον θαυμασμό των γύρων σου με την ξεχωριστή και διαφορετική προσωπικότητα σου, χάρη στο Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα φέρει παρασκηνιακές ενέργειες για επίτευξη στόχων και αυξημένη διαίσθηση! Έρχονται ερωτικές θετικές αλλαγές, ερωτικές εκπλήξεις αλλά και μυστικοί τρυφεροί έρωτες, που θα σε συναρπάζουν! Ο ρομαντισμός στο έπακρο σήμερα, αν έχεις βρει το άλλο σου μισό ήδη, αλλά και εξομολογήσεις θα υπάρξουν, για σένα που είσαι ελεύθερος!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο Ερμής με τον Ουρανό σχηματίζουν Τρίγωνο σήμερα και η χαρά η ξαφνική, θα έρθει μέσα από μυστικές επικοινωνίες και επαφές! Οι ιδέες που έχεις, εφαρμόζονται παρασκηνιακά και σου φέρνουν εύνοια και επιτυχία στους στόχους και τους σκοπούς σου! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, διορθώνει με τον καλύτερο τρόπο μία προβληματική φιλική σχέση και επιπλέον σε φέρνει πιο κοντά σε ένα μεγαλεπήβολο όνειρο σου, με συμμάχους σου, τους φίλους σου και τις πολύτιμες συμβουλές τους! Ένας κρυφός έρωτας σου ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις και δεν διστάζεις να ρισκάρεις, προκειμένου να περάσεις όμορφα! Αν πάλι θες μία νέα γνωριμία, σήμερα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα ανανεώνεσαι πλήρως! Πρώτον, με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα έχεις τα πιο αισιόδοξα νέα, που ούτε καν φαντάζεσαι! Μία μετακίνηση ή ένα ταξιδάκι σήμερα, θα σου δώσει μεγάλη χαρά και καλό θα ήταν να μην κάτσεις λεπτό σπίτι και να μην αρνηθείς καμία πρόταση για έξοδο! Δεύτερον, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σε βοηθά να βελτιώσεις κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Μία νέα γνωριμία, μία τυχαία συνάντηση, ένα ξαφνικό μήνυμα ή τηλεφώνημα, σου αλλάζει την ζωή και νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος ερωτικά! Αν είσαι ήδη σε σχέση, απολαμβάνεις τρυφερή και αγαπησιάρικη επικοινωνία με τον σύντροφο!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, ετοιμάσου σήμερα να πραγματοποιηθεί ένας μεγάλος σου στόχος με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα! Επιπλέον, έρχεσαι πιο κοντά με φίλους συναισθηματικά, αλλά και ουσιαστικά και έμπρακτα! Μία συγκυρία ή ένα ξαφνικό γεγονός, θα ωφελήσει κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα, διορθώνοντας παλαιά σου λάθη και δίνοντας σου επιτέλους την δυνατότητα για πρόοδο και γενική επιτυχία! Το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρει ουσιαστικές και ανέλπιστες ευκαιρίες κάθε είδους! Ερωτικά, ετοιμάσου για νέες τρυφερές γνωριμίες, ευχάριστα αγαπησιάρικα μηνύματα και χαρμόσυνα νέα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου ετοιμάζει μία χαρούμενη, αλλά και ουσιαστική έκπληξη!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!